Gott nytt år

Nu är det det för nytt år. Och i år kommer jag fira med hela familjen! Mysigt. Vi har lekt med barnen och förberett middag under dagen och ikväll har vi ätit den. Nu är till och med fyrverkerierna klara så barnen kunde sova och vi vuxna väntar in nyåret.

Mot Töreboda

Jag bestämde mig sent men jag har hyrt en bil och åkte hem över nyår. Nu hemma i Töreboda igen och hela familjen samlad för att fira nyår i morgon tillsammans.

Häng med Eva & Stefan

Idag har jag jobbat på en full dag. :) Mycket inför årsskiftet nu. Ikväll har jag hängt hemma hos Stefan och Eva och surrat lite om livet i allmänhet och Cirkelfys för löpare specifikt. :)

Mot Stockholm

Så börjar en julledighet dra sig mot sitt slut. :( Mysigt häng med familjen är över. Idag har har Per varit här och hälsat på och körde mig till tåget sen. Väl tillbaka har jag hunnit rensa och tvätta lite här hemma. I morgon jobb igen.

Ledighet som heter duga

Kan det bli slöare än så här? :) Detta är verkigen julledighet. Frukost, allmänt häng i hop, lunch, allmänt häng ihop, middag och sen lite tv och allmänt häng i hop. Det var min dag i stort. :) Det här är gött!

Alla samlade

Det är inte mycket man gör när man är på landet och är väldigt ledig. :) Idag har jag i alla fall lyckats med att få till chokladbiskvier för första gången i mitt liv. Hemmagjorda och väldigt goda. Idag har också Emma med familj kommit ner från Eskilstuna. Nu är vi alla samlade som ska ses över jul.