Mycket cykel

Nu börjar man närma sig när man inte kan eller ska cykla mer. Det blir kallare, näsan rinner och det börjar vara halt vissa dagar. Hur som helst är det oftast enklast att ta sig med cykel i stan.

JacobFörst till möte med terapeut sen lunch med Jacob och efter det kundmöte. Gissa om jag blev irriterad när det regnade och jag skulle cykla från stan ut till Globen igen.

 

 

 

Lunch med Ingemar

Idag har jag käkat lunch med min gamla coach Ingemar. Det blev rimmad lax för min del och strömming för Ingemar och till det dillstuvad potatis. Ingemar speciellt men tillsammans med många andra är en person som verkligen ger mig tuggmotstånd i diskussioner och tankeverksamhet. Hur kul som helst. Nästa gång blir det lunch hemma hos Ingemar.

Ni som behöver coach ring mig så ska jag förmedla kontakten.

Funderar på att ta med mig en av hans nya idéer. En tankebok. En bok man skriver ner olika tankar i. Fast jag är inte säker på att det blir en bok för min del. Jag ska nog försöka använda bloggen och försöka förflytta den från att vara dagbok med massa händelser till att bli en plats för mer reflektioner.

Anita

Ikväll har jag träffat min gamla kollega Anita och fikat. Anita är världen skönaste tjej! Vi har snackat killar, jobb och en massa annat. Vi fikade på Götgatan stories och jag tror jag har sagt det tidigare. Det är det perfekta stället att fika på, det är så många söta studenter som kommer och går där som man kan spana på.

Bloggar jag läser

pixalexia.blogspot.com
Alexia är min fd kollega som blogga flitigt.

 

 
arnryd.blogspot.com
Fredrik är min fd kollega kameravän som bloggar med sin fru Agneta.

 

 

 

thereselundgren82.blogg.se
Min kompis och fd sambos kusin Therese bloggar på ovanstående länk.

 

unpolisheddiamond.blogg.se
Daniels, fd sambos, morbrors frus blogg.

 

mammsen.se
Min gamla klasskamrat Markus sambo Piias blogg.

 

bogpappan.blogspot.com
Håkans, en gammal lunchkompis blogg.

Spinninglycka

  • Snygg ledare (notera att jag skrev det först *skrattar*)
  • Bra musik
  • Hitta rätt motståndsrelationer
  • Vara uthållig
  • Svettas så man tror man ska smälta bort

Nu har jag tränat måndag, tisdag och onsdag. Jag har förtjänat lite fest i helgen. :)

ABSOLUT Masquerade

Vill genast ha! Har hittat den men vet inte när den kommer. Någon som vet?

För er som inte vet, jag har försökt samla på alla. Jag har bling och disco men inte colur. Colur kom av någon anledning bara som 750 ml presentförpackning.