Joachim & Madelene

Hem efter jobbet och sen åkte vi hem för lång mysig middag med Jocke och Madde. Det var länge sedan nu. Barnen är 15 och 18. Jag minns när William föddes och nu är han 18. Gosh, jag är gammal.

Fick med mig fina äpplen hem. :)

Middag med kusiner

Ikväll har vi haft Alex kusiner med flickvänner på besök. Perfekt timing när Christoffer var här. Vin, mat, blommor och samtal. :)

Middag med Britt

Jobb, träning och ikväll har jag provat den ryska restaurangen som Alex tipsat om. Korsningen Gotlandsgatan Östgötagatan. Rekommenderas.

Teater & matlådor

Inför en busy vecka har jag fixat och donat hemma idag. Liten paus för lite teater med Niclas och gänget. Såg en publikrepetition av Sviten. Publikrepetition är lika med inget applådtack. :)

Strosat på stan

Idag har vi varit på sten men vi tog våra cyklar. LIte shopping och så ett stopp på Skeppsholmen för lite vin och macka. :) Annars plöjt hela andra säsongen av snabba cash. För första gången på länge blev det lite snittblommor också. :)

Middag med vänner

Efter en lagom lång dag på jobbet hade vi middag med vänner hemma. Robin och Efraim kom över. Men de skulle båda vidare så innan midnatt var vi i sängen. :)

Teater

Idag behöver man ta igen sig. :) Och jag hade glömt att jag skulle på teater. Vi såg hitta Olle på stadsteatern. :) Alex har varit hos kompisar jag har slappat hemma.

Prepp för kickoff

Stack och tränade efter jobbet. Sen tillbaka till jobbet för att göra det sista på alla presentationer för morgondagens kickoff.

Mathea 14 år

Idag har vi firat Mathea. Sen hem mot Stockholm med Flixtrain. Enda bolaget men får ta med en cykel på. Seg tågresa men nu hemma.

En ledig dag till

Idag var det tillräckligt många luckor i kalendern för att boka om och ta en dag ledigt.

Jag har legat på gräset och lyssnat på poddar eller legat i sängen och sett på brittiska hus program. :)

På lunchen åkte vi till Dyrön och hämtade Annica och Kjell.

Jobbdag

Idag har jag haft en jobbdag här på ön, möten och annat pyssel. Det lyxiga är bastu och bad på lunch och efter middag. Men vilket väder, regn och halv storm. Tur de vi skulle hämta med båten kommer i morgon i stället. :)

Ledig dag

Tack till Micke för att jag fick låna hans brittiska betalkort och ExpressVPN! Nu kan jag kollat på Channel4 utan reklam. Nu går jag igenom nya Grand Designs. :)

På lunchen har vi bastat, badat och hängt på bryggan och snackat. :)

Nu lite vin, mat, ljus och samtal. :)

Valdag & Christoffer på besök

Vi har självklart röstat innan vi åkte till ön. Idag åkte Alex pappa hem. När han åkte tog vi båten till Dyrön och firade valdagen med glass.

Idag ville Christoffer komma hälsa på så vi hämtade upp honom i Rönnäng.

Lunchpromenad

Annars inte mycket idag. Försöker vara ledig. Aktiverat VPN-tjänster igen och kollar på Channel 4 och Grand Designs igen. Så nu vill jag bara ligga i sängen och kolla. :)