Släktkalas

Ibland blir man lite extra glad. På pappas sida har vi lite släkt här i Stockholm och vi brukar väl inte umgås så mycket men nu blev jag inbjuden att vara med och fira pappas kusins fyrtioåriga bröllopsdag. Hur kul som helst och vi hade jätte trevligt.

Jag hade lekt florist på morgonkvisten.

Stort grattis till Solveig och Louis och tack till alla som var där, kul att ses!

 

20120404-165712.jpg

20120404-165727.jpg

Halvdag, Spa & AW

Idag var det min lyxdag, jag har varit på spaat och fått massage på Grand Hotel, jag har haft en långt och mysig med Tina och Lena på Urban Deli med vin och fisksoppa. Sen avslutade jag med ytterligare lite vin med Sait hemma.

För er som gillar spa och massage är verkligen Grands det bästa enligt min bedömning. Gå och prova!

Löpning, Bara bistro bar & Lina

Ikväll har jag och Lina varit ute och joggat med Micke på Friskis. Ett pass fyllt med teknik och backar. Vi har också käkat god mat på Kvarnen innan vi drog till Bara Bistro Bar och för att lyssna på Linas kompis Fredrik som spelade där i sitt band, We are Hani Jazzar.

Ny på jobbet

Ja, det var faktiskt lite så det kändes och det var nyttigt och kul. Å andra sidan var vi alla 96 nya på jobbet. Vi hade nämligen vårt första möte som antagna ledare/funktionärer inom Friskis,

Det här kommer bli kul!

Och vad som är ännu mer kul och nästan komiskt. Jag fick ordentligt ragg på tunnelbanan hem. En kille jag har sett men aldrig pratat med börjar prata med mig och när vi kliver av tunnelbanan samtidigt frågar han om jag vill följa med på te. :)

Cross

Eftersom det inte blev någon löpning igår så blir det Cross idag.

Usch vad ruggigt bra det känns för styrkans skull att köra en kombination av styrka och kondition. Det blev inte många km totalt men pulsen och muskler fick desto mer av vad de behövde.