Vår!

Det kändes som vår en stund. Bar mark, 6 grader varmt, äntligen skulle jag få springa och inte vara rädd för att halka på snö eller is. Det var en skön första löptur och ett första träningspass efter att ha vilat upp kroppen efter den ordentliga förkylningen. Tyvärr regnade det stundtals lite under vår tur runt Årstaviken, ca 8 km blev det.

Drömmar: Rovos Rail

Inspirerad av lugnet och harmonin på tåget mot Stockholm ska jag låta er ta del av en av mina drömresor.

Resa genom Afrika med Rovos Rail. Läs mer och titta på bilderna nedan så förstår ni.

Känslan jag har nu är att tåget kan fortsätta köra i ett dygn. En underbar ljudbok och allt annat jag kan tänkas behöva finns här (Internet och en bistro). Det enda som saknas är ett sällskap. Kan det vara du?

Lounge-vagnen. Skön va? Foto: Rovos Rail

Extriör bild. Foto: Rovos Rail

Panoramavagnen. Foto: Rovos Rail

En av suiterna! Foto: Rovos Rail

Te-personalen. Me like! Foto: Rovos Rail

Fika med August

Innan tåget och efter flugan hann jag med en fika med min gamla härliga klasskamrat Marika och hennes son August. Trevligt när man inte träffats på länge.

August, kan det vara Kindbom i efternamn måntro?

Kändisar

Det verkar generellt vara bättre kändisfaktor i 1:a klass. Har hjälpt Staffan Heimerson med datoruppkopplingen och har Lill-Babs bredvid mig.

Ny fluga!

Fick tipset från min bror om Slipsknuten vid Domkyrkan i Göteborg. Jag hittade en snygg fluga till ett lagom pris. Flugan ska primärt användas på bröllopet i maj.

Vad tycker ni?

Min nya fluga

Systers 25-årsfest

Lyckad fest med mycket folk. Jag känner fortfarande inte helt pigg så jag stannade kvar hemma  när alla åkte in till Hardrock Café. Efter att ha städat upp lite låg jag och lyssnade på min ljudbok tills det var dags att somna.

Här kommer lite bilder.

Syster öppnar presenterna från mig och Daniel.

Macke fixar med den goda buffén.

Ullan öppnar fler presenter.

Tankar går till Stockholm trots att jag är i Göteborg.