Thaiboat

Ikväll har jag både hunnit träna och äta middag ute. Jag hade både Alex och Remy med mig på passet och sen anslöt Julio och vi åt middag på Thaiboat. Mysigt!

Sen natt igen

Jag skulle hålla mig vaken A kom hem. Och sent blev det! Sovit ut till 14 och sen lite jobb. Ikväll middag och återhämtning hemma på balkongen och i soffan. :)

What a night…

Kom hem åtta i morse efter spännande fest med Alex och c:o. :) Idag har vi käkat sen lunch/frukost på stan. Sen har jag fikat med Anders och nu lite extra jobb. :)

Studiebesök

Idag har jag tagit med mig mitt gäng på jobbet ut i verkligheten. Vi har besökt en printleverantör och en postterminal. Ikväll efter alla besök har jag jobbat i kapp lite. Nu slappa i soffan. :)

Vädret har gjort mig mystiskt trött…

Running

Idag har jag varit och kutat med Friskis från Hagastan. Länge sedan jag körde intervaller. Kul! Efter hade jag en go dialog med instruktören och gjorde en ledaruppföljning. Kul med så proffsiga kollegor.

Cross

Idag har jag varit ute och kutat på Långholmen med Britt och ett skönt gäng motionärer efter jobbet! Kvällen fortsatte jag på balkongen med Alex. :)

Cirkelfys

Jobb på dagen, träning/leda pass efter och sen vin och mat på balkongen. :) Ikväll kom också Alex kompis Anders förbi på lite vin och balkonghäng.

Balkonghäng

Börja dagen med att slappa hemma länge på förmiddagen. Sen jobbade jag lite på eftermiddagen. Mot kvällen kom Alex hem, matlagning och vin på balkongen sen lite webb-tv-slappande i soffan.

Inspiration på stan

Idag tog jag en lång promenad in till stan, lunch från Paradiset och sen lite trycksaksinspiration på olika butiker och deras kataloger. Ikväll kommer jag bara ligga här och slappa. :)

Morgoncross & Kvällsjobb

Idag har jag varit ute och tränat på morgonkvisten i stället för John. 4 starka personer var med ute. Sen kom det en femte. :) Ikväll har jag vilat lite hemma först och sen gått och jobbat lite igen för att sen hem och slappa och gå och lägga mig.

Gillar sena kvällar

Ikväll har jag först hängt med Niklas. Vi har sett I lodjurets timma på Dramaten. En bra föreställning. Gillar Mikael Jonsson. :) Ingela är grym också.  Ikväll skulle jag mött upp Alex på Underbron men kom efter att de slutat släppa in så jag fick vara hemma i stället. :) Men vi låg och småprata in på småtimmarna när han väl kom hem. Mysigt. :)

Föreställningen får en fyra om än lite svag. :)

betyg41

Spa sen middag

Idag har jag unnat mig igen. Jag har varit på Spa och njutit. Ikväll har jag ätit middag med Lars och Christian på Torget. Resterna av alla homser från Europa var där och firade. Så trots söndag var det proppfullt med folk. :)

Genrep på finalen

På förmiddagen har jag jobbat hemma, vid lunch gick jag in på kontoret. Ikväll har jag hängt med Niclas och c:o först hemma och sen på Globen för att se genrepet av finalen på Eurovision song contest.

Genomresa & fest

Idag var mamma och pappa på genomresa genom stan så jag mötte dem på stationen hjälpte dem ombord på rätt tåg. Ikväll har jag och Alex varit på fest där han har sin studio.