Sufflören & Mello

Idag har jag hängt med Lars och vi har varit och sett Sufflören på Dramatens lilla scen. Väldigt bra och betyget blir en fyra. Andreas T Olsson gör att jättefint jobb och en väldigt uppskattad prestation.

betyg4

Sufflören_spel_322_960x0

Ikväll har jag hängt med Thomas, Niklas, Niclas, Julio, Remy och Felipe, mat och mello var på agendan. :)

Cross

Förkylningen släpper mer och mer. Ikväll körde jag dock inte all in för min del men jag lät både min ledarkollega och alla deltagare köra så det rök på Crosspasset. Riktigt kul att vi kväll hade 8 deltagare. :)

Jag är också väldigt glad för mitt nya skrivbord som jag höj och sänka. Jag har kompletterat med att ta med min balansbräda till jobbet.

Cirkelfys med Karin

Ikväll har jag hängt på F&S Skanstull, lite lite gym och sen cirkelfys med Karin. Jag får se hur kroppen svarar i morgon. Efter passet i måndags var det ganska rossligt dagen efter.

Förresten, tackar gud för löningen idag. :)

Vilokväll

Det kändes inte helt optimalt med rivstarten med träning igår när jag vaknade i morse. Ikväll blev det en hemmakväll. Kvällen fyllde jag med Bygglov och sånt i stället. :)

Cirkelfys

Ikväll var det dags för första passet efter lite förkylning, Så skönt att komma igång igen. :) I övrigt full fart på jobbet. :)

Mot Stockholm

Igår drog alla utom jag, det vara bara jag mamma och pappa som har hängt hemma idag. Min plats på kökssoffan är skön där hemma. Väl framme i Stockholm igen hämtade jag upp Felipe och vi tog en sväng runt i Stockholm och kikade på lite mysiga utsikter. :)