Vänner & teater

Tänk hur mycket fin energi fina vänner kan ge! Så glad och lycklig! Idag har vi gått runt på söder, Montelius vägen mm. Sen åt vi lunch på Hilton, fikade på Espressohouse och sen avslutade jag med teater med det fina och vanliga gänget. Två dagars fest satte sina spår dock och jag kunde inte uppleva så mycket av teatern, sov stora delar. :( Vi i alla fall på Alla dagar och alla nätter.

   
               

What a night…

Det är såååå fantastiskt att ha fina vänner på besök i Stockholm. Jag och Fab tog en promenad till Slottet, där mötte vi de andra och så strosade vi runt där lite i regnet, fikade och gick vidare till Fotografiska där vi kollade in utställningarna och åt lunch. Ikväll har vi alla 12 ätit middag på Björk och sedan drog vi till Kingkong och festade vidare.

   
                                              

Fina vänner

Ikväll har jag haft en fin kväll. :) Jag har haft fina vänner och några av deras vänner hos mig och vi har firat att vi har våra vänner från London på besök. Äntligen! :) Jag passade på att gå lite tidigare för att hinna klart med allt och givet att jag hade ett löppass i morse på Friskis så fick jag utnyttja flexsaldot.

   
          

Häng med Felipe

Efter en vanlig dag och fri från träning har jag mött up Felipe, vi käkade lite middag på balkongen, åt lite ost och provade mina desserter till morgondagens middag.

Jobb, träning & baka

Efter jobbet hann jag vila lite lite och sen iväg och träna cirkelfys med Karin. Ikväll har jag bakat lite och förberett en dessert till fredagens middag.

Cross

Vet inte vad det var som lockade så många potentiella deltagare att göra annat ikväll. Vi blev bara tre deltagare och två ledare på kvällens pass. Innan hade jag i alla fall passat på att gå tidigare för att hinna handla vin till fredagens middag och efter träningen handlade jag maten.

Lönemåndag

…men ack så mycket utgifter det också var. att pyssla och bygga saker hemma, hyra bil två helger och besöka sina föräldrar kostar på plus en massa annat förstås. Tur man kan äta matlådor resten av veckan. Idag käkade jag nämligen med Sara och Maria på Finefood. :) Ikväll har jag tränat med Ywonne på Skrapan. Ett skönt cirkelfyspass så nu kan jag sova gott.