Slott & Cross

Idag har jag och Petri både varit på Häringe slott och fikat och varit i Täby Centrum och försökt shoppa utan att lyckas.

Ikväll har jag varit på Max Licensiering vilket gick bra. Det var ett riktigt bra pass också!

Station 1 (första gräset efter tunnorna)

  • Armhävning
  • Knäböj
  • Väderkvarn

Station 2 (tredje gräsplätten efter tunnor

  • Propeller
  • Dips
  • Uppkliv

Station 3 (mitten på väg ner mot innergården)

  • Bokstäver i luften (mage)
  • Ishink (drake)
  • Mountainclimber

Station 4 (innergården)

  • Intervaller

Frukost & Duvor

Inga resor eller andra heldagsaktiviteter. Skönt! Idag har jag haft Oscar, Ann och Gustav på frukostbesök. Sen tog jag en promenad och fikade med Anders och sen kollade jag in Roy Anderssons nya film En duva satt på en gren och funderade på tillvaron. Men den var inte så bra som jag hoppades på. Det blir bara en trea.

betyg3

en-duva-satt-pa-en-gren-och-funderade-pa-tillvaron-947778l

IMG_3706.JPG

IMG_3704.JPG

IMG_3721.JPG

Vinlotteri & Födelsedagsmingel

Började med en lugn morgon och kundmöte i stan. På eftermiddagen hade vi vinlotteri och vindrickning. Ikväll har jag varit på födelsedagsmingel hemma hos Remy.

Ja just det ja, jag vann fjärdepriset, en hel flaska vin blev det.

Licensiering

Ikväll har jag hängt med Marie och lite annat folk på anläggningen för Friskis vid Lindhagen. Allt gick bra som tur var. :)

I övrigt en rolig dag på jobbet, produktiva möten.

Cirkelfys & Häng med Ola

Idag har jag varit duktig och varit och tränat på lunchen vilket var väldigt skönt. Ikväll har jag hängt med Ola som hade en tjänsteresa till Stockholm. Alltid väldigt trevligt att träffa vänner som man inte hinner träffa så ofta. Diskussionen handlade mycket om färger. :) Personlighetsfärger. Jag kan inte så mycket om det där men jag är tydligen röd. :)

IMG_3689.JPG

Löpning & lön!

Ikväll har jag varit och kört pass på Friskis, ett 60-minuterspass och sedan körde jag lite rörlighetsträning och provade lite aerobics ett halvt pass. Men inte minst, idag har jag fått lön. Prisa gud! :)

Indoorwalking igen

Indoorwalking var kul, ikväll har jag provat det igen fast pulsvarianten på Friskis Ringen. Annars en vanlig men stressig dag på jobbet.

Dagens reflektion, jag får mycket kraft och energi genom min frustration ibland. Men är det bra att jag visar min frustration?

Utbildad uppföljare

Så, nu är jag klar med utbildningen och det har varit kul! Ikväll har vi kört hem från Jönköping och sjungit som bara den i bilen. Jag har till och med hunnit med ett besök hos Britt och levererat ett par överblivna nya skor. :)

IMG_3678.JPG

IMG_3667.JPG

Uppföljning

Inom friskis ska vi varje år få tillfälle att reflektera över vårt uppdrag samt få feedback på våra prestationer. Nu ska jag gå utbildningen för att få vara den som hjälper våra ledare med detta! Det ska bli kul och jag njuter av att lära mig mer, få reflektera över mig själv och mitt ledarskap och av att få vara kurs och konferensbubblan några dagar. Jag har också fått prova på Indoorwalking som träningsform. Kul!

IMG_3655.JPG

IMG_3657.JPG

IMG_3674.JPG

IMG_3676.JPG

Fotografering

Idag har jag varit med och varit lite modell tillsammans med många andra på Friskis. De behövde nya träningsbilder till bildbanken och vi var där och fotade hela dagen. Ikväll har jag både hunnit hämta bil, köra till Jönköping med Johannes och Lisa. Nu väntar Friskiskurs i dagarna två!

IMG_3651.JPG

IMG_3648.JPG

IMG_3650.JPG

Lars på besök

Ikväll har det varit väldigt trevlig kväll för att vara en vanlig torsdagkväll. Efter Crosspasset på Ringen drog jag in till stan för att dricka bubbel hemma hos Espen och Anders och få träffa Lars från Oslo som jag inte träffat sedan jag besökte honom i februari så det var på tiden. Ett kärt återseende, en bra kväll och bra mat på Farrang!

IMG_3645.JPG

Fika med Anders

Ikväll har jag bara slappat med att fika med Anders och sen åka hem och ligga i soffan och se på Bonde söker fru och Halvåtta hos mig.

Lonas licensiering

Ikväll var det dags för min adepts licensiering. Och det gick bra! Grattis Lona! Med andra ord har jag haft en joggingtur runt Sjöstan med Friskisgänget!

IMG_3635.JPG

Gymmet

Ikväll orkade jag inte cykla till Lindhagen för att träna. Lite för kallt för cykelturen. Jag har i stället för första gången på länge varit på gymmet men det är svårt att motivera sig där när man inte har en grupp som motivator.

Vänner i Vaxholm

I eftermiddag har jag haft en fantastisk lunch och fika med mina fd kollegor och som sedan många år också är ett par. Mysigt att träffa dem båda, gå en promenad, sitta och prata, dricka vin och bara ha det gott. Att åka buss ut till Vaxholm var väl värt besväret med dessa goa människor och den fina miljön där.

Soppfest

Jag har hunnit med både det ena och det andra, vakna upp lite bakis, jobba lite, träffa Lona för lunch som jag faddrar på Friskis, ärende på stan, jobba och sen avsluta med middag hemma hos Fredrik och Nima vilket var väldigt trevligt. Väl hemma har jag njutit av lite Downton Abbey.

What a day!

Halva dagen på jobbet och sen mot Spa och massage på grand hotell. Efter har jag faddrat Marie, som ska bli ledare inom Friskis, hon och hennes kille som också är ledare bjöd på lite käk efter. På vägen hem går jag in på Pipes och kollar och Larsa är där men jag ser honom inte. Sen kollar jag Grindr, och uppenbarligen är han där så jag vänder och går tillbaka och plötsligt har jag druckit två glas mousserande och vi är på väg mot Sidetrack och sen Naglo. Och vips så var klockan 3 och jag var lite tipsy. :)

IMG_3599.JPG

IMG_3598.JPG

Cross med kollegor

Ikväll skulle vi haft ett träna-ute-möte men det blev inställt och då bestämde sig ett gäng kollegor komma på mitt pass och så gick vi på Vapiano efter och käkade och pratade. Kul tycker jag!

Faddermöte

Jag har gjort det. Och det känns väldigt lyxigt och väldigt bra. Jag har anlitat en städfirma till mitt lilla hem. Idag har de levererat en storstädning och det kändes bra när jag kom hem. :)

Ikväll har jag varit och Friskis och bollat hur vi kan utveckla fadderskapet inom Friskis Stockholm.

Running & Middag

Ikväll har jag hängt med Britt på Bacaro, igen. :) Det stället är så skönt och gott. Men innan det var jag ute och sprang med hela gänget på Friskis Ringen.

Cross

Jobbar i kapp på jobbet för fullt just nu men ikväll hann jag med John och Matildas pass på Lindhagen. Jag skulle ha träffat Marie som jag är fadder för men vi lyckades med konststycket att missförstå varandra och vara på olika anläggningar samtidigt.