Bröllopsfotografen

Ikväll tog jag med mig lillasyster och åkte till Töreboda för att gå på bio. Bröllopsfotografen blev det.

Eftersom inte filmen blev någon succé så var besöket på Röda kvarn i Töreboda en desto större succé. Jag minns inte när jag var där senast men jag kände mig verkligen som ett barn på nytt när jag satt där. Häftigt!

Tända ljus

I morgon är det första advent och det innebär att vi traditionsenligt åker till kyrkogården för att tända ljus på gravarna.

Här ligger mormor Ingas mormor och morfar.

Mormors grav, här vilar mormor, mormors föräldrar Oscar och Hanna och mormors moster och hennes man.

Här vilar morfar och hans föräldrar.

Morgontumult

Ja, det blev lite panikartat i morse när lillasyster skulle ta sig ut ur rummet som hon sovit i natt. Rummet ligger innanför rummet jag sov i. När hon legat dragit sig och väntat länge nog innan hon var tvungen att gå på toa kommer hon inte ut. Dörren har gått i baklås och pappa tvingas såga och lyfta bort hela dörrkarmen. Gissa om hon var stressad där inne innan hon kom ut och kunde rusa på toa.

Emma och pappa får upp dörren

Stockholm – Töreboda

Det är inte lika ljust här som på bilden. Det vill säga jag har det mycket mysigare och trevligare än det ser ut. Fullsatt första sträckan men sen blev det lugnt. Det är verkligen så mysigt att resa. Jag saknade dock lite mysigt sällskap att sitta och prata med. Om tre veckor sticker vi ner till Göteborg men då åker vi X200o i stället.

Jag hade räknat med att ha el vid min plats men det hade jag inte. Jag hade planerat och laddat ner en film idag på morgonen som jag skulle se på. Men batteriet på den datorn är uselt och det klara sig inte15 minuter ens. På den andra datorn med bra batteritid (som jag jobbar på nu) hade jag inte filmen. Suck! Tur jag hade med mig mitt mobila bredband så jag kan blogga och surfa i alla fall. Jag har dessutom hunnit rensa mailen. Skönt!

Nu snart framme i Töreboda.

Mingel & Shopping i Sturegallerian

Följde med Danne ikväll som var bjuden på Sturegallerians 20-årsjubileum.

Jag som inte skulle shoppa gjorde det i alla fall. Inga stora grejer men fyra böcker blev det som signerades av författarna som båda var på plats. Katerina Janouch och Martina Haag.

  • Orgasmboken (undrar om jag ska lära mig något nytt?!)
  • Underbar och älskad av alla
  • Martina-koden
  • Hemma hos Martina

Glömde jag berätta att vi fick några glas mouserande innan vi gick hem?

Katerina Janouch Martina Haag
Daniel Eriksson

Layout

När layout är bra är egentligen individuellt. En klok designer sa till mig en gång layout är som allra bäst när ingen märker den. Då är den i harmoni och som förväntat.

Idag fick jag ”Magasinet Sturebadet” i min hand och det är sällan jag får/köper en tidning där jag läser flera artiklar. Magsinet Sturebadet tilltalade mig på många sätt, det var en skön layout och det var artiklar med intressant innehåll.

Här får du ett prov på en sidlayout

Magasinet Sturebadet