Vänner

Sköna söndag i Göteborg

Idag har vi bara slappat, frukost, serier och sen en promenad till en loppis i Majorna. En go middag på terassen och sen fick jag skjuts till stationen och landade hemma sent. Tyvärr med insikten att jag bokat fel biljetter till USA. En vecka för sent. :( Men det får jag lösa i morgon.

Lindholmen & Billdal

Det krävdes ett ordentligt försök att sova ut i morse. Sen mötte vi upp Christoffer på Lindholmen för lunch och solning på Foodtruck market där. Minna, Robin och Samuel var med också. Sen tog vi bussen direkt till Christoffer och Anna för att slappa och grilla i deras trädgård i Billdal. Sen drog vi mot Fee fi fo fum igen. :)

Mot Göteborg

Jobb hela dagen och nu har jag tagit mig till Götet. Middag, häng på Fee Fi Fo Fum har varit ett fint nöje ikväll! Sen blev det lite efterhäng på efterstängning. :)

Jobb & Hemmapyssel

Igår var jag ute en sväng så man behövde sova ut en stund. Men efter det har jag jobbat och sen fixat och pulat lite hemma. Ikväll kom Annie förbi en sväng på kaffe och vin efter hennes stängning på jobbet. :)

Solig onsdag

Ikväll har jag hängt med lite kollegor och druckit vin efter jobbet och sen käkade jag middag på Göteborg. Kvällen avslutade jag på Slakthustaket med Efraim och Linny – mysigt.

Top Boy & Anton

Idag har vi legat och slappat i soffan hela dagen och sett den brittiska serien Top Boy! Kvällen avrundade vi med middag med Anton och lite balkonghäng.