Barnet

Ikväll har vi sett Barnet på Dramatens lilla scen Lejonkulan ikväll. Långsam men fin dramatiseringen. Jag har inte svårt för berättelse där det inte pumpas med händelser hela tiden men det måste i så fall kompenseras med innebörd, mening och djup i de händelser som gestaltas. Ikväll var inte den balansen optimal. Sen mötte jag upp A för ett glas vin hemma på balkongen. Snart är nog sommaren slut…

Betyget på pjäsen blir en halvsvag trea.

betyg3

Cross

Ikväll har jag kört Cross med två tappra deltagare. Fattar inte när det är så fint väder att inte fler vill träna ute. Ikväll sen har jag fixat lite hemma och sen hängt med A som jobbat sent!

Sköna söndag

I Alex goa sällskap har jag hunnit varit ute och tränat efter långfrukost, slappat hemma, handlat mat, ätit middag, sett på några avsnitt Grand Designs och sen avslutat kvällen med några drinkar på Göteborg. Snacka lyx och harmoni. :)

Trött & sliten

Idag blev det en lång seg dag efter gårdagen men lika trevlig för det. Långfrukost, slappa och sen strosa på stan. Jag har fyllt på kaffeförrådet och köpt ett par snygga strumpor för kvällens middag. Middagen var i matväg en trevlig höjdare hemma hos Anders och Salle. Men jag fick kämpa för att hålla mig alert.

What a night! :)

Det som skulle bli en hemmakväll blev en utekväll. Efter lite alkoholfritt fredagsvin på jobbet gick jag och träna och sen kunde jag inte låta bli att ta ett glas vin när Alex fråga och det ena ledde till det andra och för första gången på länge hängde jag på klubb till klockan 5 på morgonen. :) Kul!