Cyrkelfys & Hilifiger shopping

Idag har varit en vanlig dag på jobbet förutom att det varit extra många möten. Men på lunchen hann jag snabbt ner och Tommy Hilfigers utförsäljning i huset. Gissa om jag hittade något. En assnygg kavaj förstås. :)

Ikväll har jag varit och kört cirkelfys med Ywonne på Skanstull.

Lerin & mot Stockholm

Så idag genomförde vi höjdpunkten på Karlstadresan! Vi har varit och kollat in Lars Lerins konsthall Sandgrund. Så mycket fina tavlor. Jag verkligen bara ana hur svårt det är  med akvarell och när jag ser hans tavlor blir jag sååå imponerad. Efter tog vi sats och körde mot Stockholm igen. Väl framme har jag handlat mat, lagat mat och hängt med Felipe. I påsk blir det hyrbil igen men då ska jag vara kvar i Stockholm och njuta av stan och ledighet.

      

Mårbacka & Klässbol

Idag har jag varit i Mårbacka. Oj vad vacker Selmas hem var och vilken intressant person hon verkade vara. Huset inspirerade mig väldigt mycket på olika sätt. Så vill jag nog bo. Efter tog vi en tur till Linneväveriet i Klässbols och jag köpte två fina kökshanddukar.

Ikväll har jag ätit middag med Thomas i restaurangen på hotellet och sedan kom Laila och Joel förbi och vi surrade lite i min säng. Efter gick de hem och såg på film, jag slocknade i hotellsängen.

Oj, jag hann visst shoppa ett snyggt bälte idag också!

   

           

  

Mot Karlstad

Idag var det jobb halvdag, jag har varit på jobbet tidigt för att fixa med lite träningsredskap till kollegor för att kunna ha fler och mer varierande positioner under sina arbetsdagar. Vid 12 hämtade jag bilen och sen hämtade jag upp Thomas och började bege oss mot Karlstad, här ska det brukas kultur och umgås med vänner i helgen. Väl framme hämtade vi Joel och sen drog vi och handlade lite, jag checkade in på hotellet och sen var det festdags. :)

Chicago

Jobb, jobb och jobb och ikväll har jag bjudit med Felipe på Chicago och jag har sett den ännu en gång. Kul, det är verkligen en bra uppsättning. :)

   

     

Spinning

Jag hade tänkt köra löpning men det blev spinning. Sen ikväll kom Remy hem och vi har planerat vår resa till att hälsa på Auas i Sofia, Bulgarien.