Lycka

Spontant en halvtimma innan drog jag in från jobbet. Fem minuter innan var biljetten fixad. Sen satt jag i salongen på andra raden vid stora scenen på Stadsteatern.

Var den helt fantastisk? Nej, men mycket bra. Förstår att de gick över visa gränser men långt från de gränser man i andra pjäser man passerar gränser. En del gick från salongen men en gång var det en del av pjäsen och så dåligt var det inte. Kanske var det utmanande för vissa att föreställningen var 4,5 timma lång och första akten var 3 timmar.

Annars var det spännande att se föreställningen som är regiserad och bearbetad av samma regisör som De tre musketörerna som fått så mycket god publicitet. Det roliga var också att så många unga för mig relativt okända skådespelare med som var roliga att få se och flera av dem vill jag se mer av.

Det roliga är att min vän Lina vill se den och jag funderar på att se den igen för att fånga lite fler detaljer och analysera lite mer. Annars var det nog mycket en betraktelse av livet som spelades upp.

Mitt betyg blir nog typ något försvagad fyra.

Hemsidespyssel

Usch. Ibland lägger jag krav på mig själv som jag inte orkar leva upp till. Nu har jag gjort lite arkiv av träningsdagboken och gjort en ny enklare. Nu ska jag åka hem och vila inför onsdagen. Jag berättar mer när det är genomfört om vad för er som inte vet.

The Sound of arrows

Ikväll har jag  varit hemma hos Niclas och festat med Erik, Johanna, Jonatan och Farao. Trevligt. Men ännu trevligare var det konserten med The sound of arrows på Debaser. Det är sällan jag gör mig besväret att gå på konserter.

Niclas inspelning som är betydligt bättre än min.

Träning & Pyssel

Har flera pågående ljusprojekt hemma nu idag har jag i alla fall gjort nya fönsterlampor nu när stjärnorna skulle bort. Lampfot från Clas Ohlsson, ståltråd från Fredells och tyg från Ikea.

Innan det hann jag med ett skönt spinningpas. Det kändes att det är snällare för knänan och det var riktigt roligt. Fick nog fullträffa på ledare på en gång. Men det var efter det som jag shoppade på Clas Ohlson och Fredells. Fick förutom ovananstående med mig såg, träbit och vinkeljärn för att bygga på distanser till sänggaveln.

Jag har också hunnit tvätta, städa och äta lunch på underbara och goda finefood. Nu göra sig i ordning och dra till Niclas på fest.

20120130-183933.jpg

Utmattad

Jobbat hårt och mycket i veckan. Nu ska jag lägga mig och dö framför tvn. Tack för den  här veckan i morgon är det helg och en ny dag!

Sovrumsbelysning

Ikväll är jag ledig från träning och då har jag spenderat med lite materialrekande till min sovrumslampa. Tanken är alltså sju lampor i klase av nedanstående utseende på lampa och kabel. Jag vill köra själv i stället för att köpa färdigt. Vad tror ni?

20120126-214157.jpg

Mycket jobb & lite löpning

Mycket jobbet – jobbat från 7-17.

Lite löpning – Min högra vad var ovanligt stum igår. Så pass stum att jag gav upp och lämnade gruppen och sprang hem tidigare. Jävla skitdag. Tur att lunchen var trelig och att jag nu ska kolla på reprisen av Guldbaggegalan från igår.

Cirkelfys

En långarbetsdag. Och sen cirkelfys.

Gissa om jag blev förvånad när jag kom hem och upptäckte att jag missat att guldbaggegalan pågick. Som vanligt fylls filmlistan på med några filmer man behöver se.

Nu sova. I morgon är det en tidig dag igen.

Hemma igen

Efter att ha strosat på stan med Christoffer och sen tagit en fika med Ola på stationen bar det av hemmåt igen. SJ levererade även denna gången. Skönt! Nu hemma och ligger i soffan och slappar. Tack Göteborg för den här helgen.

Gråbo & Manaña

Idag har jag varit med syrran och Macke till deras nya hus och kollat på det, hjälpt till lite men också legat och vilat och slappat. På kvällen var i ute och käkade middag på Manaña och passade på att fira  Elina som fyller år i morgon. Efter spelade vi spel hemma hos lillebror. :)

Westside story

Åhh. Det var en fantastisk föreställning. Det var länge sedan jag hade då många gås-hud-moment. Fast det var mest till de kända låtarna. De flesta lämnade mig relativt oberörd utom en. Och det var den där killarna spelar olika roller som socialmedarbetare, kurator och psykolog som en av dem skickas på. Rolig, rapp och bra skrivet.

Jag är ingen språk människa så jag sak i te göra dessa bedömningar men jag hade känslan av att det var en bra översättning.

Betyget blir en klar fyra. Inte mer och inte mindre.
20120121-101721.jpg

Nu några drinkar på Bee med Niclas, Dennis och Christoffer.

20120121-111357.jpg

Nu – en dag ledigt

Sitter på ett direkttåg mot Göteborg. Haft en hård arbetsvecka och nu ska det bli skönt med en dag ledigt. Firar med middag med vin ombord på Sj snabbtåg.

20120120-115535.jpg

Ledarinformation

Ikväll har jag och Liselott varit på information för ledaraspiranger inom Friskis.

Jag är fortfarande på. Liselott var inte lika imponerad och tappa nog suget t o m. Vi är bara sju som sökt till utomhusträning och jag ve vilka rekryterarna är. Hoppas jag kommer göra ett gott intryck. Efter information och praktisk utttagning väntar intervju och styrketester. Sen vet jag. * nervös *

Shame

Jag behöver inte skämmas idag. Jag har jobbat från sju, fikat med Anders, tränat cirkelfys och sen varit på bio med Martin. :)

Filmen får en svag trea för sin tunna budskap. Annars välspelad och bra insatser av skådespelarna. Den får å andra sidan ett plus för sina långa scener. Gillar lugnet  som blir i en film om man vågar stanna kvar lite extra länge i varje scen.

Betyg

Fotografiska

Idag har jag och Fredrik varit på Fotografiska på fm.

Resten av kvällen tillbringade jag med att laga mat. 21 härliga matlådor med lasagne.

Lördag

Idag har varit en lugn och skön dag hemma till en början. Sen fick jag lite fart. :) Fika med Anders, träning på Friskis, Middag med Petri, Morten och Jesper och sedan Bowling i samma sällskap.

Jag vann inte. :(

20120117-065345.jpg

20120117-065407.jpg

Berwalldhallen

Äntligen tog jag mig iväg tack vare Groupon, ni vet rabattföretaget. Jag tog med mig Martin som pasasnde var på besök i Stockholm.

Vi lyssnade på Mozarts 23 konsert framför allt men också några andra stycken av Polenc och Debussy. Solopianisten var Paul Lewis.

Löptur ikväll

Ikväll blev det en perfekt komponerad löptur i halkan med Erik och de andra i gänget på Friskis. Kungsholmen via Kungsholmstorg, till Fredhäll med stopp för olika fart- och backintervaller. 7 km drygt blev det.