Lördag den 28 februari 2009

Det är inte bara den sista dagen den här månaden. Det är en skön och ledig lördag utan några förpliktelser. Här ett kort bildreportage.

 7.30 vaknar.

7.30, vaknar.

8.30 på väg till frukost

8.30, på väg till Rival för att äta frukost med Niclas, hans kollegor och deras vänner. 8:45 passerar Skanstull

8.45, passerar ett soligt Skanstull

9.10 framma vid Rival

9.10, framme vid Rival

11:00 helgens alkohol och present till kvällens middags värd.

11.00, helgens vin och presenten till kvällens middagsvärd är inköpt.

14.00 färdig tränad

14.00, på väg hem från träningen.

14.15 snart hemma.

14.15, snart hemma.

15.00 lunch

15.00, lunch.

18.00, systemkassen omvandlas till presenter.

18.00, systemkassen omvandlas till presenter

18.30, möter upp Niklas vid Gullmarsplan.

18.30, möter upp Niklas vid Gullmarsplan.

21.30, ddags för dessert och kaffe efter fantastiskt god middag hos Fredrik.

21.30, ddags för dessert och kaffe efter fantastiskt god middag hos Fredrik.

22.00, en söt finsk kille och en söt dansk kille.

22.00, en söt finsk kille och en söt dansk kille.

22.01, nu med en svensk kille.

22.01, nu med en svensk kille.

22.15, snart dags att åka och därmed att avsluta drinken.

22.15, snart dags att åka och därmed att avsluta drinken.

22.40, sista anhalten för dagen/kvällen innan sängen, Lino som har stäningsfest och där med långa köer för att komma in. 1 timma köade vi, Mårten, Petri, Fredrik och Niklas.

22.40, sista anhalten för dagen/kvällen innan sängen, Lino som har stäningsfest och där med långa köer för att komma in. 1 timma köade vi, Mårten, Petri, Fredrik och Niklas.

23.45, fötterna börjar få liv igen efter att ha varit isbitar. Här på bild, Morten och Petri.

23.45, fötterna börjar få liv igen efter att ha varit isbitar. Här på bild, Morten och Petri.

00.15,jag och Niklas ska gå och dansa.

00.15, jag och Niklas ska gå och dansa.

00.30, José och jag har hittat varandra på detta ställe överfullt med folk.

00.30, José och jag har hittat varandra på detta ställe överfullt med folk.

 01.40, hittade ingen bra bild på Niclas, här med Erik, men jag var tvungen att få visa Niclas fantastiska guldjacka.

01.40, hittade ingen bra bild på Niclas, här med Erik, men jag var tvungen att få visa Niclas fantastiska guldjacka.

Tack för idag, slut för idag! Snart kommer en ny dag i mitt liv.

Spinnpuls

Jag har provat något nytt. Ok, kanske inte överraskande nytt. Jag har nu provat på Spinnpuls. Det var riktigt roligt faktiskt. Kanske var inte ledaren och musiken den roligaste men jag kände att jag var lite tröttare efter passet och hade nog kämpat lite  lite mer än vanligt.

Kvällen avslutade jag med José i Västertorp och belönade mig med en pizza till Let’s dance.

I morgon är det frukost med kompisar kl 9 så nu måste jag sova.

Fettmätande våg vs Singstar

Ni kan läsa Alexias version av kävllen också.

Jag väntade på bilden. Men nu kan jag publicera.

Vi hade alltså ätit middag och efter maten kom vi in ämnet träning och alla mina träningsprylar och däribland vågen som mäter fett-, vatten- och muskelmassaprocent. Vi turades om att väga oss med strumpor och utan strumpor för att se om det påverkade hastigheten för den lilla elektroniska impuls som går igenom kroppen. Vi diskuterade förhårdnade hälar osv. Trevligt va? Vi redovisar inte tabeller med siffror i detta inlägg. : )

Kan detta var ett nytt nöje i stället för Singstar framöver? Av bilden att dömma ser Bengt (uppe i högra hörnet) ut att tycka det är hur kul som helst även om han var väldigt blyg för vågen till en början.

Alexia, jag och Bengt upp i hörnet.

Pannkaksmiddag

Nu har jag precis avslutat en mycket trevlig pannkaksmiddag. Tänk att så enkel mat kan göra en så trevlig kväll. Eller var det vännerna som gjorde den?

