Första jobbdagen

Puh. Hej och hå. Det gick men oj vad jag måste ha varit avkopplad under min semester. :) Nu är bilen också städad och tvättad och tillbaka lämnad. :(

Sista semesterdagen

Idag har jag haft sista semesterdagen. Alex har varit ledig och vi har bara slappat och sett på film typ. :) Ikväll avrundade vi semestern med ett glas på Göteborg.

Ledigt ledigt

Idag har jag bara varit hemma i princip. Jag avrundade kvällen terminspremiär på Friskis. Ikväll kom Alex hem efter att ha varit ute och spelat i helgen.

Segeltorp & Tullinge

Idag har jag haft en dag med lite kompishäng. Jag har både varit i Segeltorp och hängt med Andreas och Fredrik och sen en sväng till Tullingen och hängt med Johanna. Resten av dagen har jag spenderat med Netflix och Marcella.

Prickar

Idag tog jag cykeln till Moderna museet och kollade in pricktanten, Yayoi Kusama, och hennes sköna konst baserat på prickar typ. Efter blev det en fika på det nya hotellet Haymarket med Thomas.

Träning för första gången

Idag har jag äntligen tagit mig iväg och tränat lite. Första gången på flera veckor och det kommer jag att få märka. Jag lovar.

Eftermiddagen tillbringade jag med lite häng hemma hos Britt på hennes sommarställe, sen käkade jag tidig middag med Alex och körde honom till flygplatsen. Ikväll har jag hängt i Tyresö med Madelene och suttit och snackat lite.

Drink på Continental

Lång, skön och slapp morgon hemma. När Alex jobbade pysslade jag hemma sen käkade vi ihop här hemma med Fabian och Efraim och ikväll har vi druckit drinkar på nya hotellet Scandic Continental och senare på F12 där Alex spelade.