Löpning & bär

Fick färska bär av Lina igår. Herre jävlar vad gott det var med vaniljyoughurt. Jag vill alltid ha detta i min kyl!

Efter lite mellis och lite vila var dags för en löptur. Ikväll random running så jag hamnade hos och sprang upp till Agneta och Fredrik en stund och snackade.

Middag på Patricia

Jag har precis kommit hem från middag på Patricia med Daniel, Niklas, Niclas och Thomas. Det brukar alltid vara trevligt och det var ikväll också jag bara ser till sällskapet. :)

Men servicen. Det blev nästan lite komiskt. De tappa maten, vi fick vänta på maten, vick inte ut hela rätter (potatis saknades), hon dukade bara av halva bordet åt gången, kunde bara springa med ett kort i taget till kassa osv. Innan vi hade fått i oss våra tre rätter hade det gått nästan fyra timmar. Men de fick bjuda oss på desserterna i alla fall.

Och jag had en trevlig flirt med en fransman på bordet bredvid mig. :)

Frukost på Kryssargatan

Jag har just sagt hejdå till både Lina, Oscar och Ann som varit här på frukost idag. Jag var uppe klockan 8 och bakade bröd. Det ni!

Jag borde bjuda på frukost oftare. Enklare och nästan trevligare än middagar. :)

TP & Vänner

Ikväll har jag haft en underbart trevlig kväll hemma hos Martin där Ron bor när han är här i Sverige. Underbart trevligt att träffa alla och umgås i flera timmar. Det var så trevligt att jag struntade i att jag ska upp kl 8 i morgon och baka bröd.

Jag hade sån där stark Stockholmkänsla när jag börjad promenera från Kungsholmskyrka förbi Stadshuset innan jag tog en taxi och åkte hela vägen hem med.

Tack vänner för en underbar kväll!

Träning & Lunch

Efter att ha vilat ut efter gårdagen har jag och Liselott varit och tränat och käkat lunch. Vi tränade vanligt gympapass på Friskis och sedan en sallad på Bagel Cafe vid Fridhemsplan.

Festligt

Ikväll har jag varit med Niklas och Niclas hemma hos Thomas på fest. Kul att träffa alla i den bekantskapskretsen igen. Sen stack jag och Niklas och jag utvidgade min ”box” något med att gå på Vikingsbears Björnfest på Kingstown vid Skanstull. Det var i alla fall nära hem efter drinkarna där. Sprang på några cyberbekanta vilket var kul!

Det bästa också att jag hann sova en stund innan jag gav mig iväg på kvällen.