Familj

Idag har jag tagit eftermiddagen ledig och i och för sig jobbat vidare efter för att hänga med syster och systerson som varit på besök. Fika, promenera och mysa. Ikväll blev det på Spåret och soffan efter jobbet.

1601594_10151934976688517_181914985_n 1551632_10151935359213517_39775037_n

Tänker på dig

Ikväll har jag varit och sett den faktiskt mycket roliga och bra föreställningen Liv Strömquist tänker på dig. :)

Betyget blir en fyra trots feministiska inslag.

betyg4

Foto: dramaten.se

Foto: dramaten.se

Fy fan vilken natt!

Ok! Ni som är känsliga slutar läsa nu. Ni andra skyller er själva. Men jag hade några nära-döden-upplevelser i natt. Jag förstod att allt inte var stod rätt till. Till slut fick jag kapitulera och gå och lägga mig och sova på badrumsgolvet. Jag behövde dock inte ligga där länge innan det lämnades kroppsvätskor i alla tänkbara utgångar. Utmattad somnade jag en stund i badkaret. Idag fick jag stanna hemma från jobbet. :( Tyvärr blev också kvällens föreställning av The Emperor inställd. :(

Step

Som några tidigare måndagar har det varit Step på schemat ikväll. Lika kul fortfarande. :) Sen mer jobb hemma.

Norrmän & middag med vänner

Vad får man skriva och vad får man inte skriva. Men jag är ju lite galen. I morse fick jag vakna upp med en trevlig norrman. Nog var det lite segt i huvudet idag men det var det sannerligen värt!

Ikväll har jag hängt med Auas, Julia, Remy, Thomas, Johannes, Andreas och Mark för lite avskedsmiddag på Torget för Auas avfärd.

Fin fest

Wow, vilken fest. Ikväll har jag firat Lars på hans femtioårsfest. Och vilken fest sen, vad sägs om att börja med en lite klassisk konsert med underbara areor ur bland annat Lakmé. Vackra magdansande killar var det där också. Från Norge. Det var också från en av killarna jag senare fick anledning att fråga om att låna denna bild.

Vet hur som helst en fantastisk middag runt runda bord som  alltid är en favorit i sociala sammanhang sen blev det dans natten lång.

image