Jordgubb & Rabarber

Yes! Det är nog verkligen den godaste fruktkombinationen i en paj just nu. Jag gjorde en paj med färska jordgubbar och rabarber från mamma och pappa och det blev bara sååååå gott! Spontanbesök av Jonas som fick bli försökskaninen på pajen.

Cross & Faddermöte

Ikväll har jag och Britt, ocskå blivande Friskisledare tränat med Karin och Kerstin som är våra faddrar. Efter fick vi chansen att ställa alla frågor vi vill och få hjälp och stöttning. Vi käka lite middag med dem efter. Trevligt och lärorikt. :)

Cross

Igår var det Cross på schemat och sen hade vi en trevlig middag efter passet med Britt, också ny ledare, och våra faddrar, Karin och Kerstin. Värdefullt att få sitta och snacka igenom ledarrollen, teknik, taktik, praktiska grejer och ner till enskilda övningar.

Tisdagslöpning

Kul att träffa sin kollegor och löpkompisar. Idag blev jag inbjuden att göra uppvärmningen så det gjorde jag, med kort varsel hinner jag bli  nervös men det gick bra. :)

Vinter igen?

Hade tänkt cykla och träna på Kungsholmen och träna men när jag kom ut ombytt från jobbet var det så kallt att det kändes praktiskt ogenomförbart att cykla till Kungsholmen och träna. Jag åkte i stället hem och sov på soffan.

Jag hann också med ett avsnitt av Kvällen är din.

Sköna söndag

Mamma och pappa pyste iväg tidigt i morse, jag har strosat på stan lunchat på Riddarholmen och fikat på Lasse i parken med Jonas. Nu njuter jag av balkongen.

Balkongpimpning

Mamma, pappa och jag har varit på Ulriksdals Slottsträdgård och träffat Bosse Rappne himself. :) Jag shoppade mynta och pelargoner, sen till IKEA för att köpa krukor, jord på ÖB, Plantagen för att köpa innerkrukor och lunch på Finefood därimellan.

Men oj, vad vacker och mycket fint de hade i Ulriksdal.

Ikväll har vi varit hemma hos pappas kusin Solveig och hennes familj och hängt lite framför schlagern.

20120529-080252.jpg

20120529-080303.jpg