Hem till mamma

Framme med tåget vid 18 men man hinner ändå klippa hela gräsmattan. Jag har också visat mamma Emmas nya dator. Fixat en fin Mac Book åt henne. Tack Julio för att du låter mig uppgradera familjens datorpark!
Mamma har också fått lite presenter, nya kuddar och nya glas att dricka Pommac i. :)

Middag på Nostrano

Efter jobb och Cirkelfys har vi varit på middag med Ming på Nostrano. Väldigt trevligt, mysigt och goda viner. Och maten var god men balansen var ändå inte inte perfekt. Så det blir en stark trea.

Kvällsbastu

Ikväll har jag tränat, Alex varit på terapi och sen åkte vi på en sen kvällsbastu!

Så mysigt med kvällsbastu! Dock blev parkeringen på natten en utmaning. :)

Middag på Häktet

Nu är han hemma igen efter några dagars försening. Alex fastnade i Tokyo. :) Ikväll har vi firat hemkomsten och varit på häktet och käkat. Sen en bar och fixa lite ja och nej till lägenhetsbytessajten.

Tippen & Viktor

Idag har jag fortsatt och rensa hemma och kört saker till tippen. Kvällen avslutade jag med vin med Viktor på Kajsa i parken.

Besök i Brottby

Idag har jag hälsa på Yvonne i Brottby och sen besök hos Andreas och Fredrik. Träffat höns, badat, ätit mat och fixat vet. Kvällen avslutade jag på bastun och testade det sena passet.

Formex

Idag har jag jobbat halvdag, sen hämtade jag ut hyrbilen för helgen. Alex har fastnat i Tokyo, ett besök på Formex och sen grejat hemma och lagt ut glas för försäljning.

Middag med Anders

Ikväll efter träning med mitt cirkelpass träffade jag Anders för middag på Glashuset. Trevligt och nu har vi planerat en Londonresa.

Hem till Stockholm

Hemma från besök hos mamma. Fixat lite till i trädgården och städat lite i garaget. Laila och Torbjörn skickade med äpplen som blev juice med ingefära, morot och rödbeta.

Ola & Frida

Idag har mamma och jag hängt hemma och försökt sälja saaben och vi lyckades. Ola och Frida kom förbi och hälsade på vilket var sååå mysigt.

Häck, avlopp & ved

Idag har vi plockat in ved, kapat ved, klippt häckar och ätit lunch i hop i trädgården. Till och med badat. :)
Efter att syrran drog åkte jag och mamma och fixade rensband för att fixa vatten avrinningen från stuprännor ned till sjön som hade blivit täppt.

Hemmapizza

Idag har jag klippt gräs och hängt med Didrik, Idun och mamma hela dagen. Ikväll kom Ulrika och Markus, de tog med sig pizzaugnen och vi har ätit ute i trädgården. Mysigt!

Till Töreboda

Jobb och sen tåget till Töreboda. Mamma, Idun och Didrik hämtade upp mig. Lite handling sen hem och grilla hamburgare till middag. :)

Alex till Tokyo

I morse åkte Alex till Tokyo. Jag har jobbat och lett mitt pass på Friskis. I övrigt städat och fixat hemma så jag kan resa bort några dagar också. Kort möte med Johanna S.

Midnattsloppet

Idag har jag inspirerat blivande midnattsloppslöpare. 10 km på midnattsloppets stockholmsbana.

Fick också käka lunch med Alex i parken och visa upp mina nya gnuggisar.

Ceviche & Bastu

Mysig kväll med bastu och ceviche med Henke som sällskap. Ska poängteras att vi ceviche gjorde ceviche själva och det blev väldigt gott. En rolig men sen kväll.

Vi måste nämna pralinerna också från Chef Jungstedt. :)

Bar Montan – En succé

Vi går ofta ut och käkar middag men vi landar ofta på samma ställe. Och det är ofta mitt fel. Idag ville jag anstränga mig och hitta något nytt och det lönade sig. Bar Montan måste alla gå till. Sååååå gott! Här tre av fem rätter på bild.