Vänner & teater

Tänk hur mycket fin energi fina vänner kan ge! Så glad och lycklig! Idag har vi gått runt på söder, Montelius vägen mm. Sen åt vi lunch på Hilton, fikade på Espressohouse och sen avslutade jag med teater med det fina och vanliga gänget. Två dagars fest satte sina spår dock och jag kunde inte uppleva så mycket av teatern, sov stora delar. :( Vi i alla fall på Alla dagar och alla nätter.

   
               

What a night…

Det är såååå fantastiskt att ha fina vänner på besök i Stockholm. Jag och Fab tog en promenad till Slottet, där mötte vi de andra och så strosade vi runt där lite i regnet, fikade och gick vidare till Fotografiska där vi kollade in utställningarna och åt lunch. Ikväll har vi alla 12 ätit middag på Björk och sedan drog vi till Kingkong och festade vidare.

   
                                              

Fina vänner

Ikväll har jag haft en fin kväll. :) Jag har haft fina vänner och några av deras vänner hos mig och vi har firat att vi har våra vänner från London på besök. Äntligen! :) Jag passade på att gå lite tidigare för att hinna klart med allt och givet att jag hade ett löppass i morse på Friskis så fick jag utnyttja flexsaldot.

   
          

Häng med Felipe

Efter en vanlig dag och fri från träning har jag mött up Felipe, vi käkade lite middag på balkongen, åt lite ost och provade mina desserter till morgondagens middag.

Jobb, träning & baka

Efter jobbet hann jag vila lite lite och sen iväg och träna cirkelfys med Karin. Ikväll har jag bakat lite och förberett en dessert till fredagens middag.

Cross

Vet inte vad det var som lockade så många potentiella deltagare att göra annat ikväll. Vi blev bara tre deltagare och två ledare på kvällens pass. Innan hade jag i alla fall passat på att gå tidigare för att hinna handla vin till fredagens middag och efter träningen handlade jag maten.

Lönemåndag

…men ack så mycket utgifter det också var. att pyssla och bygga saker hemma, hyra bil två helger och besöka sina föräldrar kostar på plus en massa annat förstås. Tur man kan äta matlådor resten av veckan. Idag käkade jag nämligen med Sara och Maria på Finefood. :) Ikväll har jag tränat med Ywonne på Skrapan. Ett skönt cirkelfyspass så nu kan jag sova gott.

Balkongpimpning

Idag hoppade jag upp tidigt och njöt av Måns seger i ESC en gång till. Sen åkte jag med Felipe till Bauhaus för att köpa blommor till mig och skruvar till Felipe, sen tog jag en tur till Oscar och Ann för att lämna en blomma men de var inte hemma. :( Sen hem och plantera mer och det sista. I eftermiddags hängde jag med Salvador och Anders och fikade på Svindersviks herrgård. Ikväll har jag hängt med Johannes och John för att planera sommarens pass på Hornstull. :)


    

Hemma igen

För att slippa infartstrafiken på söndag åkte jag redan ikväll. Innan hade jag, mamma och pappa fixat och donat hemma, gjort klart lampor, shoppat ägg, fikat med grannarna och börjat städa i garaget. På vägen hem lyssnade jag på ESC och framme i Stockholm levererade jag lite varor till pappas kusiner och väl hemma i lägenheten har jag fått upp lampor och plantor. :)

   
          

Snart klar

Nu är det inte mycket kvar på lamporna, jag har kabel, kontakter,  koppardelarna, betonggrejerna. Idag till sist lämnade vi in alla koppardelar till en polerfabrik. Satan i gatan vilen glans det bev. :) I övrigt har jag ätit god grillat med med mamma och pappa, moffat chokladbiskvier, klippt gräs, byggt en drivbänk och allmänt pysslat med mamma och pappa.

   
                

Mot Töreboda igen

I helgen ska jag pyssla klart med mina projekt och hänga med mamma och pappa. Jag blev upp tidigt och började jobba idag. 5-14 så jag kunde gå tidigt och komma fram tidigt. Ett stopp i Eskilstuna för att hämta upp glödlampor som Marcus fixat och sen lite shoppling i Laxå för att hålla mig vaken.

   
      

Första picknicken

Jag var tidigt på jobbet så jag kunde gå i lagom tid också. Jag var snabbt och körde ett pass på Friskis med skivstång och träffade Lollo och sedan var jag hos Niclas i hans park och firade hans födelsedag. Hur trevligt som helst med årets första picknick. Glad i hågen cyklade jag hem i det som kändes som en första sommarnatt.

Jag glömde berätta att jag har köpt en kabel till mina lampor också, det är inte gratis alltid när det ska kännas rätt. Visst är den snygg?

   
 

Cross

Ikväll har jag först kört pass på Hornstull, blött men trevligt. Nu ska jag bara slappa, kolla in blommorna på balkongen och bara njuta. :) I övrigt en späckad dag på jobbet. Jag har fått mitt nya pass förresten så nu kan jag ut och resa igen. :)

Namnlöst-11

Cirkelfys

Idag var en väldigt trevlig dag både på jobbet och gymmet. På gymmet var det många nya och gamla och båda bekanta ansikten. Det blev ett bra pass. Efter snabb middag var det dags för mer plantering och lite vin med Nicco.

Töreboda till Stockholm

Vi har haft en trevlig helg, jag har hunnit greja även lite på morgonen för att sedan fixa lunch och sen åka till Örebro med mamma och pappa för att fika med syster och familj. Väl hemma var det dags att sätta ut bord, krukor och blommor som inhandlats.

   
    

Bord & Lampor

Nu är processen igång, vi fick åka och byta cementen till lamporna och köpa mässingsspik till mässingslisten men annars har vi bara varit hemma idag. Vi har byggt, fixat, lagat och ätit mat, hängt med grannarna och massa annat trevligt. Här kommer lite bilder på dagens arbete.

          

Mot Töreboda

David har slutat på Hertz, men orsaken till att jag hyrde i Nacka var att bilarna vara slut i Sjöstan. Hur som helst var det ingen bra upplevelse att komma dit, fick tjata mig till bilen jag har hyrt och dribblande med priser. Usch.

Nu är jag i alla fall framme, jag har ätit lunch med mamma och pappa, vi har varit och shoppat till grejerna vi ska bygga. Jag har också hunnit klippa allt gräs och fixa lite i trädgården.
 

Förebilden.

Ledig Kristi flygare

Idag har jag verkligen bara varit ledig. Riktigt ledig. :) Jag har gått en promenad på Djurgården med ljudboken i öronen. Mysigt. Väl hemma har jag ätit rester och packat för helgen. Imorgonbitt åker jag till Töreboda.

   
    

Cross i Sickla

En vanlig jobbdag och sen har jag varit och vickat för Johannes i Sickla. Ett blött pass då det regnade hela kvällen. :(