Klart det var vännerna! Mer pannkaksmiddagar med vänner!

Backup

Ja, det tar sin lilla tid. Det är nästan 36Gb med musik och nästan lika mycket foton och andra filer. Jag insåg i morse när datorn strulade lite att det är bäst att göra det.

Nu är det gjort i alla fall.

Filöverföring.

Grattis Viktoria & Daniel!

Jag är en sann älskare av kungahuset. Det är klart att det värmer lite extra nu när det vankas bröllop. Jag och Kronprinsessan är ju båda födda 1977 och hon är hertiginna av det landskap jag är född och uppvuxen i så vi har i alla fall något gemensamt.

Stort grattis önskar jag från min blogg.

Som kuriosa i sammanhanget kan nämnas, om jag inte gjort det på bloggen redan, att jag för ett och ett halvt år sedan var på intervju på slottet/hovet för tjänsten som Hovintendent. Jag blev dock bara deras ”second choice”. Annars hade jag i praktiken varit en av kungafamiljens medarbetare idag.

Viktoria Bernadotte & Daniel Westling

Sushi & S80 V8 AWD

Volvo S80Lunch med kollegorna i Sjöstan. Och gissa om min kollega var snäll. Jag fick köra hans Volvo S80 V8 AWD med all tänkbar utrustning. Gissa om jag var nöjd! Me like both Sushi and Volvo.

Hemma igen

Kom hem 17.15 och gick till gymmet 17.25.

Det var skönt med en ny genomkörare. Idag var det färre störningsmoment på plats. De två frustande herrarna jag nämde för ett tag sedan var inte där. Det var för övrigt roligt med nya cyklar. Ringens spinningsal ska bli en sal för Spinnpuls framöver.

Helgens shopping

Jag glömde mina träningskläder hos syster så jag fick köpa nya idag. I lördags shoppade jag strumpor. Se smakproven. Sen hittade jag också en grå stickad tröja på JC.

Nya löpartightsNy löparjacka.

Mina nya strumpor.

I Norrköping

Fika på Coffee house by George, shopping på Stadium och en musikbutik. Adde köpte en Madonna-LP. Man förknippar alltid spårvagnar med Göteborg. Men det finns ju i både Stockholm och Norrköping också.

NorrköpingMusikaffären

Resan hem

Efter frukost hos Per klockan 9, en mycket god sådan, bar det av hemåt. Nu i Gränna. På vägen ska vi fika i Norrköping har vi bestämt.

Jag åker bil. p2232755

Frisör

Man kunde nog ana att jag skulle bli bög tidigt. Jag älskade att leka frisör med mina systrar. I kväll fick jag chansen igen. Men jag upptäckte att jag nog har växt i från det lite. Syster har i alla fall något som ska likna slingor i håret nu. Och det är jag som hjälpte henne. Visst är man vacker med hättan på? Polle undrade mest vad som hände.

Ulrika ska få slingor.

Pollux men kallad Polle gömmer sig bakom soffan.

29-årsfesten i bilder

Igår hade lillebror sin födelsedagsfest. Gått och folk och mycket trevlig tillställning. Första gången på länge som det blir dags för ett helt album.

En av brorsans presenter.Den kanske mest uppskattade presenten fick Niklas av ett par kompisar till honom. Gissa om han uppskattade den. Vi som känner honom vet att han gjorde det i alla fall. Är dock inte helt säker på att hans grannar uppskattar den lika mycket. Mycket kul hade vi med den under kvällen i alla fall. OBS, jag provade den inte._

_

_

Amanda och lillasyster Emma på väg till festen. Lillasyster Ulrika och hennes väninna Anna sjunger. Gissa vad! Elina, Niklas flickvän, och lillebror Niklas sjunger. Moi, Mikael Bånnsgård, Helen (flickvän till Niklas kollega) och Niklas kompis Micke.

Shopping

Jag hade inte så mycket att shoppa för. Jag fick shoppa tre par strumpor på Design only och en tröja och 4 par strumpor på JC (där jag hade ett presentkort).

Jag hittade ett par underbara skor som jag tänkte köpa trots att jag inte har pengar. Men så var vänsterskon inte snygg och då fick det vara. Ola däremot hittade däremot ett par han köpte.

Mina skor jag ska köpa i Stockholm

Olas skourval