Vinlotteri

Jag har varit lite av intiativtagare till bolagets vinlotteri. Än så länge ser uppslutningen bra ut.

Ohhh, jag vill vinna!

PrimaDONNOR

Så här i spartider, vad kan passa bättre än gratisbiljetter till PrimaDONNOR på Hamburgerbörs.

Det kändes att det var slutet på deras föreställningar och det påverkar att sallongen inte är helt fylld. Men de är verkligen fantastiska sångerskor alla tre. Och vad är det med Charlotte Strandberg och hennes kroppspråk? Hon måste vara expert på att kommunicera med sin kropp. Hon behöver inte röra sig mycket ör att jag ska börja dra på munjiporna.

Dålig pasta

Ikväll skulle jag ha en lugn hemmakväll. Det enda jag skulle göra var laga lite mat.

Jag hade handlat vid lunch, när jag kommer hem är de färska lasagneplattorna ihopkletade. Irriterad går jag till Konsum för att köpa nya men där är de slut, likaså på Finefood och Sjöstadslivs. Till slut ringer jag en kompis och erbjuder kvällsmat mot att han köper med sig pasta och kommer över till mig.

Nu vid kvällens slut har jag i alla fall fyra matlådor med tortelini i peppargräddsås, 7 lådor med Canneloni och 6 med Carbonara.

Nu har jag sett Äntligen hemma och Kattis och c:o och nu väntar boken och sängen. Godnatt!

Avstämning

Året går mot sitt slut, 14 semesterdagar kvar och 2000 kr i friskvårdspengar kvar. Idag har jag bokat in 4 extra semesterdagar , jag får spara 10 till nästa år, och bokat massage på Selma City Spa.

Julie & Juliet

Lite oplanerat och lite trots att jag inte var sugen gick jag med på att gå och se filmen Julie & Juliet.

Filmen var oväntat bra och det blev en mysig kväll i Sickla.

Södertälje

Vi har som mål fram till semestern att försöka spendera så lite som går på onödigheter och därför ska vi besöka så många nya ställen som går med bara ett SL-kort. Idag stod Södertälje högst på listan. En fika på Tidermans, tror jag det hette och sen lite windowshopping.

Kvällens planer, webb-tv Skavlan, Här är ditt liv och Robins, sen som söndagmiddag blir det te och fil. Lyxigt va? ;)

Lönehelg

Med tanke på sparmålet (Borneo i februari 2010) och att jag redan låg lite på minus när jag fick lönen igår borde jag inte shoppa. Men kan man låta bli helt?

Jag har spenderat pengar på nedanstående.

Böcker: Jehåvas jäveln, Komma t och Konsten att läsa tankar
Klippning: Hair & Face (Danne på Why not)
Fika: Muffinbakery på Drottninggatan med Danne
MQ: två t-shirts

2 veckor till…

Två veckor till ska jag stå ut.

Stort tack SEB Tryggliv och CityAkuten privatvård för fin service och vård.

Här är en bild på min fraktur.

Torsdagsmiddag

Ikväll var vi bjudna hem till Liselott och Fredrik på middag. Det var länge sedan vi sågs och det supertrevligt att ses igen. God mat, gott vin och mycket fina foton.

Fredrik delar med mig ett intresse att fotografera och vi fick se många trevliga bilder från Mauritius där de nyligen varit på semester.

Nedanstående foto är dock en bild på ett taxiflyg på Maldiverna.

Tidigt morgonnöje

Både igår och idag har vi stigit upp tidigt, omkring 7, för att se på film. Och det finns många bra kriminalare men bäst är nog i alla fall Wallander.

Vi har sett både Cellisten och Tjuven. Gillar man Wallander kan båda rekommenderas.

Trevlig middag

Tack, Oscar & Ann!

Ikväll blev vi spontant hembjudna till Ann och Oscar på middag tillsammans med trevliga och snälla Janna och Nisse.

God lammgryta med rödbetor, ruccola och tzatsiki. Till desert blev det fikon inlagda i konjak och god glass.

Jag hade sparat mig och inte tagít några värktabletter så jag fick dricka vin.

Dåligt med pengar…

Vad gör man då för att inte göra av med pengar? Vi kom på att vi båda har SL-kort och då kan man ju utnyttja det så åkte för lite spaning och en fika på Arlanda Skycity.

Vi fick se två intressanta objekt: TV-profilen PA från programmet Stockholm-Arlanda på trean, och Boeing 747 från Thai Airways som gick på tid (14:35).

Fredagsmys

Med gipsad hand går det inte göra så mycket. Sushi och idol är vad man klarar.

Michael Jacksson, var ett oväntat bra tema. Ni som undrar varför jag skriver ”oväntat” kan jag berätta att jag aldrig var ett särskilt stort fan av Michael när han levde.

Här är min favvo från kvällen:

Vurpa

Det är något speciellt med bögar och stukade handleder. Spretanade lillfingrar också kanske. Mitt lillfinger spretade inte, det var heller inte stukat utan till och med brutet visade det sig. Är man extremt bögig då? ;)

Att en vurpa på isig gata kunde sluta så illa. Nu sitter jag här med delvis gipsad hand och arm och skriver som Carl Bildt, med pekfinger, men med bara vänsterhanden.

Tur jag hade cykelhjälmen! Ni som cyklar och inte använder hjälm, gör det!

Tisdag=Löpning

Ikväll var det lite svalaren än vanligt men det gick bra ändå. 7,5 km blev det totalt, lite kort tycker jag men det var ändå skönt. Har avrundat kvällen med scrambled eggs, chokladbollar och äntligen hemma.

Chokladbollar & manlig spinningledare

Jag har så gott som två fasta träningstillfällen varje vecka, ev tre. Tisdagar löpning, likt många tisdagar tidigare och i morgon men ikväll har vi kört vår vanliga måndagsspinning som ändå inte blev som vanligt. Vi hade en vikare för Jeanette, en kille som heter Johan. Vet inte varför manligt och kvinnligt är så olika ibland. Men han var duktig, tydlig och lite pushig. Jag var dock inte jätte förtjust i hans musikval.

Jag har också passat på att göra lite chokladbollar ikväll under tiden Danne pluggade.

Nu ska vi avsluta kvällen med Hollywoodfruarna.