Fixa nytt pass

Idag är en hemma och slappar dag. Ska hitta ny musik och mixa i hop allt till att jag börjar leda pass inomhus på onsdag igen.

Alex fixade irsraelisk mat till lunch. Jag ska fritera rispapper ikväll med laxtartar.

RuPaul lunch med Camille

Idag får vi slicka våra sår från ännu en fredag på Under bron! Camille har varit här på brunch och vi har kollat på RuPauls dragrace. I övrigt slappat hela dagen. :) Och ätit glass.

Shopping med Annie

Full fart på jobbet sen mötte jag upp Annie för att storhandla vin till vinhyllan och storhandla mat. Hittade också spelet Dixit hem till oss själva.

Det går inte träna

Kroppen har så ont och håller på att läka från träningsvärken. Vi försökte båda men fick ge upp efter ett tag. Annars jobba på kontoret och slappa hemma efter träningen.

Jobb & träning

Så var man igång efter en rolig helg igen. Jobb, träning, slappa hemma och se på TV.

Plus idag hände det jag inte trodde skulle hända. Och nu vet jag. Hertz lämnar gladeligen ut alla uppgifter till Polisen. 2000 kr och min första bot för fortkörning.

Middag i sängen

Efter en väldigt sen natt blir det mycket ligga i sängen idag. Serier, blunda och även äta hamburgare och glass. Jag beställde alla glasssorter som fanns med hemleverans. :)

Middag med Annie

Ikväll fick vi ta igen vår kära middag jag missade när vi fick COVID. Torskrygg och Sandefjärdssås. Sen kom Viktor, vi spelade spel och gick ner till Under bron. Fin kväll!

Next To Normal

Ikväll gjorde jag och teatervänner en resa till Uppsala för att se Next to normal med bland andra Helen Sjöholm.

Stark hostmedicin

Bra hostmedicin en bristvara. Fick hyra bil och åka till andra sidan stan för att få hostmedicin. I natt hoppas jag vi kan sova ordenligt.

Rekrytering med Friskis

Tro det eller ej men konditionen var så gott som intakt trots covid. Idag har jag varit ute med Friskis och rekryterat nya instruktörer. Tufft att springa men det gick. Kul att träffa folk och göra intervjuer.

Hemma-lördag

Försökt jobba ikapp lite annars mest bara kollat serier och filmer. Jag var på en liten utflykt och köpte lite blommor och en ny mortel på mitt second-hand-race.

Inget Under bron

Alex skulle spelat och jag skulle gått ut med honom och våra middagsgäster. Men Alex är fortfarande ganska krasslig så det blev bara jobb på dagen och vara hemma på kvällen.

Jag kunde i alla fall gå ut på lunchen och köpa lite mat och några mässingskrokar till fåtöljerna. Även några piedestaler från Granit.

Feberfri

Äntligen har febern försvunnit och halsontet nästan noll. Men hosta… Blä! I alla fall kunnat jobba på hemma.

Ont!

Idag helvetesdagen av ont i halsen. Delvis sängliggande och delvis lite på benen.