Måndag igen

Rik på minnen från helgen men lite trött och sliten. Jag har ändå fått till en jobbdag och träning. Nu slappa hemma

En tidig morgon

Vi hade väldigt roligt och det blev sent igår. Idag har vi bara kämpat med återhämtning i sängen! Godis, chips och serier. :)

Mmmm

Mmmm var en klubb vi både gillade och besökte. De fick lägga ner men nu återuppstår de för en natt och vi var där! Först hängde vi med Jane här hemma och sen mötte vi upp Anton och gick dit.

Jag har köpt högtalare under dagen och fikat med Viktor. Mysigt.

Arv del 1

Ikväll har jag varit på långteater. 3 timmar och 45 minuter. Sen mötte jag upp Alex och några kompisar för ett glas innan de gick vidare och jag gick hem.

Elda i öppnaspisen

Älskar att vara hemma hos mamma och pappa. Jag bara eldar och eldar och ser till så det är varmt. Slappat med brasa, serier och bakverk. Många biskvier har det blivit.

Växthuset

Växthuset har nu gått in i höstvila. Minns ni sommaren. Nu kan jag säga hej till växthuset för det här året.

Terracotta

Idag har jag softat, jobbat i kapp lite och sen varit ute med mamma och pappa. Vi var bland annat på lerkrukefabriken och köpte lerkrukor för nästa sommar. Nu ska mammas blommor få MYCKET utrymme. :)

Till Töreboda

Idag fotosession på jobbet. Sen direkt till tåget. :) Älskar att jag hittat ett direkttåg till Töreboda. Nu hemma hos mamma och pappa några dagar. :)

Träning & Schnaydermans

Idag har jag jobbat, körde mitt pass på Friskis och sen mötte jag och Annie upp Alex hemma för att käka bowl innan vi gick på lite fest. Erik och Schnaydermans bjöd in till fest, ”Launch of GIT OYG”, i en ascool lokal på Kungsholmen.

Jag har också hunnit klippa mig. :)

Löpning med Henke

Idag har vi gjort något trevligt efter jobbet. Löpning i Hellas med bastu och bad. Sen koreansk råbiff på Urban Deli i Sickla. Sååå nöjd!

Hemmadag

Idag har jag kollat på tv, slappat och jobbat lite. :) En rolig gårdag får sina konsekvenser.

Dans & sen kväll hos Annie

Idag har vi slappat och haft det gott. Tacos till sen lunch och tidig middag. Sen har vi kollat in Reach, en dansföreställning som Alex gjort musik till.

Efter det hem till Annie för NÅGRA glas vin. :)

Fest för Anna

Idag har vi besök av Andrea för att vi ska fira Annas födelsedag. Vi har haft en rolig kväll på Cafe Nizza och deras Chambre Separé.