Lycka

Spontant en halvtimma innan drog jag in från jobbet. Fem minuter innan var biljetten fixad. Sen satt jag i salongen på andra raden vid stora scenen på Stadsteatern.

Var den helt fantastisk? Nej, men mycket bra. Förstår att de gick över visa gränser men långt från de gränser man i andra pjäser man passerar gränser. En del gick från salongen men en gång var det en del av pjäsen och så dåligt var det inte. Kanske var det utmanande för vissa att föreställningen var 4,5 timma lång och första akten var 3 timmar.

Annars var det spännande att se föreställningen som är regiserad och bearbetad av samma regisör som De tre musketörerna som fått så mycket god publicitet. Det roliga var också att så många unga för mig relativt okända skådespelare med som var roliga att få se och flera av dem vill jag se mer av.

Det roliga är att min vän Lina vill se den och jag funderar på att se den igen för att fånga lite fler detaljer och analysera lite mer. Annars var det nog mycket en betraktelse av livet som spelades upp.

Mitt betyg blir nog typ något försvagad fyra.

Hemsidespyssel

Usch. Ibland lägger jag krav på mig själv som jag inte orkar leva upp till. Nu har jag gjort lite arkiv av träningsdagboken och gjort en ny enklare. Nu ska jag åka hem och vila inför onsdagen. Jag berättar mer när det är genomfört om vad för er som inte vet.

The Sound of arrows

Ikväll har jag  varit hemma hos Niclas och festat med Erik, Johanna, Jonatan och Farao. Trevligt. Men ännu trevligare var det konserten med The sound of arrows på Debaser. Det är sällan jag gör mig besväret att gå på konserter.

Niclas inspelning som är betydligt bättre än min.

Träning & Pyssel

Har flera pågående ljusprojekt hemma nu idag har jag i alla fall gjort nya fönsterlampor nu när stjärnorna skulle bort. Lampfot från Clas Ohlsson, ståltråd från Fredells och tyg från Ikea.

Innan det hann jag med ett skönt spinningpas. Det kändes att det är snällare för knänan och det var riktigt roligt. Fick nog fullträffa på ledare på en gång. Men det var efter det som jag shoppade på Clas Ohlson och Fredells. Fick förutom ovananstående med mig såg, träbit och vinkeljärn för att bygga på distanser till sänggaveln.

Jag har också hunnit tvätta, städa och äta lunch på underbara och goda finefood. Nu göra sig i ordning och dra till Niclas på fest.

20120130-183933.jpg

Utmattad

Jobbat hårt och mycket i veckan. Nu ska jag lägga mig och dö framför tvn. Tack för den  här veckan i morgon är det helg och en ny dag!