Shopping…

Ut med det röda och mer svart och vitt.  Idag har jag köpt bordet Plaine från Mio och den svarta (den stora modellen) mattan Hampen från Ikea. Någon som vill köpa två röda bord av modellen Lack? Eller en röd matta av modellen Hampen (den lilla modellen)?

Ni vet hur man gör med lådviner, eller hur? Man köper en snygg karaff och häller upp ”skiten” i. Idag har jag hittat två snygga tvålpumpar så nu kan jag ha mitt mjällschampo från Clearasil och min billiga duschtvål från Nivea i snygga pumpar och ingen upptäcker hur billig jag är förrän de lånar duschen och använder innehållet i pumparna. Smart va? Visst blir det snyggt också?

Vill man vara fin får man lida pin

Idag ska jag till hudoteket och vaxa ryggen. Att jag är lite fåfäng är ingen överraskning men å andra sida är jag inte så jättefåfäng heller. Hur som helst när man ska röra sig på stränder och vid pooler under några veckor vill man ju fixa till lite.

PS Det är inte killen på bilden som har skrivit brevet. :)

Glob på Globen

Om en vecka ska det vara premiär. Vi har kunnat följa hela byggnationen från våra fönster på jobbet. Snart kommer två små glasgondoler i globenformat åka upp och ner på Globen för att låta turister och annat löst folk njuta av utsikten över Stockholm som jag i princip ser varje dag men från ett ännu högre perspektiv.

Lugnet före stormen…

Som ni förstår är det mycket restankar just nu. Bortsett från det har jag både idag och igår jobbat och sen tränat. Igår somnade jag tidigt och det har jag  tänkt att göra ikväll också. Ligger redan i sängen.

Natti

Kompis-söndag

Jag har ett nytt bra café att rekommendera, Kaffe på S:t Paulsgatan. Vi skulle ha gått på Madeleines café men det var stängt men min känsla var, när jag tittade in genom fönstren, att det är att café som också kan rekommenderas. Hur som helst, jag var där med Alexia och Bengt och surrade lite om det mesta.

Tack Bengt för kunskapen om vad bländaren har för betydelse när man fotar. Nu har jag lite nya kunskaper att praktisera när det snart bär av till Borneo. Här får ni några fotografiska prov med helt manuella inställningar på kameran.

Jag har också hälsat på Niclas för att slappa i soffan, gå lite på stan och käka lunch på Pong på Kungsgatan.

Nu har jag jobbat klart på kontoret och ska åka hem för att slappa lite innan jag ska åka och möta Danne vid tåget.

Lördag med systrar

Hoppade upp tidigt i morse och städade, jag åkte och tränade, handlade mat och jobbade lite.

Sen mötte jag upp Ulrika, Emma och deras killar hemma hos mig för att åka och kolla på bröllopskläning. Sen har vi käkat middag här hemma.