DK över dagen

Idag har jag varit på kontoret i Köpenhamn och jobbat lite. Det blir en lång dag när man går upp klockan 5. :) Nu sova och vila ut. Arbete i morgon igen.

Picknick & flädersaft

Ikväll efter jobbet var tanken att bada. Men solen gick i moln och det blev en picknick på bryggorna och sen plockat fläderblom till att göra flädersaft. Sen fin och mys på balkongen.

Cirkelfys, picknick & Sumpan

Jobb som vanligt och sen ett extra cirkelfyspass. Efter picknick med vin och mat vid Hornsbergsstrand. Kvällen tillbringade vi i Sundbyberg efter cykelresa dit. I morgon ska jag cykla drygt en mil till jobbet.

Cirkelfys & jobb

Jobb till 17. Cirkelfys till 19 och sen lite jobb igen. Så såg min måndag ut. :)

Trött efter sen hemkomst i går får mig att lägga mig tidigt ikväll.

LON to STO

Från London till Stockholm. Haft en skön dag hemma hos Micke och Dimtris med lite frukost och promenad. Sen drog vi in till stan, lunch och hemfärd för mig via Heathrow och Arlanda.

Midsommmar i Hyde Park

Nu är det snart en tradition. Jag firar helt enkelt midsommar i London numera. :) Med packad picknick från och med Micke och Dimitris tog vi tåget och bussen in till parken och picknickade med 10000 andra svenskar där. Anders och Sorina hade hållit en plats. På eftermiddagen tog jag en promenad utmed vattnet i Barnes. Ikväll har vi grillat hemma hos Micke och Dimi. Så glad att få träffa Fabrizio igen också. :)

Shopping i London

Idag har jag gått på stan med Anders och Sorina. Vi har shoppat och sen mötte vi upp Micke och Dimitris för middag. I övrigt hem i tid för att vila. I morgon midsommar i Hydepark. :)

Lunch med Tina, middag med Micke

Idag har jag haft en go dag. Jag har haft en fin lunch med Tina, så trevligt att ses igen. Efter lite strosande på stan och kvällen avslutade jag med att äta middag här hemma hos Micke och Dimi. Fick min favorit med Tonfisk i asiatisk marinad.

Mot London

Efter jobbet gick jag hem, fixa lite, packade det sista och for mot London. Nu är jag framme. :) Kära goa London.

Ny cykel

Alex köpte ny cykel idag. Vi har firat med att cykla, först fika på Moderna, sen en tur till Sundbyberg och sen cykel hem igen och på vägen hem vin på Boulle Bar Tanto. Mysigt värre. :)

Jobb & vänner

Idag har jag först sovit ut och sen fortsatt jobba ikapp efter en stressig vecka. Nu är skrivbordet helt rent äntligen. :) I eftermiddag har jag hängt hemma hos Oscar och Ann, lagat mat och lekt med kidsen. :) Ikväll har jag äntligen lyckats plantera ut alla tomatplantor som jag dragit upp.

Jobb & regnigt Stockholm

Idag är det lördag, jag vet. Men jag har jobbat och i helgen ska jag rensa skrivbordet fritt. :) Efter jobbet ikväll har jag legat och vilat sen tog jag en långpromenad ensam till Hotell Skeppsholmen och tog glas vin och kollade in lite fotoböcker.

AW med Roburianer

Efter att hängt lite hemma kring lunch för umgås lite med Alex som ska bort i helgen har jag jobbat lite och ikväll har jag hängt med lite fd Roburkollegor som jag hade AW med inne i stan. :)

Sommarfest med jobbet

Idag har vi jobbat halvdag och sen haft vår årliga vårkonferens och sommarfest. :) Fint att få hänga med alla under avslappnade former. Den här gången hängde vi på Små Dalarögård.

Göteborg & F12

Efter jobbet hängde jag och Alex på resturang Göteborg, sen gick vi hem och lagade mat. Kvällen avslutade vi på F12 för lite vin och sommar-stockholm-klubb-liv.

Löpning

Ikväll har jag hängt med löpargänget på Ringen för lite löpning och uppföljning av en instruktörskollega. Kvällen tillbringa vi på balkongen. :)

Cirkelfys

Ikväll har jag både hunnit köra ett CF pass på Skanstull och sen hänga och ha det gott på balkongen. :)

IKEA & Balkonghäng

Idag har vi återhämtat oss efter festen igår. Trevligt värre. Efter frukost tog vi oss till IKEA för lite shopping, via Sundbyberg och Bergshamra körde vi till Skogskyrkogården för kvällspromenad med Efraim och Vicky. Sen avslutade vi kvällen på balkongen med vin och snack. :)

Namngivning, 30årsfest & mer fest

Idag har jag hängt med familjen i Eskilstuna för att fira Arthur och Marcus. Nu är den med ett namn och den andra 30. Under kort promenad i Eskilstuna råkade jag springa på en gammal och fin jordglob. Shoppat! Ikväll är jag ute med Alex och gänget på en av hans spelningar. :) Och fest blev det. :)

Plantor

Ikväll har jag varit och shoppat plantor och fixat allt på balkongen. Jag har en bil för att i morgon hälsa på familjen i Eskilstuna.