Halvdag & Finlunch

Idag har jag varit på jobbet och jobbat halvdag. Sen tog jag och Christoffer en långpromenad och avslutade med lunch på Finefood. Nu har vi slappat i soffan. C ska åka hem till Göteborg och jag ska köra cirkelfys på gymmet.

Fika & Filmkväll

Christoffer stack och hälsa på sin morbror, jag tog en fika med Anders och en sväng till gymmet.

Ikväll har vi slappat framför båda filmerna Pensionat Oscar och Blackswan. Två bra filmer. Gardells film var ett kärt återseende.

Hair

Christoffer fyller år idag. Jag har firar honom med ett besök på stadsteatern. Vi har varit och kollat på Hair. Mycket naket blev det. Bortsett från det nakna var det en bra föreställning. Egentligen är det bara två låtar jag känner igen men det det var mycket annat bra också. Fast översättningar är alltid översättningar.

Grattis Christoffer!

Betyg: Jag tror det blir en svag fyra.

Jag på väg till teatern.

20111101-211942.jpg

Helkväll

Ikväll skulle Cristina varit med men så blev det inte. Men jag, Johanna och Christoffer hade det nog ganska bra ändå. Vi börja med ett glas vin på Salt och sedan middag på Olé olé. Här anslöt Petri och nu har Johanna åkt hem och jag och C följde med P hem. Snart kommer Kai och då blir det Sidetrack och sedan Kolingsborg. What a night. :)

20111101-211806.jpg

20111101-211828.jpg

Pannkakskväll

Ikväll var det dags. Det var länge sedan nu. En pannkakskväll med Martin, Helena och Viktor.

Nu är pannkakorna uppätna, jag har fått hjälp med Wordfeudspelandet och Martin har gett mig en massa rolig ny läsning. Nu åker jag in och möter Christoffer som kommer på besök över helgen!

Trevlig middag & It-rådgivning

Ikväll var jag hembjuden till min kollega Anneli och hennes familj. Jag bjöds på gott vin, god mat och så har jag hjälpt till med lite inställningar på Spotify, rippat skivor och fört över till iPhones osv. Lite IT-rådgivning helt enkelt.