Mycket cykel

Nu börjar man närma sig när man inte kan eller ska cykla mer. Det blir kallare, näsan rinner och det börjar vara halt vissa dagar. Hur som helst är det oftast enklast att ta sig med cykel i stan.

JacobFörst till möte med terapeut sen lunch med Jacob och efter det kundmöte. Gissa om jag blev irriterad när det regnade och jag skulle cykla från stan ut till Globen igen.

 

 

 

Lunch med Ingemar

Idag har jag käkat lunch med min gamla coach Ingemar. Det blev rimmad lax för min del och strömming för Ingemar och till det dillstuvad potatis. Ingemar speciellt men tillsammans med många andra är en person som verkligen ger mig tuggmotstånd i diskussioner och tankeverksamhet. Hur kul som helst. Nästa gång blir det lunch hemma hos Ingemar.

Ni som behöver coach ring mig så ska jag förmedla kontakten.

Funderar på att ta med mig en av hans nya idéer. En tankebok. En bok man skriver ner olika tankar i. Fast jag är inte säker på att det blir en bok för min del. Jag ska nog försöka använda bloggen och försöka förflytta den från att vara dagbok med massa händelser till att bli en plats för mer reflektioner.

Anita

Ikväll har jag träffat min gamla kollega Anita och fikat. Anita är världen skönaste tjej! Vi har snackat killar, jobb och en massa annat. Vi fikade på Götgatan stories och jag tror jag har sagt det tidigare. Det är det perfekta stället att fika på, det är så många söta studenter som kommer och går där som man kan spana på.

Bloggar jag läser

pixalexia.blogspot.com
Alexia är min fd kollega som blogga flitigt.

 

 
arnryd.blogspot.com
Fredrik är min fd kollega kameravän som bloggar med sin fru Agneta.

 

 

 

thereselundgren82.blogg.se
Min kompis och fd sambos kusin Therese bloggar på ovanstående länk.

 

unpolisheddiamond.blogg.se
Daniels, fd sambos, morbrors frus blogg.

 

mammsen.se
Min gamla klasskamrat Markus sambo Piias blogg.

 

bogpappan.blogspot.com
Håkans, en gammal lunchkompis blogg.

Spinninglycka

  • Snygg ledare (notera att jag skrev det först *skrattar*)
  • Bra musik
  • Hitta rätt motståndsrelationer
  • Vara uthållig
  • Svettas så man tror man ska smälta bort

Nu har jag tränat måndag, tisdag och onsdag. Jag har förtjänat lite fest i helgen. :)

ABSOLUT Masquerade

Vill genast ha! Har hittat den men vet inte när den kommer. Någon som vet?

För er som inte vet, jag har försökt samla på alla. Jag har bling och disco men inte colur. Colur kom av någon anledning bara som 750 ml presentförpackning.

Medvind i jakten

Att jag inte är tillverkad för att fungera ”standalone” vet nog alla inklusive jag vid det här laget. Ensamheten har varit en fajt sen separationen. Men om man går på uppgifter från www.qruiser.com finns det nog hopp. Den senaste månaden har 13 personer flirtat med mig. Av dem har jag flirtat med tre.

Det går till så att jag kan flirta med en person genom att trycka på en knapp på en persons profilsida. Men den personen får inte reda på något eller jag om någon har flirtat med mig förrän den jag flirtat med har tryckt på motsvarande knapp på min sida. Alltså 13 har flirtat med mig och av dem har jag, utan att veta om det (nästan i alla fall * ler * ) flirtat tillbaka med 3. Alltså har jag 10 potentiella pojkvänner därute i cyberrymden. Eftersom jag inte flirtat med dem kanske det inte är så mycket att hänga i granen. Men vad vet jag. Lite spännande är det i alla fall. Eller hur?

Snoppar & skor

Nedan stående kommentar är ett skönt inlägg från förra veckans lunchdejts blogg. Grabben har humor och förmågan att uttrycka sig. Eller hur?

Jag och MB kom ikväll överens om att storlek Har betydelse. MEN!
Den perfekta snoppen är som den perfekta skon; Den är skön, den är bekväm, den är snygg att titta på, den är skön att hålla i handen, och bäst av allt klämmer den inte och är inte obekväm.  Jag skall ge mig ut i världen för att hitta den perfekta skon och den perfekta snoppen! Wish me luck!

Min fråga blir. Finns det en koppling mellan stora skor och stora snoppar?

Löpning & middag

Snacka om en trevlig avslutning på dagen av en toppenkombination.

