Första jobbdagen

Puh. Hej och hå. Det gick men oj vad jag måste ha varit avkopplad under min semester. :) Nu är bilen också städad och tvättad och tillbaka lämnad. :(

Sista semesterdagen

Idag har jag haft sista semesterdagen. Alex har varit ledig och vi har bara slappat och sett på film typ. :) Ikväll avrundade vi semestern med ett glas på Göteborg.

Ledigt ledigt

Idag har jag bara varit hemma i princip. Jag avrundade kvällen terminspremiär på Friskis. Ikväll kom Alex hem efter att ha varit ute och spelat i helgen.

Segeltorp & Tullinge

Idag har jag haft en dag med lite kompishäng. Jag har både varit i Segeltorp och hängt med Andreas och Fredrik och sen en sväng till Tullingen och hängt med Johanna. Resten av dagen har jag spenderat med Netflix och Marcella.

Prickar

Idag tog jag cykeln till Moderna museet och kollade in pricktanten, Yayoi Kusama, och hennes sköna konst baserat på prickar typ. Efter blev det en fika på det nya hotellet Haymarket med Thomas.

Träning för första gången

Idag har jag äntligen tagit mig iväg och tränat lite. Första gången på flera veckor och det kommer jag att få märka. Jag lovar.

Eftermiddagen tillbringade jag med lite häng hemma hos Britt på hennes sommarställe, sen käkade jag tidig middag med Alex och körde honom till flygplatsen. Ikväll har jag hängt i Tyresö med Madelene och suttit och snackat lite.

Drink på Continental

Lång, skön och slapp morgon hemma. När Alex jobbade pysslade jag hemma sen käkade vi ihop här hemma med Fabian och Efraim och ikväll har vi druckit drinkar på nya hotellet Scandic Continental och senare på F12 där Alex spelade.

Långsamt mak

Skön lång morgon hemma i lugn och ro. Sen bara lite hemmapyssel. Ikväll har vi hunnit med både Bullebyn och F12 innan vi cyklade hem i stockholmsnatten.

Sjuk

Nu börjar jag på och bli bra och idag är nog sista dagen som sjukskriven på semestern. Men man hinner med en hel del film och tv-tittande.

Väldigt sjuk

Febern vill verkligen inte ge med sig. Har försökt strunta i febernedsättande för att värmen ska få döda viruset men det går inte. Har tagit febernedsättande ändå några gånger idag. Svetten bara rinner på kroppen, sover på handdukar. :(

Febern toppar

Usch, har det nog varit som värst. Jag varit uppe mot 40 grader i feber och jag har legat nedbäddad i sängen så gott som hela dagen men undantag för när de febernedsättande har toppat sin effekt.

Hemma & snörvlar

Idag har det inte varit många knop, feber, tabletter och Netflix. Alex har dragit till Oslo på jobb i eftermiddags men jag är tacksam för att ha tillgång till hans Netflixkonto. :)

Jag har blivit sjuk!

Jag vet knappt om det har hänt tidigare men jag har fått sjukskriva mig på min semester. :( Jag började känna mig lite krasslig igår på vägen hem och det är nog inte så konstigt med tanke på att Alex gått runt och varit krasslig i några dagar. Nu är det min tur. Det har varit en dag hemma i sängen och soffan. Men det är väldigt mysigt när någon kommer hem och käkar lunch och ser på några avsnitt tillsammans innan han åker tillbaka och jobbar igen. :)

Från Budapest till Stockholm

Hemma igen. Det har varit tre fina, lugna och mysiga dagar. :) Nu tillbaka igen. Efter att bilen hämtade oss tio i morse tog det ändå 8 timmar tills vi var i sängen här hemma igen. Nu slappa!

Spa & middag

Det blev inte så farligt sent igår men vi är ändå lite sega. Efter frukost gick vi till, vad vi förstår, hotellets anrika spa där vi både solade, lyssnade på poddar, käkade, badade och hade det gott. Eftermiddagen tillbringade vi med att promenera runt på stan. Sen ikväll avslutade med att komma väldigt sent till en resturang där vi nästan var ensamma kvar till slut och den stackar pianisten slet och satt och spelade ända tills vi var klara med vår middag. :)

Från Stockholm till Budapest

Idag var det dags för resan vi bokade och planerade redan i april. :) Alex spelade på en festival i kväll. Jag har aldrig sett något liknande, det var helt galet stort. Så mycket folk, 90 000 om dagen, 30 scener, allt var som i en egen värld på en ö mitt i Donau i centrala Budapest. Det var folk och tält överallt blandat! Gott att få hänga med A i detta läge med skjuts till och från hotell från flyg och även in till festivalen. Artistvärden tog sen med oss på en spelning efter Alex spelning. Det roliga var att hon var lite berusad så när hon skulle ta oss tillbaka till bilen tappade hon bort sig vilket förstås varken är lätt eller roligt att erkänna för oss, de hon skulle ta hand om. :) Hur som helst trevlig dag! Ja just det ja. Hotellet är riktigt coolt. Det var nog bland det lyxigaste som fanns när det var nytt och det sköna var att de hade låtit nästan allt fortsätta vara på sättet det var då. Hur coolt som helst! Tack, Lisa som incisterade på att vi skulle bo här.

Från Göteborg till Stockholm

Idag har vi tagit oss upp till Stockholm, vi hade några kompisar med oss i bilen upp. Jag vet inte varför det kändes som att det tog så lång tid idag. Vi kanske var lite trötta helt enkelt. Men innan vi stack hängde vi lite med Helena och Göran och sen åkte vi förbi Christoffer och Annan innan vi började köra. Så härligt hus de har! Nu har vi varit i studion, packat inför morgondagens spelning, en tvättmaskin går. Alex känner krasslig, peppar peppar. Vi hoppas det går över.

Fint bröllop & nattlig fest

Idag har vi sovit ut och sen skyndade vi oss i väg på vigsel. Samtidigt som jag visade Alex bilder på brudparet, som han faktiskt inte träffat, är det han som säger, är de inte de som står där framme när vi sitter på spårvagnen. Och det var det! :) Hur som helst, charmig och spexig vigsel på rådhuset. Sen smet vi för att hänga med Alex familj. Sent på kvällen hade vi lite förfest hemma hos Alex föräldrar innan vi efter midnatt drog ut till skogen runt delsjön för lite utomhus-svart-fest. :)

Regn, hemmafest & UTEfest

Idag strilade regnet ner när vi vaknade. Men vi var modiga och gav oss ut ändå. Vi gick en långpromenad på Amundön. Sen hem slappa lite innan Anna hämtade upp oss och innan vi drog ut deras hus i Billdal. Så mysigt! Efter en väldigt lugn, skön och fin kväll ökade sen tempot. Efter en magnuflaska champagne på bussen in till stan vid midnatt så drog vi till Folk, sen till en Ramenbar, sen till Stay Out West, kollade in Little Jinder, mot en hemlig :) tunnelfest och sen efterfest hos en kompis till Alex. :) What a night! :)

Hagabadet

Efter en lite promenad, lunch och drink på stan drog jag till barberaren. Sen mötte vi upp igen, drog till Hagabadet som var så nice som jag hade hoppats på. Där softade vi och mötte upp Sesseli, vi gjorde ansiktsmask och hade det så mysigt. Sen käkade vi middag på Market och efter det ett glas på Alex kompis resturang som låg runt hörnet.