Sytt på jobbet

Idag har jag haft Niclas och Niklas på besök på jobbet och vi har sytt överkast och käkat lunch i hop. Sen stanna jag kvar en stund och jobbade.

Middag med Anton

Jobb och ikväll middag med Anton och sällskap. Hans sällskap kom från Malaysia så det bjöds på kyckling och räkor i kombo. :)

Schamponeringsstation

Idag har jag hängt hemma, samtalat med familjen medan Alex gör högskoleprovet. Men jag har också hjälpt en kompis att hämta en schamponeringsstation till hennes nya salong. Sällskap: Annie. :)

Middag hemma

Ikväll har Ming varit här på middag. Sen var vi lite nyfikna på nattlivet och tog en liten tur till Underbron och växthusbaren.

Utöver det lite pyssel på jobbet. En växthylla. I övrigt inga möten. Såååå skönt.

Ett dockhem med sufflösen i rolllistan

Ikväll har jag först varit på en mysig AW med de nya kollegorna. Annars snabb middag med teaterkompisarna och sen skulle vi varit på premiären av Ett dockhem men pga sjukdom blev det en repetition.

Jag genomförde också ett lyckat event på jobbet med en partner.

En stark trea för föreställningen i betyg.

En vanlig måndag

Ny vecka med allt vad det innebär. På grund av besparingar på Friskis får jag hoppa runt på olika Friskis för att få basta. Idag Ringen för träning och sen hem, jobba vidare och äta middag.

Tyresta

Idag har vi återhämtat oss i Tyresta och gått en promenad. Vi storhandlade lite på vägen hem och sen åkte vi hem och lagade mat i hop.

Middag & spelning

Efter jobbet har jag preppat middag med Göran och Jonas. Sen kom Alex hem efter soundcheck och vi har hängt här hemma innan vi stack ner till Under bron för en helnatt. :)

Alltid vara vi

Idag har jag varit på stadsteatern och sett ”Alltid bara vi”. Bäst var Daniel Bingert som spelade basisten.

Leda pass på Friskis

Idag stod jobb och leda pass på Friskis på mitt schema. Jag gick dit i tid så jag kunde träna själv. Alex har åkt till Göteborg för att delta i en minnescermoni i morgon!

Kortet på presentkortet att vi kommer börja skänka pengar till Mind.