Hemma igen

Nu har vi åkt tåg från Derby till Stoke on Trent vidare till Manchester och tåg till flygplatsen och vidare med flyg till Stockholm och därifrån buss till Märsta, pendeltåg till Årstaberg och tvärbana hem.

En lång resdag och nästan helt utan röst.

Nu ska jag sova och vila halsen/rösten och se om jag kan gå och jobba i morgon.

Malin & Andrew Smith

Eller var det Anna hon hette? Tydligen hade man inte riktigt koll på att man som svenska kan ha sitt andra namn som tilltalsnamn. Jag tror vi alla var lite chockade när vigselförrättaren hela tiden kallade Malin för Anna.

Hur som helst var det ett fint bröllop och vi hade alla trevligt. Tyvärr gav sig rösten och kraften ganska tidigt så vi gav oss hem till hotellet redan vid nio.

Regn & förkylning

Med regnet ösandes ner och ännu mer förkylda vaknade vi i Manchester. Först äta frukost och sedan tillbaka till de underbara sängarna för att sova vidare en stund och se om vädret blir bättre.

Jag har varit några gånger i Manchester förut så jag är inte helt ofamiljär med staden. Vi strosade runt i några butiker, varuhus, fikade, tittade till gayområdet Canalstreet innan vi gick tillbaka till hotellet för att slappa, se på tv och äta mat – roomservice igen.

Nu väntar Eurovision Songcontest på tv. Förresten måste jag bara berätta att jag verkligen gillar brittisk tv i största allmänhet.

Framme och incheckad

Nu har vi kommit fram och är incheckade på Crown Plaza i Manchester. SAS gjorde ett bra jobb som tog oss till hela vägen från Stockholm till Manchester. Tyvärr är vi båda lite krassliga.

I morgon ska vi göra stan och på söndag bär det av på bröllop i Derby.

Här bor vi! Roomservice är beställd och på väg.

Cookie Dough

I kväll var det den årliga nypremiären av en burk Ben & Jerry’s. Min knasiga pojkvän köpte en hel burk till oss var.

Eftersom den svenska schlagertävlingen är 100 gånger roligare att se på än den europeiska så skippade vi schlagern ikväll.

Sex and the city II

Ikväll har vi varit med alla andra tjejer på premiären av Sex and the City 2 i Sickla.

Det var inte så många straighta män där kan jag lova. Goodiebagen innehöll tamponger, bindor, läppglans mm. Som tur var fanns det lite matnyttigt godis också. :)

Med oss hade vi våra väninnor, Tina och Lena.