DK över dagen

Idag har jag varit på kontoret i Köpenhamn och jobbat lite. Det blir en lång dag när man går upp klockan 5. :) Nu sova och vila ut. Arbete i morgon igen.

Picknick & flädersaft

Ikväll efter jobbet var tanken att bada. Men solen gick i moln och det blev en picknick på bryggorna och sen plockat fläderblom till att göra flädersaft. Sen fin och mys på balkongen.

Cirkelfys, picknick & Sumpan

Jobb som vanligt och sen ett extra cirkelfyspass. Efter picknick med vin och mat vid Hornsbergsstrand. Kvällen tillbringade vi i Sundbyberg efter cykelresa dit. I morgon ska jag cykla drygt en mil till jobbet.

Cirkelfys & jobb

Jobb till 17. Cirkelfys till 19 och sen lite jobb igen. Så såg min måndag ut. :)

Trött efter sen hemkomst i går får mig att lägga mig tidigt ikväll.

LON to STO

Från London till Stockholm. Haft en skön dag hemma hos Micke och Dimtris med lite frukost och promenad. Sen drog vi in till stan, lunch och hemfärd för mig via Heathrow och Arlanda.

Midsommmar i Hyde Park

Nu är det snart en tradition. Jag firar helt enkelt midsommar i London numera. :) Med packad picknick från och med Micke och Dimitris tog vi tåget och bussen in till parken och picknickade med 10000 andra svenskar där. Anders och Sorina hade hållit en plats. På eftermiddagen tog jag en promenad utmed vattnet i Barnes. Ikväll har vi grillat hemma hos Micke och Dimi. Så glad att få träffa Fabrizio igen också. :)

Shopping i London

Idag har jag gått på stan med Anders och Sorina. Vi har shoppat och sen mötte vi upp Micke och Dimitris för middag. I övrigt hem i tid för att vila. I morgon midsommar i Hydepark. :)