Öppet hus

Idag hängde jag med Cindy på hennes långpass. Men mina knän är inte helt ok än. Ikväll har vi festat hemma ett gäng och sen drog på vi på SLMs öppet hus. Hur kul som helst. :) Jag hade Remy, Julio, Mateo, Lasse, Fredrik och Markus hemma innan tillsammans med Niklas.

(null)

Ronja Rövardotter

Efter en lång dag på jobbet med pass på Friskis på morgonen och inga planer för kvällen bestämde jag mig spontant för att åka och se på Ronja Rövardotter på stadsteatern. Jag blev överraskad hur trevligt jag tyckte det var att se något med vuxna ögon som jag sett så många gånger med barns ögon.

Versionen var verkligen ny och modern. Och Astrids alla invävda budskap är fantastiska.  Betyget blir högt.

betyg41

(null)

(null)

Träna-ute-möte

Ikväll har jag varit och haft möte med alla andra träna-ute-ledare. Det är verkligen kul att träffa alla i sina vanliga kläder och inte i våra uniformer som vi är så vana vid.

Jobbkväll

Idag har det varit arkiveringskväll på jobbet. En återkommande kväll då vi lägger ner förra årets underlag i arkivlådor och äter lite gemensam mat. :) Hade tänkt träna på kvällen men så blev det inte. :(

Tisdagslöpning

Full fart på jobbet och sen ikväll har jag varit ute och kutat med Therese på Mickes pass. 12 sköna km. Nu är matlådorna lagade och jag ligger och ser på tv i soffan.

Jobb & Friskismöte

Ikväll har jag stuckit direkt till möte med Friskis uppföljare inom träna ute. Nu har vi planerat för 2015 års uppföljningar, det ska bli spännande. I övrigt är det alltid kämpigt att hålla i gång efter en sen hemkomst, i natt kom jag i säng vid 2.

LON to STO

En skön dag i London, slappa hemma först hos Micke och Dimi och sen en trevlig brunch med dem och deras vänner. Serivcen var ingen höjdare och det var så illa att vi drag av hela serviceavgiften. Nu på Heathrow, planet är lite sent och jag kan göra sånt jag är bra på och druckit kaffe, sett på folk och shoppat.