Barnet

Ikväll har vi sett Barnet på Dramatens lilla scen Lejonkulan ikväll. Långsam men fin dramatiseringen. Jag har inte svårt för berättelse där det inte pumpas med händelser hela tiden men det måste i så fall kompenseras med innebörd, mening och djup i de händelser som gestaltas. Ikväll var inte den balansen optimal. Sen mötte jag upp A för ett glas vin hemma på balkongen. Snart är nog sommaren slut…

Betyget på pjäsen blir en halvsvag trea.

betyg3

Cross

Ikväll har jag kört Cross med två tappra deltagare. Fattar inte när det är så fint väder att inte fler vill träna ute. Ikväll sen har jag fixat lite hemma och sen hängt med A som jobbat sent!

Sköna söndag

I Alex goa sällskap har jag hunnit varit ute och tränat efter långfrukost, slappat hemma, handlat mat, ätit middag, sett på några avsnitt Grand Designs och sen avslutat kvällen med några drinkar på Göteborg. Snacka lyx och harmoni. :)

Trött & sliten

Idag blev det en lång seg dag efter gårdagen men lika trevlig för det. Långfrukost, slappa och sen strosa på stan. Jag har fyllt på kaffeförrådet och köpt ett par snygga strumpor för kvällens middag. Middagen var i matväg en trevlig höjdare hemma hos Anders och Salle. Men jag fick kämpa för att hålla mig alert.

What a night! :)

Det som skulle bli en hemmakväll blev en utekväll. Efter lite alkoholfritt fredagsvin på jobbet gick jag och träna och sen kunde jag inte låta bli att ta ett glas vin när Alex fråga och det ena ledde till det andra och för första gången på länge hängde jag på klubb till klockan 5 på morgonen. :) Kul!

Youssef på besök

Vaknade visst i Sumpan i morse. Efter lite jobb har jag hängt med Youssef och nu är vi uppdaterade på vad som hänt i varandras liv på sistone. Trevligt. :) Nu tv och läsning resten av kvällen.

Crosstisdag

Jobbat hemma på förmiddagen idag, lunch med Alex och sen full fart på jobbet. Ikväll har jag varit ute med Britt och tre tappra andra motionärer. Riktigt bra gäng med energi trots att vi var så få.

Momo igen

Vad sägs om lite strålande väder, jo det var vad Stockholm bjöd på när jag vaknat till liv efter gårdagens Baltic Battle. Jag kollade in Momo en gång till med A som hade läst boken som barn och var nyfiken på föreställningen. Sen en sen lunch på stan, promenad hemåt och häng i soffan resten av kvällen. :)

Friskisdag & läderkväll

Svettis för hela dagen. Eller ja det blev inte så mycket svett men helt ok ändå. Inspiration i teknikträning för löpning och en föreläsning om LYCKA var dagens höjdpunkter.

Nu ska det fixas lite hemma snart kommer gästerna, ikväll bär det av till slakthusområdet och lite party och kolla in läderpojkarna.

Cabaret

Det är minst sagt en busy teatervecka, ikväll har vi sett Cabaret för mig är det nog tredje eller fjärde gången. Det är också den bästa eller kanske bara nästbästa uppsättningen. Helt klart sevärd! En svag fyra blir det från mig i betyg.

betyg4

Mens the musical

Jobb, som vanligt först sen Mens the Musical på Dramaten vilket var både rolig, upplyftande och kompetensutvecklande för min del. Före det en middag med teatervännerna och efter löpning OCH en snabb sväng upp på Scandic för att kolla in Alex kompis nya torsdagsklubb. Me like dagar fyllda till bredden med både nyttigt, roligt och kulturellt!

Dramaten får en trea ikväll.

betyg3

Min kamp

En busy teatersäsong just nu men det är kul. Ikväll har vi sett Knausgårds min kamp. Bra uppsättning men själva innehållet och budskapet är jag osäker på. En högst ordinär tre eller kanske till och med en svag i betyg.

betyg3

Hemmakväll

Ikväll har jag inte haft något bokat alls och med lite stygn kvar i nacken är det nog lika bra att det lite lugnt. Middag och Grand Designs med A fick stå på agendan.

Nyopererad

En ganska vanlig dag med undantag för lite kirurgiska ingrepp. Jag har på nytt tagit bort en talgkörtel som kommit tillbaka. Trots det har jag med hängande omplåstring lett mitt cirkelfyspass på Skanstull.

Yoga, Lars & lite jobb

Underbart skön söndag, först yoga hemma hos underbara Malin. Sen åkte jag hem till Lars och Christian. Jag och Lars tog en långpromenad och sen en go och sen lunch på sjövillan i Alvik. Nu ikväll ska jag jobba ikapp lite flex som jag tagit ut i veckan.

Kristina från Duvemåla

Ikväll har jag fått se Kristina från Duvemåla. Äntligen! Och inte vilken föreställning som helst utan den fina premiären här i Stockholm. Det är verkligen ett stort verk, fyra timmar underbar musik och fina insatser på scen. Enkelt men effektfullt.

Innan hade jag en skön och slapp förmiddag med Alex och efter blev det lite häng hos Niclas och sen ett glas cranberryjuice med Thomas och lite kompisar till honom.

Kristina blir en stark fyra i betyg.

betyg41

Beckomberga

Jobb och sen iväg för lite middag och teater. Vi har sett genrepet av uruppsättningen Beckomberga. Bra föreställningen men inte mer än så. Frida som hade läst boken kunde förstå den bedömningen då enligt henne många trådar aldrig knöts i hop. Efter mötte jag upp Alex, käkade, drack lite vin och slappa i soffan.

betyg3

Step & vikariat

Efter jobbet hann jag både köra ett step-pass som motionär och sen vikarierade jag i City och körde ett Cirkelfyspass. Hemma fixade A middag, jag desserten och vinet. :)