Släktkalas

Ibland blir man lite extra glad. På pappas sida har vi lite släkt här i Stockholm och vi brukar väl inte umgås så mycket men nu blev jag inbjuden att vara med och fira pappas kusins fyrtioåriga bröllopsdag. Hur kul som helst och vi hade jätte trevligt.

Jag hade lekt florist på morgonkvisten.

Stort grattis till Solveig och Louis och tack till alla som var där, kul att ses!

 

20120404-165712.jpg

20120404-165727.jpg

Halvdag, Spa & AW

Idag var det min lyxdag, jag har varit på spaat och fått massage på Grand Hotel, jag har haft en långt och mysig med Tina och Lena på Urban Deli med vin och fisksoppa. Sen avslutade jag med ytterligare lite vin med Sait hemma.

För er som gillar spa och massage är verkligen Grands det bästa enligt min bedömning. Gå och prova!

Löpning, Bara bistro bar & Lina

Ikväll har jag och Lina varit ute och joggat med Micke på Friskis. Ett pass fyllt med teknik och backar. Vi har också käkat god mat på Kvarnen innan vi drog till Bara Bistro Bar och för att lyssna på Linas kompis Fredrik som spelade där i sitt band, We are Hani Jazzar.

Ny på jobbet

Ja, det var faktiskt lite så det kändes och det var nyttigt och kul. Å andra sidan var vi alla 96 nya på jobbet. Vi hade nämligen vårt första möte som antagna ledare/funktionärer inom Friskis,

Det här kommer bli kul!

Och vad som är ännu mer kul och nästan komiskt. Jag fick ordentligt ragg på tunnelbanan hem. En kille jag har sett men aldrig pratat med börjar prata med mig och när vi kliver av tunnelbanan samtidigt frågar han om jag vill följa med på te. :)

Cross

Eftersom det inte blev någon löpning igår så blir det Cross idag.

Usch vad ruggigt bra det känns för styrkans skull att köra en kombination av styrka och kondition. Det blev inte många km totalt men pulsen och muskler fick desto mer av vad de behövde.

Bakis & skakis

Oj det blev sent igår. 3.30 hade jag skrivit på taxikvittot. Idag har jag köpt en ny dammsugare, Niklas var snäll och kom och hämta mig med bilen mot att han fick min festivalpass till Cinemafrica. På kvällen och kom Anders över käkade och fick mig att bli varm inombords av hans fantastiska resa till NY. Jag vill dit också! :)

Shopping & fest

Idag har jag varit på stan med lite missions. Nya disktrasor, klippning, fixa nagelbanden, dammsugare stod på listan. Jag kom hem med allt utom  dammsugare. Det får jag ta i morgon. Nu ska jag fixa mig i ordning för att gå på förfest och sen på poolparty. Kvällen värd är Thomas och dit kommer människor jag ännu inte känner och några jag redan känner. Vem vet kanske jag får känna mer på dem. :)

Skoonheid & morgonlöppass

Började dagen med ett underbart morgonlöpningspass. Denna gången tappade vi bort en deltagare så jag fick öva ännu en gång på att leda resten av passet medan den ordinarieledare letade efter den förlorade deltagaren.

Ikväll har jag varit med Niklas och c:o på Zita och kollat på Skoonheid.

Filmens story hade är sorglig men sättet det kläddes in på var inte smakfullt eller engagerande.  Filmen måste jag ge ett ovanligt lågt betyg. Niclas och de andra tyckte dock om den.

Betyget blir bara en tvåa, kanske svag till och med.

Thomas

Ikväll har jag haft Thomas, min fd kollega, på besök. Soffhäng med kaffe, bullar, vin och chip. Alltid lika kul att ses när man inte ses så ofta.

Sveriges mästerkock

en helt vanlig hemma kväll. Utan några planer. Gosh! Men men jag glädjer mig åt Halv åtta hemma hos mig och Sveriges mästerkock. De enda två programmen jag följer och på samma kväll och allt.

Cirkelfys

Ikväll blev det ett rejält pass på gymmet med Lasse i form av Cirkelfys eller som han kallade det, Cirkelmys.

Men jag är också glad för att idag har jag fått besked om att jag får gå och hämta min nya GPS-träningsklocka hos Posten. :)

Sköna söndag

Idag har jag haft en dag med mig själv. Skönt, jag är inte så duktig på sånt. Jag har tvättat allt, ätit sopplunch, fikat på finefood, tränat aerobics på friskis och bara slappat och haft det gott hela söndagen.

Rolig lördag

Tänk att i morse vaknade jag utan planer och ändå blev det en så händelse rik och trevlig dag. Först en skön frukost hemma, spinning med en ny och bra ledare, Patrik Siegbahn på Friskis, fikat och lunchat i Gallerian, varit på teater, Vi som är hundra, träffat Emil och Caleb som är på besök i Stockholm och sen avslutat med trevlig middag hemma hos Niklas. De andra gick ut men jag stanna hemma. Vuxet va? :)

Teatern var fin och tänkvärd men ingen superupplevelse i jämförelse med tidigare i veckan. Idag var det för övrigt hjärde dagen på raken här på stadsteatern. :)

Musketörer igen

Jag kunde inte låta bli att under eftermiddagen ha lite koll på om det kom in några returbiljetter och det gjorde det. Jag tog med mig Liselott och hade ännu en underbar kväll med De tre musketörerna på Stadsteatern.

Om jag någon gång ska klä upp till drag ska vill jag ha Kung Ludvig XIII kostym. Det roliga är att jag har en tjej i min löpgrupp som syr kostymer på stadsteatern så jag måste prata med henne om alla de fantastiska kostymerna.

Apropå kläder så tappade jag ikväll bort min julklapp och älskade svarta nya mössa.

Förresten, jag får inte glömma att berätta att jag var uppe i morse och körde ett morgonlöppass med Karin och de andra deltagarna på Friskis.

De tre musketörerna

Ikväll blev det ingen löpning på Kungsholmen. I stället blev det något mycket bättre. Jag har varit med Micke, Niclas och Erik och sett De tre musketörerna på stadsteatern. Den är regiserad av Alexander Mørk-Eidem som också gjort Lycka som jag sett två gånger.

De tre musketörerna har ju varit lite omtalad på grund av lite rättighetsproblem. Den hade sin premiär i februari 2009 och nu har den alltså satts upp ytterligare en gång.

Svårt att få biljetter men ett måste för alla att sätta upp på gå-och-se-listan.

De är sällan jag delar ut femmor men det gör jag idag. Helt otroligt bra. Den kan få ett litet minus för att det var rock vilket egentligen inte är min kopp te. :)

 

Olof Palme

Ikväll har jag varit med Niklas och Niclas på Stadsteatern och sett Olof Palme. Philip gjorde ett bra jobb och det var länge sedan jag såg honom på scen. Han regiserar emellanåt.

Jag insåg att jag nog var några år för ung, jag har ju aldrig hört eller sett Palme direkt och därför knappt förstod hur bra eller dålig han var när han imiterade Palme.

En svag trea blir det denna gången.

Tisdagslöpning

Ikväll var det dags för löpning. Körde inte intensiv idag utan nöjde mig med ett medelpass med Ywonne. Kul att träffa Rebecka igen som kommit hem från USA:

Pysseldag & shopping

Jag hade bilen fram till 15 idag så jag passa på att handla lite smått och gott. Framför allt massa tunga grejer såsom frukt och grönsaker.

Nu på eftermiddagen har jag både städat, rensat och lagat soppa till 27 matlådor. Just nu fika på Finefood och sen lite träning. Nystart efter en vecka vila på grund av lite förkylningssymtom.