Krasslig

Efter ett glas vin och en drink igår var jag blev jag jätte nysig. Jag nyste så det skvätte över hela kontoret idag. Ikväll ska jag hem och vila.

Illustration: Primärvården Södra Bohuslän 

Löptur

Låter bilden tala! Sällskapet heter Oscar. Vi tog inte tiden. Men det är kul, för nu kan man springa utan att känna att man behöver ta en paus. Sträckan är 5,5 km.

Mikaeldagen

Vi kanske är lite konstiga i min familj men vi firar namnsdagar. Idag är det min namnsdag. Av familjen fick jag… Se bilden!

Sen har jag fått lite grattisSMS. Tack alla!

Foto: furnish.se

Fänkålssoppa & Tvättstuga

Ikväll serverades det fänkålssoppa igen. Jag köpte en ny mixer igår. Glömde berätta om det. Sen har det tvättats också. Alla sängkläder efter övernattningsgästerna och så har jag tvättat tre par skor. Vet inte vad Stockholmhem tycker om det men rena fina blev de i alla fall.

KS & SKHLM

Dagen började med återbesök på KS. I dag kunde de punktera bölden och få ut lite av varet. Uhiii! Jag vet! Men det som med finnar. Man måste vänta på att den mognar och sen kan man dränera den.

Efter åkte jag, mamma och pappa till Skärholmen och shoppade lite. Svampkniv för säsongen nästa år, en sil, lite duschtvål, hänglås till förrådet och en ny stickad tröja.


Foto: H&M

På Lyran

Emma fick åka hem och lägga sig sen åkte mamma, pappa och jag till Skogskyrkogården och tittade. Efter det åkte vi till mammans nya favorit bland Stockholmscaféer, Lyran i Bredäng och fikade.

Jag älskar den höga luften och de vackra färgerna på hösten. Med mamma och pappas sällskap och en latte och Napoleonbakelse blir det inte sämre.


Foto: Mikael Bånnsgård

Halsböld

I natt vaknade jag av att syster satt och hulkade och grät på toa. Hennes halsonda hade accellererat kraftigt. Vi började morgonen på Roselundsnärakut och därifrån vidare till Karolinska Sjukhuset där man konstaterade halsböld. Stackarn! Jag har haft det och vet vad skiten innebär. Det gör så ont så man kan inte svälja något och till slut blir det så svullet så det sätter sig på rösten.


Foto: Internet