Det visade sig att min kollegas kille var sugen på att löpträna lite med mig. Så idag har jag och Christer, Saras kille, sprungit medans Sara lagade mat här hemma hos mig. Så när vi kom tillbaka från 6 km löpning stod middagen på bordet. Sen kollade vi på bilder och snacka en stund. Kul!

Tack för god mat, gott sällskap både vid bordet och runt Hammarbysjön.

Här sprang vi för er som inte visste. : )

Nya jeans

Det är dyrt med jeans. Men jag är väldigt glad för dem. Förlåt att jag klagar.

Jag och Jocke, en kompis från Västergötland brukar alltid skoja och säga att vi västgötar frågar alltid: Vad kostar det? Och vad ska jag betala? Önskar jag kan få skoja och säga det någon dag i en butik, helst på Bibliotektsgatan.

Hemfärd

Idag bär det av till Holmen igen. Stockholm alltså.

Idag har vi gjort det fint på mormors grav, plockat bort löv, krattat gruset, planterat ljung och lagt dit en fin krans. Mormor är förresten en fd stockholmare. Så man kan säga att jag har 1/4 av mitt ursprung i Stockholm.

Hela familjen

Det händer inte ofta. Men idag händer det. Hela familjen är samlad. Mysigt. Inga särskilda planer, bara att umgås.

Ikväll blir det middag. På förmiddagen idag har jag varit med syster och mor i Mariestad och shoppat lite. Syrran bytte jeans som gått sönder. Jag kollade på nya. Dock inga inköp idag.

Från Stockholm till Töreboda

Efter jobbet ska jag förflytta mig från sus och dus i storstaden till lugn och ro på landet. Idag bär det av till Töreboda för att fira helgen med hela familjen. Mysigt!

TTT

Torsdag, terapi och INGEN träning.

Torsdagar betyder att jag möter min terapeut. Nu lider det mot sitt slut. Har faktiskt någon form av separationsångest. Det är viktigt och värdefullt (alla borde få och tycka om det) att få fokusera på sig själv och ifrågasätta sig själv och sitt beteende. Det ger mig många insikter och jag vill forsätta mitt arbete mot en medveten och insiktsfull individ. Det är lågnt kvar och som någon lär ha sagt, det är resan mot målet som är det roliga och inte alltid resa i sig.

Nu har jag tränat lördag, söndag, tisdag och onsdag. Nu blir det vila över helgen. På måndag är det löpning igen.

S&S

Onsdag, dags för spinning och spaning. Ja, så är det. Jag skyndade mig på cykel till Kungsholmen för att spinncykla med Petri och se om grabben som brukar gå på samma pass och som jag har skrivit om tidigare var där.

Han var där! Så söt så man vill bjuda honom på middag. Petri har erbjudit sig att fråga ledaren som är kompis med killen om hon vet om han är gay. Vågar man det? Hmmm jag kommer få fundera på den saken

Skivstång…

Ja, jag hade faktiskt tänkte att pröva något nytt på gymmet idag. Men det det var typ redan fullt när jag kom 35 minuter innan. Så jag spinnade i stället.

Vågar jag berätta om när jag går på dejt här? Ok då. Jag hade en liten fika dejt ikväll också.

Ny vecka igen

Nu börjar jobbet igen på allvar efter semestern.

Ikväll skulle jag göra matlådor och passade på att bjuda Andreas middag.

Fika & middag

Idag hade vi en diskussionslivlig fika på Götgatan stories, Thomas, Niklas, Niclas, Micke och jag själv. En av diskussionerna var när en teater bli musikal. När musiken utgör mer än 50% av tiden var ett förslag.

Götgatan stories är inte billigt men ett trevligt café. Bäst är platserna vid entrén. Då ser man alla söta studenter som kommer hem och är på väg ut.

Kvällen avrundades med middag hemma hos Oscar och Ann. Smaskigt med falukorv och stuvade makaroner.

Uthållighet & motivation

I morse bestämde jag för göra ett försök att springa Årstaviken runt. Men det är verkligen svårt att vara uthållig när jag inte har någon som ”bevakar” mig. Jag måste helt enkelt ha någon med mig.

Ja ja, jag tog mig i alla fall varvet runt även om jag inte sprang hela vägen.

Blandat

Idag har jag hunnit med både det ena och det andra. Jag började med träning kl 10 på friskis, ett spinningpass, sen åkte jag in till stan och fika med först Anders sen Oscar.

Kvällen avslutade jag med teater på stadsteatern. Jag hade bjudit med Andreas på Cabaret.