Gott nytt år

Nu är det det för nytt år. Och i år kommer jag fira med hela familjen! Mysigt. Vi har lekt med barnen och förberett middag under dagen och ikväll har vi ätit den. Nu är till och med fyrverkerierna klara så barnen kunde sova och vi vuxna väntar in nyåret.

Mot Töreboda

Jag bestämde mig sent men jag har hyrt en bil och åkte hem över nyår. Nu hemma i Töreboda igen och hela familjen samlad för att fira nyår i morgon tillsammans.

Häng med Eva & Stefan

Idag har jag jobbat på en full dag. :) Mycket inför årsskiftet nu. Ikväll har jag hängt hemma hos Stefan och Eva och surrat lite om livet i allmänhet och Cirkelfys för löpare specifikt. :)

Mot Stockholm

Så börjar en julledighet dra sig mot sitt slut. :( Mysigt häng med familjen är över. Idag har har Per varit här och hälsat på och körde mig till tåget sen. Väl tillbaka har jag hunnit rensa och tvätta lite här hemma. I morgon jobb igen.

Ledighet som heter duga

Kan det bli slöare än så här? :) Detta är verkigen julledighet. Frukost, allmänt häng i hop, lunch, allmänt häng ihop, middag och sen lite tv och allmänt häng i hop. Det var min dag i stort. :) Det här är gött!

Alla samlade

Det är inte mycket man gör när man är på landet och är väldigt ledig. :) Idag har jag i alla fall lyckats med att få till chokladbiskvier för första gången i mitt liv. Hemmagjorda och väldigt goda. Idag har också Emma med familj kommit ner från Eskilstuna. Nu är vi alla samlade som ska ses över jul.

Julafton

Så var ännu en julafton till sin ända. Min trettioåttande. :)

I år har jag pysslat med mamma och pappa ensam fram till 15. Vi har käkat frukost i hop, jag och pappa har besökt hans familjs grav och sen åt vi jullunch. När Ullis och Macke kom med sina kids har vi bytt lite julklappar, käkat, fikat och slappat ihop framför tvn och sett Tomten är far till alla barnen.

Dan före dopparedagen

Det är fullmåne vilket gör att min sömn är optimal. Det märks. Jag sov ända till 10 tror jag. Annars har jag inte gjort mycket. Jag har varit och handlat lite med mamma och pappa och sen slappat hemma. Ikväll har jag kollat på en säsong av Morden i Sandhamn. Nu dags att sova.

Shopping & middag med familj

Idag har jag slappat hemma, jag har fått hjälp på distans att fixa nya office på min jobbdator. Sen har jag varit och handlat åt mamma och pappa och fixat mina egna sista julklappar. :) Ikväll har jag lagat mat till mamma, pappa och syrrans familj som kom på besök.

Jobb & ledig

Ikväll bar det av hemåt. Men jag började med en jobb hemifrån, ett telefonmöte. Sen frukost med Alex, ett ärendet på kontoret, shopping i Sickla och lunch på Bistro Voltaire. Sen följde Alex mig till tåget och där sprang jag på Peter som skulle med samma tåg. Nu är jag hemma och framme för att få hänga med familjen och fira julledigt några dagar.

Filmförmiddag & Eftermiddagssimning

Idag har vi slappat i sängen hela förmiddagen. Vi har sett hela miniserien London Spy som var ruggigt bra! Rekommenderas varmt.

Vi tog en tur till Liljeholmen för shopping, besök på en fest i Alex gamla studio, simning i Eriksdalsbadet, matlagning hemma och en avslutande drink på Göteborg.

Oplanerad utgång!

Jobb som vanligt och sen sticka och simma med A. På väg hem matinköp och blev det en spontan spelning för Alex, jag slappade i soffan och mötte upp när han var klar, några glas vin blev och häng med lite folk. Kul!

Fin födelsedag

Grattad på sängen först av Alex och sen vidare in mot stan för att fira och äta frukost med bror och hans fina familj. Sen lite jobb, men bara lite, och efter det massage och spa. Kvällen avrundade jag med middag på TopTable med Anders, Svansjön på Dansenshus med Anders och Salle och sedan drinkar där Alex anslöt. :)

Ni måste kolla in den lilla filmsnutten med goa syskonbarn som sjunger för mig. :)

Svansjön är en femma! Bara så ni vet.

betyg 5


Skivstång

Vanlig dag på jobbet, full fart! Sen gick jag körde ett skivstångspass på Friskis och avrundade med middag och Nobeldessert hemma med A.

Simning

Jobb på dagen och simning på kvällen! 1000 meter fick vara nog och sen lite vatten rutchbana. :)

Familjen Hermond

Idag har jag vilat ut efter gårdagen och sen tog jag en långpromenad, lyssnade på podcasts och hälsa på Lina med Malin. Efter blev det middag hemma med Alex!

Middag & fest

Slö dag hemma, fika på stan, skäggklippning hann jag också med. Sen middag med Remy på Sidetrack och sen under bron med Youssef och kollade in Alex som spelade.

  

   
   

Interstellar

Fredag-hemma-kväll. Men vi började med att simma på Eriksdaglsbadet. Eftermiddag hemma med lite vin och avrundade med filmen Interstellar.