Jobbkväll

Ikväll har jag jobbat i kapp med en massa. Sen kväll på jobbet mao. Sen blev det ännu senare för jag ville vara kvar och testa larmet. :)

Frukost på Amaranten

Idag var det till att upp och hoppa och sen cykla och käka frukost med Peter, Micke och Auas på Amaranten. Trevligt trevligt, sen hängde vi lite efter och sen hem och vila.

Lina & En familj

Idag har jag hängt hemma hos Lina och firat hennes födelsedag. Kvällen tillbringade jag med Adrian och filmen En familj, August: Osage County. Ruggit bra om jag får säga det själv. 

Barbro

Efter lite vin på jobbet mötte jag upp Auas för att hitta någon bra restaurang på söder och det hittade vi verkligen. Vi åt en underbar middag på Barbro. Rekommenderas å det varmaste. Det var nutida asiatisk mat med fin service och hänsyn till mina gluten issues. :)

Sen drog vi till Sidetrack för några glas till innan vi promenerade hem i stockholmsnatten.

Lunch med Henrik

Idag tog jag en lång och skön lunch i solen med Henrik. Somrarna är ändå helt ok att jobba på när man kan flexa lite med tiderna. :)

Lunch med Annie

Idag har möbelleverantören själv varit och levererat gott sällskap och lunch. Anne Kjellberg är bra go. :)

På kvällen blev det lite vin med Auas och det är alltid trevligt. Stället var SideTrack.

Anna & Louise

Ikväll har jag varit ute och hängt med Louise och Anna. Vi var på Elefantpojken och sen tog jag båten över och hem. Innan dessa hade jag trevliga diskussioner och lite vin med Fredrik och Anders.