Familj

Idag har jag tagit eftermiddagen ledig och i och för sig jobbat vidare efter för att hänga med syster och systerson som varit på besök. Fika, promenera och mysa. Ikväll blev det på Spåret och soffan efter jobbet.

1601594_10151934976688517_181914985_n 1551632_10151935359213517_39775037_n

Tänker på dig

Ikväll har jag varit och sett den faktiskt mycket roliga och bra föreställningen Liv Strömquist tänker på dig. :)

Betyget blir en fyra trots feministiska inslag.

betyg4

Foto: dramaten.se

Foto: dramaten.se

Fy fan vilken natt!

Ok! Ni som är känsliga slutar läsa nu. Ni andra skyller er själva. Men jag hade några nära-döden-upplevelser i natt. Jag förstod att allt inte var stod rätt till. Till slut fick jag kapitulera och gå och lägga mig och sova på badrumsgolvet. Jag behövde dock inte ligga där länge innan det lämnades kroppsvätskor i alla tänkbara utgångar. Utmattad somnade jag en stund i badkaret. Idag fick jag stanna hemma från jobbet. :( Tyvärr blev också kvällens föreställning av The Emperor inställd. :(

Step

Som några tidigare måndagar har det varit Step på schemat ikväll. Lika kul fortfarande. :) Sen mer jobb hemma.

Norrmän & middag med vänner

Vad får man skriva och vad får man inte skriva. Men jag är ju lite galen. I morse fick jag vakna upp med en trevlig norrman. Nog var det lite segt i huvudet idag men det var det sannerligen värt!

Ikväll har jag hängt med Auas, Julia, Remy, Thomas, Johannes, Andreas och Mark för lite avskedsmiddag på Torget för Auas avfärd.

Fin fest

Wow, vilken fest. Ikväll har jag firat Lars på hans femtioårsfest. Och vilken fest sen, vad sägs om att börja med en lite klassisk konsert med underbara areor ur bland annat Lakmé. Vackra magdansande killar var det där också. Från Norge. Det var också från en av killarna jag senare fick anledning att fråga om att låna denna bild.

Vet hur som helst en fantastisk middag runt runda bord som  alltid är en favorit i sociala sammanhang sen blev det dans natten lång.

image

Intervjuer & middag

Efter sju genomförda intervjuer på två dagar återstår nu några dagars utvärdering. Jag börjar med att ha en hemmakväll med Remy och Auas med mat och På spåret. Gubbigt, ja jag vet. :)

Pannkaksmiddag

Ikväll har jag hållt min gamla tradition vid liv. Men ikväll adderade jag några nya personer. Jag har haft Martin, Helena, Lars och Fredrik här på pannkaksmiddag. :)

Cross

Ikväll hade jag mitt ordinarie pass med Therese. Hur kul som helst och Cross är ändå en kär träningsform att leda.

Löpning

Från början skulle jag varit med som motionär men när en kollega blev sjuk ryckte jag in. Efter har jag hängt med Britt och käkat middag på Vapiano.

Step med Lennie

Japp, det är så kul att min Friskis kollega flyttat till Stockholm så jag kan gå på hans pass. Ikväll körde jag Step igen och sen hem och jobba vidare. Den här veckan ska jag förbereda 7 intervjuer för min rekryteringsprocess

Filmkväll

Efter en slapp morgon hemma har jag varit på jobbet. En söndag! Ja jag vet, men så är det bara just nu. :(

Ikväll har jag i alla fall haft Thomas och Wille här på filmhäng. Vi såg underbara Bridesmaids.

Uttagning

Efter en lugn och skön frukost hemma stack jag till Friskis för att ut och springa med 12 gedigna och blivande ledare inom träna ute. Det är roligt att få vara med på ett rekryteringspass särskilt då vi kunde skicka vidare samtliga till steg två.

Kvällen för egen del tillbringade jag i lugn och ro!

Intervju & Dödspatrull

På jobbet går jag igenom många parallella arbetsuppgifter just nu. Bland de roligare är en rekrytering. Just nu telefonintervjuer. Det ska bli spännande att se vilka ansikten jag kommer få möta bakom rösterna.

Ikväll har vi varit och kollat på föreställningen Dödspatrullen av Marie Louise Ekman med framför allt Marie Göranzon och Örjan Ramberg. För att vara lite lite farsartad får den ett högt betyg. En tankeställare som tidigt mycket underhållande.

betyg4

 

DSP_0463

Candida

Ikväll har jag hängt med teatergänget och sett Candida på Stadsteatern. Välspelat och trevligt men mer än ett normalbetyg blir det inte. Shiva däremot vill man se mer av. :)

betyg3

ScreenShot005

Rekrytering

Ikväll har jag varit på möte med alla andra rekryterare inom Friskis. Det känns både roligt och som ett stort förtroende att få vara med och rekrytera nya och duktiga ledare inom Friskis Stockholm.

Löpning

Inte mycket att berätta. Jag har kört ett skönt pass på Friskis med många sköna deltagare. Imponerande många med tanke på att vi börjat ta betalt för utomhusträningen.

Step

Det har varit en måndag. Som vanligt på sista tiden har mitt arbete präglats av väldigt mycket och intensivt arbete. Men jag lyckades smita i tid och hänga med på Lennies steppass i Skrapan.

Kall söndag

Nu har vintern slagit till. Och det är väldigt kallt. Idag har jag dels varit och jobbat både på kontoret och hemma, jag har sett på film och hängt med Micke här hemma lite. Nu närmar jag mig att snart gå och lägga mig. En jobbig dag på jobbet i morgon.

Middag & Jobb

Ikväll har jag haft, Micke, Nima och Fredrik hemma på middag. Jag bjöd på lax och en god förrätt som jag kopierade från förra helgens middag hos Lars och Christian.

  • Rökt lammkött
  • Kapris
  • Vårlök
  • äpple
  • vitvinsvinäger
  • olja
  • Rosmarin

Allt hakat i bitar och serverat med syltad rödlök och en pepparrotscreme

  • riven pepparrot
  • Philadelphiaos
  • Creme fraische

Det blev sen kväll med mycket vin och mat. :) Men jag hann också jobba och slita, det är mycket och jag längta så efter min kommande nya kandidat.