Äntligen fredag

Jag har haft en bra och effektiv dag på jobbet. Nu är det lite fixat här hemma. Jag har fortsatt skörda tomater på balkongen. Nu sticker jag för lite middag på Side track och vin.

Löpning med Rebecca

Efter jobbet tog jag en skön löptur tillsammans med Rebecca. Det var länge sedan vi sprang tillsammans och vi hade en skön tur ut till Björkhagen, lite utomhusgym där. Nu lite kvällsmat och sedan wordfeud i sängen.

Äntligen lite rutin

Slut på allt festande. Äntligen lite träning. Först fixade killarna på cyclecorner min cykel. Sen gymmade jag mina ben och sen blev det löpning. 55 minuter medel med Erik. Han är verkligen så bra som ledare och coachar individuellt och bra.

Konflikthantering & Nya jeans

Idag har vi fortsatt med konflikthantering. Gissa vem som fick äta upp att han tyckte att vi skulle göra de sista övningarna inför hela gruppen? Jo jag fick ta rollen som konfliktmäklare och skulle synas och bedömas av de andra. Men även Jennie inspirerades och vågade.

Jag fick i alla fall mitt betyg och ”fröken” fick en blomsterkvast.

By the way, vad var det jag sa om att vara i stan. Gissa vem som råkade köpa nya jeans idag.

20110927-221227.jpg

20110927-221248.jpg

20110927-221319.jpg

20110927-221339.jpg

Konflikthantering

Inget jobb på två dagar! Skönt.

Idag är kursens näst sista dag och vi har börjat hantera konflikthantering. Spännande.

Vi har också avslutat kursen med en trevlig middag på en argentinsk restaurang på Tegnérgatan som heter Supper. Högrev kokt i öl och choklad. De ni! Och det var fantastiskt gott tillsammans med all annan god mat vi fick. Fnittrigt och trevligt med flickorna på ena sidan och grabbigt på andra sidan.

Men en sak är säker. Lön på kontot och vara inne i stan är ingen bra kombination. Ny väska och ny träningströja blev det idag.

Vad tycker ni?