Gazpacho

I morse hade jag ytterligare ett besök hos naprapaten, fler övningar, uppföljning och lite akupunktur i knät.

Efter jobbet körde jag ett rejält benpass på gymmet igen och sen blev det matinköp på ICA. I morgon kommer lite släkt på besök och då kommer det serveras Gazpacho till förrätt.

Som skolavslutning

Idag var det i princip mitt sista tillfälle för mina terapeutiska samtal och min personliga utveckling med Johan. Som skolavslutning kändes det som. Fattades bara att vi skulle sjunga den blomstertid nu kommer. :)

Bistro Sjöstad

Förutom en massa slit på jobbet har jag hunnit med ytterligare ett benpass på gymmet och sen käkat middag med Niclas och Niklas på Bistro Sjöstad.

Vad är härligt det är med goda vänner och god mat. En toast skagen och en god ceasar sallad har jag stoppat i mig och till det drack vi en god Chablis som dessutom råkade bli gratis. :)

Träning

Har kanske inte hunnit berätta så mycket om mina knä problem i detta forum. Men det är i alla fall så att mitt vänstra knä är överansträngt och överbelastat. Ja, jag är för tjock förmodligen. :)

Hur som helst har naprapaten Mattias, instruktör på när löpsteg ska finslipas för bland andra vårt orienteringslandslag, lagt ett temporärt löpförbud och nu ska det byggas muskler på benen för att minska detta slitage. Jag har varit på gymmet över en timma ikväll och hållt på med mina kära ben hela tiden.

Come fly with me

Ni som gillar Little Britain och inte har sett Come fly with me har något att ladda ner. Jag tog en promenad med Johan och kollade sen på alla avsnitt tillsammans. :)