Cyrkelfys & Hilifiger shopping

Idag har varit en vanlig dag på jobbet förutom att det varit extra många möten. Men på lunchen hann jag snabbt ner och Tommy Hilfigers utförsäljning i huset. Gissa om jag hittade något. En assnygg kavaj förstås. :)

Ikväll har jag varit och kört cirkelfys med Ywonne på Skanstull.

Lerin & mot Stockholm

Så idag genomförde vi höjdpunkten på Karlstadresan! Vi har varit och kollat in Lars Lerins konsthall Sandgrund. Så mycket fina tavlor. Jag verkligen bara ana hur svårt det är  med akvarell och när jag ser hans tavlor blir jag sååå imponerad. Efter tog vi sats och körde mot Stockholm igen. Väl framme har jag handlat mat, lagat mat och hängt med Felipe. I påsk blir det hyrbil igen men då ska jag vara kvar i Stockholm och njuta av stan och ledighet.

      

Mårbacka & Klässbol

Idag har jag varit i Mårbacka. Oj vad vacker Selmas hem var och vilken intressant person hon verkade vara. Huset inspirerade mig väldigt mycket på olika sätt. Så vill jag nog bo. Efter tog vi en tur till Linneväveriet i Klässbols och jag köpte två fina kökshanddukar.

Ikväll har jag ätit middag med Thomas i restaurangen på hotellet och sedan kom Laila och Joel förbi och vi surrade lite i min säng. Efter gick de hem och såg på film, jag slocknade i hotellsängen.

Oj, jag hann visst shoppa ett snyggt bälte idag också!

   

           

  

Mot Karlstad

Idag var det jobb halvdag, jag har varit på jobbet tidigt för att fixa med lite träningsredskap till kollegor för att kunna ha fler och mer varierande positioner under sina arbetsdagar. Vid 12 hämtade jag bilen och sen hämtade jag upp Thomas och började bege oss mot Karlstad, här ska det brukas kultur och umgås med vänner i helgen. Väl framme hämtade vi Joel och sen drog vi och handlade lite, jag checkade in på hotellet och sen var det festdags. :)

Chicago

Jobb, jobb och jobb och ikväll har jag bjudit med Felipe på Chicago och jag har sett den ännu en gång. Kul, det är verkligen en bra uppsättning. :)

   

     

Spinning

Jag hade tänkt köra löpning men det blev spinning. Sen ikväll kom Remy hem och vi har planerat vår resa till att hälsa på Auas i Sofia, Bulgarien.

Cirkelfys

För att både träna mig i form och få ännu mer inspiration har jag varit och tränat cirkelfys ikväll efter en dag med fullt upp på jobbet.

Mot Stockholm

Eftersom vi lyckades riva hela sjöboden igår har vi ägnat dagen åt att fälla träd och såga upp ved och fixa ännu lite mer. På vägen mot Stockholm har jag lyssnat vidare på Fifty Shades of Grey och kvällen har jag tillbringat med att fara runt i Stockholm, kollat in Drottingholm, Gåshaga på Lidingö och alla fina funkishus i Södra Ängby.

   

       

Nu är sjöboden borta

Frukost, riva, fika, riva mer och elda, lunch, riva, fika, riva och elda och så vips var huset borta. Kvällen avslutade vi med middag och smaskig dessert. :) Det är så fint att få ha hela familjen samlad. :)

   

                 

Mot Töreboda

Idag har jag tagit ledigt för att kunna åka ner till Töreboda och få så mycket tid som möjligt där. :)

Jag har lekt med kidsen, ätit kakor och bakelser och nu är hela familjen på plats. I morgon ska vi riva sjöboden.

   

         

Cross

Ikväll har jag kört mitt ordinarie pass med Max på Ringen, 8 sköna deltagare och vi hade ett skönt pass. Men när jag har kört både måndag, tisdag och torsdag och dessutom två pass på tisdagen så var kroppen lite trött får erkännas. Men i morgon bär det av mot lite familjehäng, alla ska samlas och det är mysigt.

Hemmakväll

Jag har haft tv-fria kväll nu i två dagar. Ikväll har jag kompenserat det och kollat igenom några favoritprogram.I övrigt har jag bara vilat och haft det bra här hemma. Natti!

Träning x 2

Idag har jag både hunnit med ett skönt cirkelfys pass på lunchen med min kollegor och löpträning på kvällen. En bra träningsdag. Nu ska jag administrera i kapp privatlivet lite. :)

Cirkelfys

Ikväll har jag har jag tränat cirkelfys med Ywonne. Det blir mycket cirkelfys nu för att peppa för min blivande roll som cirkelfysledare. I övrigt har jag bara varit hemma ikväll, jobbat lite och fixat lite och bara lyssnat på Värvet. Ingen tv alls just nu. Skönt att bara vara och lyssna på trevliga intervjuer.

Svåra beslut

Idag har jag bara vilat, vilat och vilat. Kvällen har jag spenderat med samtal som inte känts bekväma men nödvändiga. Usch säger jag bara…

Operahus & Mello

Idag har jag och Felipe varit på guidad tur på operan, det är verkligen ett intressant och fint hus.

Ikväll har jag varit på fest hos Fredrik & Nima, mycket och trevligt sällskap och till det mat och vin.

Och Måns är väl en värdig vinnare. ;)

Vad är pengar?

 

Ikväll har jag varit och ätit middag med Niklas, Niclas och Freddy och sen adderade vi Jimmy och såg Vad är pengar? på Dramatens scen Elverket. Många och intressanta reflektioner kring vårt ekonomiska system. Väldigt bra föreställning faktiskt som rekommenderas och får en fyra i betyg.

Kvällen avslutade jag med Felipe på Bistro Sjöstad för lite vin.

betyg4

VAP_press06_960x0

Gösta Berlings saga

Ikväll har jag hoppat över träningen till förmån för att se Gösta Berlings Saga på Stadsteatern. Jag hade lite förväntningar men de levde inte upp till mina förväntningar och jag har svårt att sätta timmen på varför. Det blir bara en två. Hade det bara varit för Joel Spira och Ann Petrén hade det varit en fyra. Betyget blir en svag trea.

betyg3

Konferens

Idag var det dags att belöna mitt gäng. Jag har modererat ett konferensdel på jobbet, sen hade vi en aktivitetsdel på Spat på Grand Hotell och till slut middag på Mathias Dahlgrens Matbaren.Riktigt lyxigt och väldigt trevligt.