Vänner

10 år av kärlek

Ikväll har vi firat Emelie och Paulo hemma hos Annie. :) Jag hade en trevlig och mysig lunch med Jocke. Länge sedan nu. Alex sitter tyvärr fast i Istanbul.

Okonomiyakimiddag igen

Och det blev uppskattat. Alex åkte till Paris i morse, jag är hemma ensam. Ikväll var Viktor och Marcus här på middag. Vin, mat och sitta och prata sent e mysigt. :)

Middag med Göran

Efter jobb, träning och lett mitt pass hade vi Göran på middag. Så mysigt. :) Sen blev det men roligt var det. Tror jag jobbar hemma i morgon!

Besök av Nathan

Idag har jag kommit upp på benen. Vi har gått en promenad och handlat lite. Vi har haft Nathan på besök och middag vilket var så mysigt. :) Innan middag hade vi julklapps utdelning av mina hårborstar till alla syskonbarn.

Men det var också kul att vi hittade vinshoppen live som vi tänkt handla från online så många gånger.

Återhämtningsdag & middag med Christoffer

Idag har vi haft en återhämtningsdag från en rolig kväll igår. :) Först lite slappa hemma och sen en redig långpromenad till Värtahamnen och kollat in Nordiska Galleriet Archives och deras möbler och julgranskulor. Sen promenerade vi vidare till Söder för middag med Christoffter Franco med vänner på Chelas. På vägen mötte vi Svante och Eva.

Alex somna när vi kom hem. Jag kollade på Solsidan och Ernst och somnade vid 21. :)

Spadag

Jobbat hemma till halv tre. Sen fick Nikola göra his magic med hår och skägg, sen massage och spa på Centralbadet dit kom också Alex och Annie. Sen mötte vi Erik på Bar Oas käkade ostron och drack cava. På Bistro Mirabelle åt vi middag. Sen till en bar och sen lite nattligt häng hos Erik.

Parfym workshop

Idag har vi varit på stan och shoppat och genomförde parfym workshop hos No Ordinary scent. På kvällen var vi på Guldfabrikens öppningsfest för Kajsa och Nils.

Skärtorsdag med Erik

Idag har vi bastat med Erik och bjudit på middag här hemma. Bra start på påsken och nu kan helgen börja. Jag jobbade hemma och satt i vardagsrummet och njöt av de nya högtalarna på lunchen.

Efter Erik drog tog vi en sväng till klubben FIST, Faggots in Stockholm Together. :)

Kalas & hemresa

Idag innan hemresa har vi firat Idun och Oskar. Väl hemma åkte vi till Leoparden och käkade med Viktor som jobbade där. Sen följade han med hem och kollade på Dragrace sverige.

Spelkväll

Min sociala energi är inte vad det han varit efter pappas död. Ikväll har vi därför haft en lugn, fin och mysig spel och middagskväll hos Yandeh och Vidar. Vidar hade gjort underbar indisk mat.

Middag med Julio

Ikväll har vi flyttat tillbaka in till stan. Vi tog med Simone i bilen och hämtade upp Magnus och Sara vid arlanda express.

Ikväll har vi haft middag med Julio som var på besök i stan. Mysigt!

Juldag med serier

Idag har vi bara slappat hemma hos Alex föräldrar och kollat in Yrrol-gängets senaste serie “äntligen”. Ikväll har Christoffer varit med oss på middag och sen kom Jocke och hämtade nyckel som ska låna vår lägenhet.

Min födelsedag

Jag har blivit grattad av Alex på morgon och familjen har ringt och grattat.

Under dagen har jag handlat, Alex kommer laga mat och jag sist men inte minst hunnit sitta ner och läsa lite i mina nya böcker.

Mmmm

Mmmm var en klubb vi både gillade och besökte. De fick lägga ner men nu återuppstår de för en natt och vi var där! Först hängde vi med Jane här hemma och sen mötte vi upp Anton och gick dit.

Jag har köpt högtalare under dagen och fikat med Viktor. Mysigt.