Bilmusik

Kanske till Dannes stora rädsla men till min stora glädje… I morgon är det dags att ta fram samlingen skivor med bilmusik. Vi har hyrt en bil över påsken som vi ska hämta i morgon och då jäklar ska det poppas och köras dagarna i ända.

Vi börjar på fredag med att hälsa på systeryster med kille i Eskilstuna och därefter tar vi färjan till Gotland för att stanna där till påskdagen då vi åker hem. På Gotland ska vi bara åka runt och titta på allt som är värt att se för mig som aldrig varit där.

Måndagen har vi tid för att uträtta ärenden och kanske hälsa på några vänner.

Längtar till att få köra bil!

Ny ledare & nya skor

Först och främst, just nu är allt på jobbet under kontroll och det är verkligen skönt att gå till jobbet och känna att man hinner med det jag vill hinna med.

Idag var det dags att prova ett nytt spinningpass och en ny spinningledare. Men det är inte bara ledaren och passet som var nytt utan även mina spinningskor. Det var ingen sensationskänsla men ändå helt klart en mycket bättre spinningupplevelse med skorna på. Dock var jag lite nervös att jag skulle behöva stå och fippla och inte lyckas få fast skorna i fästena men det gick bra och jag även loss efter passet.

Tisdag=Löpning

Det blev några av ovanstående rubriker förra året. Nu är det säsong igen.

Ikväll blev det ungefär 8-9 km runt på Södermalm. Tack vare att vi fått flytta fram klockan kunde vi löpa nästan tiden med solen i ansiktet eller i ryggen. Skönt!

Jag är så nöjd med att jag är igång igen!

Semesterfoton

Äntligen kommer jag i kapp med smått och gott, på jobbet river jag av fråga efter fråga vilket är underbart skönt. Ikväll var det alla fotogafiers tur. Här kommer två album från semestern.

Kan avslöja att jag är på väg att köpa en filserver så jag säkrare kan lagra alla mina fotgrafier.

Album 1 album 2

Personlig utveckling

Kommer lägga ned lite engagemang i egen utveckling framöver. Idag har jag haft mitt första möte. Det känns bra så här långt och nu återstår att se om det blir någon utveckling. Jag har i alla fall tagit tag i det som jag tänkt på så länge.

Egen juice

Jag är inne i en period då jag gör mycket egen juice. Igår var jag och Anders och fikade på ett av favoritcaféerna som gör stans bästa juice, nämligen en på äpple, apelsin, morot och ingefära.

Bestämde mig för att försöka med att göra samma juice själv idag i min råsaftcentrifug. Till att börja med är jag förvånad över hur mycket fruktsaft en morot innehåller. Angånde juicen var det som jag hade väntat mig, svårt att gissa hur mycket jag skulle ha av respektive frukt. Jag hade lite för mycket ingefära och lite för lite äpple och apelsin. Man får prova sig fram, nästa gång kommer det bli bättre balans.

Spinningskor

Idag var det dags att köpa det jag funderat på i många år. Jag har äntligen köpt riktiga spinningskor och det ska bli väldigt spännande och ser hur det är att spinna med riktiga skor.

I övrigt har jag spenderat dagen med att tvätta och gå och plocka i ordning här hemma.