Vänner

Middag på Lilla Bali

Jobb och träning och sen middag med Naomi och Annie. Mysigt att ta sig till andra sidan stan. :) Inte topmat man utsikt och sällskap kompenserade. Sen en massa promenix med linabaneäventyr på vägen hem.

Johanna & Anders

Slappa och slickat såren efter en väldig rolig kväll igår. Vila hemma, fika med Johanna Knutsson och sen middag med Ander på Clarion Sign. Alex har åkt till Göteborg för sin första jobbdag med fast jobb.

Jobbat i stan & fest på Zound

I dag har vi varit på Ambasaden och lämnat in våra pass för vår visumansökan. Sen jobbade vi kvar inne i stan och träffade Annie för middag på Leoparden. Sen åkte Alex hem och vilade och jag följde med till Zound Industries på fest med Yandeh och Annie.

Japans ambassad i sin lämpligaste skrud

Valborg

Har varit på Nordes fotoskola med Annie och kollat avgångselevernas utställning. Ikväll har vi lagt smaskig mat och slappat framför TVn.

Fux & trädgården

En vanlig jobbdag trots foten. Jag kunde stå på benen i morse igen. Ikväll har jag käkat middag på Vapiano med teaterkompisar och sen sett Robert Fux’s dragshow. Efter mötte jag upp Alex och så gick vi på Trädgårdens premiär.

Kvällens överraskning var ett uppträdande med Lisa Nilsson.

Pub-quizz

Efter att ha ätit frukost hos Alex föräldrar tog vi oss in till Stan för att checka in på Pigalle. På eftermiddagen i det fina vädret tänkte vi ta ett glas och det gjorde vi. Men det som inte var planerat var att springa på kompisar och landa på en pubquizz. Kul!

Påskafton & Christoffers firande

Alex brorsa Christoffer fyller 40 och det har vi firat idag. Vi började med bad på dagen, sen grilla ute och sen mysa framför brasan inne.

AW på Tavolo

Idag har jag jobbat lite hemma och sen jobbat lite på stan. Efter mötte jag upp Alex vi sprang Anna och Mathea och tog en aw på Tavolo.

Viktor, Auas & Henrik

Snacka om mysig dag. Utställning med Viktor blev marknad i stället. :)

Lunch med Auas på Melanders i Sickla.

Lång mysig middag med Henke inkl bastu och en massa hemlagad mat.

Lunch med Annie

Slappt och slött. Sen en promenad i solen för att käka lunch och dricka vin vid Hornstull med Annie. På vägen hem fixa jag ny tulpaner.

RuPaul lunch med Camille

Idag får vi slicka våra sår från ännu en fredag på Under bron! Camille har varit här på brunch och vi har kollat på RuPauls dragrace. I övrigt slappat hela dagen. :) Och ätit glass.

Kinesiskt veganskt

Jobbat hemma idag. Sen shoppa lite vin. Ikväll har Ida och Yandeh varit här och vi spelade Bohnanza. Enkelt men kul fast det kändes svårt i början.

Filmfestival med vänner

Idag jobb på kontoret, träning med Annie, middag med Alex, Annie och Vincent och avslutade med film med Annie och Vincent.

Vi kollade på filmen ”De oskyldiga”. Trots att den inte var traditionellt min typ var skitbra och fångade mig totalt. Satt på spänn och uppslukad alla två timmar.

Betyg på filmen De oskyldiga

Spa & middag

Slappat hemma i soffan sen till Hagabadet för lite bad, massage och gunga i gungstol. :) Sen efter det middag på Hello Monkey med vänner och bekanta. :)

Anna och Alex dansar
Middag på Hello Monkey

Träning & film

Idag har jag samordnat flera möten på jobbet. Efter det träning med Annie. Sen middag med Vincent, Annie och Alex. Och till slut höjdpunkten Utvandrarna på bio med Annie, Vincent och Linnea.

Wow. Vilken bra film det var. Ville se den som ”en film man bör se” men känner efter den var sååå fin och så sevärd oavsett hur klassiska böckerna eller första filmen var.

Sällskapsspel med Vidar & Yandeh

Har haft en hemma dag. Städat, tvättat, gått och handlat blommor och lyssnat på podar. Ikväll har vi varit och spelat spel hemma hos Vidar och Yandeh med Ida.

Vinhyllorna blev klara under dagen också. :)