Kungens födelsedag & grillning

Ikväll har jag firat kungens födelsedag med att grilla hemma hos Oscar och Ann och deras vänner.

Oscar och Ann är alltid duktiga på mat men ikväll var det verkligen exceptionellt gott!

Några tog taxi hem, och jag skulle lite längre tog tunnelbanan och usch vilket liv det var. Hur kommer det sig att Valborg blivit en så festarkväll för unga? Är det våren tro?

Afterwork med kollegor

Ikväll blev det en afterwork med jobbet. Mat och ett glas vin på Square och drinkar på Göteborg, båda i sjöstan.

Det var dock lite mystiskt väder, vi gjorde ett försök att sitta utomhus på Göteborg men åskan och regnet tvingade in oss till slut.

Löparskola

Ja ha, då var det tisdag och då är det löpning. Idag slog vi nog rekord i antal deltagare, totalt 117 personer var med och ute och sprang. Kanske var det för att våren verkligen är här eller så var det för att marathonlöparen Anders Szalkai skulle vara med och köra lite löparskola med oss. Det var både unga och gamla, seende och flera blinda, kvinnor och män, vältränade och otränade. Ja vi var verkligen en brokig skala människor idag.

Totalt var vi ute och sprang och löpskolades i en timmar och fyrtio minuter så jag är ganska trött nu. Vi har precis ätit blodpudding, stekta ägg och stekt bacon. Tro det eller ej, det är inte för att det är slutet på månaden eller så, utan det är för att det har blivit lite av en ny och oväntad favorit.

Nu sova. Godnatt!

Schlagerpoppande

Har alltid undrat om jag är normal. I morse gjorde jag något som är mindre normalt, mimade till Carola och showade för min pojkvän.

Foton

Här komme lite fler bilder från helgen i en liten annorlunda variant av foto-webb-album.

Vad tycker ni? Är den bättre eller sämre. Fungerar den att få upp för alla, t ex er macanvändare? :)

Foto-album

Intigritet

Var går gränsen för vad som bör ligga i allmänhetens intresse. Nog för att jag är både rojalist och nyfiken men nu borde familjen få slippa denna jakt och uppmärksamhet. Bara i dagens Expressen ägnar de sex uppslag åt det som kan vara prinsessans livs största olycka. Som om det inte vore nog att bli bedragen och sen bryta upp från sin trolovade.

Nej nu räcker det. Låt dem vara i fred nu.

Söndag – Vilodag

Ja, det är nästan en vilo dag i alla fall.

Här ska ni få se lite av resultatet av helgens arbete. :)

Garageplanen

Före

Efter

Backen

Före

Efter

Baksidan av huset

Före

Efter

För att dela av garageplanen och gräsmattan kämpade vi ihop en liten rabatt också. För den får jag nog säga att jag var projektledare, men jag var långt från ensam om att fixa den.