Löpning

Ikväll har jag tränat lite löpning för första gången på typ sex år. Inte illa va. Förflyttade mig totalt 5 km, inte alltid springandes tyvärr.

Ny säng

Igår flyttade Daniel fysiskt från lägenheten. Blandade känslor. Hur som helst gjorde det att jag behövde köpa en ny säng och nu står min nya 120-säng där inne i sovrummet.

Teater-anti-klimax

Vi hittade aldrig teatern. Pinsamt va? Men vi hade nog trevligare utan teater. Vi improviserade och genomförde vår picknick utanför Villa Källhagen och promenerade sen in mot stan.

Tack för en trevlig kväll.

Nu väntar jag besök. :)

Cykel & Cykling

Skönt att ta sig runt på stan med cykel. Ikväll har jag dessutom cyklat upp för många backar, solen har gått upp och ned och ut för ängar. Så säger i alla fall spinninginstruktören under passen.

Cykling, träning & samtal

Cyklade till jobbet idag. Efter jobbet cyklade jag till Djurgården för att hämta biljeter på grönan och sen till Kungsholmen för att träna. Skönt med all motion. 1,4 mil totalt blev det.

Efter träning var det tid för samtal. I morgon får jag samtala om annat med min “shrink”. Japp, jag har skaffat en.

Mormor 86

Hade mormor levt idag hade hon fyllt 86. Vi ska åka med blommor till graven nu om en stund. Sen bär det av till Skövde för att titta på systers nya lägenhet. Därifrån till Töreboda och tåget till Stockholm.

*fnissar*

Lugn midsommar

Det har rapporterats om bråk och våldtäkter på nyheterna. Om någon är orolig för att jag varit involverad kan jag meddela att det har jag inte. :)

Det har varit kolugnt. Grejat hemma lite. Lunch med mor och far och lillasyster. Fika med grannarna. Bilutflykt till Sjötorp och glass där. Till slut hälsade vi på mammas och pappas bekanta, Per och Eivor.

Hemma hemma

Nu är jag hemma hemma. Eller hur säger man när man är i sitt ursprungliga hem. Jag är hos mor och far. Minsta syster är här också.

Ska fira midsommar i lugn och ro. Ska bli trevligt och avslappnande.

Spinning

Idag har jag spinnat för första gången på, jag tror 6 år och för andra gången i mitt liv. Kanske inte tog i fullt lika mycket som första gången och andra sidan slapp jag tro att jag skulle dö den här gången.

Alexia: Snart kan jag hänga med dig på ett pass. :)

Ett kortsiktigt mål är att springa midnattsloppet i mitten på augusti, hoppas det ska gå bra. Jag kommer förmodligen springa med några kollegor.

Fika & Träning

Efter jobbet idag har jag fikat med Anders som jag inte träffat på länge. God smörgås och intressanta diskussioner.

Klockan 20 körde jag och Petri ett medelpass på Kungsholmen.

Hålfri & 9 år

Har varit hos tandläkaren idag. Inga hål! Skönt.

Idag var det nio år sedan jag träffade Niclas för första gången. 9 år idag. Tänk vad tiden går.

Brunch på Jimmys

Idag har jag och Jocke, som är gräsänkling där här veckan, käkat brunch på Jimmys Steakhouse i Sjöstan. Gott, soligt och trevligt.

Kvällen har gått åt till att försöka diskutera med många känsloutbrott. Usch!

Mångsidig lördag

Idag har jag…

  • Slappat hemma
  • Ätit sushi på söder
  • Tränat med Petri på Kungsholmen

Ikväll ska jag hem till Niclas tillsammans med Petri, Nikls och Micke sen ska vi ut på Lino.

Tröstshopping

Idag har jag tröstshoppat. Vet inte om jag mår mycket bättre. Men lite bättre känns det nog. Jag har trots allt gått ned 6 kilo sedan separationen så visst är jag värd ett par nya snygga jeans då?

Ikväll ska det drinkas med Johanna och hennes vänner. :)

Dagens höjdpunkt…

Tre gånger är inte så mycket men det känns ändå väldigt bra. Jag har tränat idag igen. Jag och Petri coachar varandra och ser till att komma iväg. I dag tog jag mig (med cykel) ända till Kungsholmen för att köra ett pass.