Öppet hus

Idag hängde jag med Cindy på hennes långpass. Men mina knän är inte helt ok än. Ikväll har vi festat hemma ett gäng och sen drog på vi på SLMs öppet hus. Hur kul som helst. :) Jag hade Remy, Julio, Mateo, Lasse, Fredrik och Markus hemma innan tillsammans med Niklas.

(null)

Ronja Rövardotter

Efter en lång dag på jobbet med pass på Friskis på morgonen och inga planer för kvällen bestämde jag mig spontant för att åka och se på Ronja Rövardotter på stadsteatern. Jag blev överraskad hur trevligt jag tyckte det var att se något med vuxna ögon som jag sett så många gånger med barns ögon.

Versionen var verkligen ny och modern. Och Astrids alla invävda budskap är fantastiska.  Betyget blir högt.

betyg41

(null)

(null)

Träna-ute-möte

Ikväll har jag varit och haft möte med alla andra träna-ute-ledare. Det är verkligen kul att träffa alla i sina vanliga kläder och inte i våra uniformer som vi är så vana vid.

Jobbkväll

Idag har det varit arkiveringskväll på jobbet. En återkommande kväll då vi lägger ner förra årets underlag i arkivlådor och äter lite gemensam mat. :) Hade tänkt träna på kvällen men så blev det inte. :(

Tisdagslöpning

Full fart på jobbet och sen ikväll har jag varit ute och kutat med Therese på Mickes pass. 12 sköna km. Nu är matlådorna lagade och jag ligger och ser på tv i soffan.

Jobb & Friskismöte

Ikväll har jag stuckit direkt till möte med Friskis uppföljare inom träna ute. Nu har vi planerat för 2015 års uppföljningar, det ska bli spännande. I övrigt är det alltid kämpigt att hålla i gång efter en sen hemkomst, i natt kom jag i säng vid 2.

LON to STO

En skön dag i London, slappa hemma först hos Micke och Dimi och sen en trevlig brunch med dem och deras vänner. Serivcen var ingen höjdare och det var så illa att vi drag av hela serviceavgiften. Nu på Heathrow, planet är lite sent och jag kan göra sånt jag är bra på och druckit kaffe, sett på folk och shoppat.

Fler hus & Middag

Först lugn frukost fram tvn sen shopping på Farmersmarket, det blev en jäkla massa ost. :) Sen kollade vi på ett hus, de letar ännu ett nytt hus. :) Sen sov jag middag när de var och kollade på ett hus till. Kvällen tillbringade vi med Fabrizio och Viktor som var i London också. Några drinkar på Ku och G-A-Y hann vi också med.

Shopping

Fredag i London är min shopping dag, jag har hittat en kostym, en skjorta, skor, tvålar och bh-ar till syrran. Sen drack jag drinkar med Micke på Obica och sedan hem för att käka middag som Dimi hade lagat. Livet med vänner är fint. :)

STO to LON

Äntligen, idag var det dags igen och jag har längtat. Jobbat till halvfyra och sedan ut till Arlanda. Nu har jag landat och kommit fram till mina vänner och jag har fått lite vin och mat. Nu tv och soffmys! I morgon shopping. :)

Chicago

Små förkylningssymtom gör mig orolig men inget ska få stoppa mig. Det har varit en busy dag på jobbet men höjdpunkten var ikväll när vi var på Stadsteatern och såg deras uppsättning av Chicago som var MYCKET  bra. Sällskapet var John, Remy och Julio.

Det blir en stark fyra på den. :)

betyg41

Löpning & middag med Therese

Ikväll har jag haft en kärt återseende med min Friskiskollega Therese som nu bott i Australien i två år. Jag fattar inte hur fort tiden går. Ikväll tränade vi hop och sen åt vi middag på Indian Garden.

Cirkelfys

Vanlig dag men mycket på jobbet. Ikväll har jag varit och kört cirkelfys med Ywonne och där sprang jag på Eva som jag fick köra igenom passet med. Kul!

VD & Slappa

Efter att ha sovit ut extremt länge för första gången på ett bra tag har jag slappat hemma i soffan. Jag har kollat på Stjärnorna på slottet och veckans föreställning som var Liv Strömqvist tänker på dig.

Ikväll har jag varit och fikat med Alexia och sett föreställningen VD. För mig var det andra gången. :) Där var också Louise och hennes kollega med. :)

Gym & Middag

Idag har det varit en lika produktiv dag som igår fast ledig. :) Jag har tvättat sofföverdraget, jag har fixat lite hemma, jag har varit och tränat och sen hem och för att ta en långpromenad in till stan. Jag mötte upp Vaggelis vid stationen och sen tog vi ytterligare en långpromenad och ut på Djurgården och runt. Kvällen sen tillbringade vi med en lång och trevlig middag. :)

Produktiv fredag

Snacka om en effektiv dag, jag har hunnit jobba och varit ovanligt produktiv, födelsedagslunch för Maria med Sara, på kvällen födelsedagsmingel för John, sen teater och sen hem och nu stupat i sängen.

Föreställningen vi såg heter Vintersoldsånd. Nyskrivet och uruppsättning, bra på vissa punkter dålig på andra. Det som var roligast var nog alla olika kända inspelade röster som läste manus och däremellan spelade skådespelarna för fullt. Men mer än en trea blir det inte.

betyg3

Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva

Ikväll har jag varit med Britt och kollat på föreställningen, Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. Jag har börjat inse att frågor om feminism är både intressanta och viktiga men det här var inte rätt sätt att hantera frågan. För mig var vi inte långt från fars när det skreks och slogs i dörrarna. Betyget kan inte bli mer än en tvåa.

Betyg 2

Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva

Ikväll har jag varit och käkat lite middag med Britt för att sen gå och se föreställningen ”Jag vill inte dö. Jag vill bara inte leva”.

Den var kanske lite stundtals skrikig men det var en påminnare om hur det kan kännas som modern människa att leva i stressigt liv med mycket förväntningar från omvärlden. För en kvinna!? Betyget blir en svag trea.

betyg3

Löpning & Pride

Full fart på jobbet och lika mycket fart blev det på löppasset. Sen snabb middag genom en ICA sallad under tunnelbaneresan till Hötorget. Här mötte jag upp Remy och Julio för att se den ny filmen Pride.

Hög grad av feelgood, bra tema och söta skådespelare blir en normal fyra i betyg.

betyg41

maxresdefault

John 30 år

Ikväll har jag varit och tränat Cross med John och Matilda på Lindhagen. Idag var det lite speciellt för efter passet var jag med John och Malin och käkade en god middag på Björk.

Hemresa & Friskis

Resan till Stockholm blev tuff på grund av vädret men jag kom hem ordentligt med mina kära och nymålade stolar.

Ikväll har jag också varit på kickoff för uppföljare inom Friskis, det var kul att träffa alla i det för mig nya nätverket. Vi började allt med att prova den nya träningsformen Powerhour.