Middag hemma

Efter jobbet idag flyttade stockholmsgästerna in i min lägenhet. Vi gick ut och köpte takeawaymat på lite olika ställen och satt sen hemma och käkade. Sen stack jag hem till Alex för att sova där och hänga lite med honom och Ida.

Don Juanita

Ikväll har vi käkat en middag på Åhléns och det var gott som vanligt. Kvällens föreställning av Don Juanita var däremot ingen höjdare. Jag har sedan barnsben blivit välvaccinerad mot att tycka om fars och detta var verkligen farsartat. De händer sällan men jag gick i pausen.

Betyg 2

Ledig & jobba på cafe

Idag har jag haft en dag med lite återhämtning från en hektisk jobbperiod. Lugn morgon hemma, fika på stan, lämna kläder på second hand och sen jobbat på cafe resten av dagen. Ikväll har jag som vanligt kört mitt cirkelfyspass och sen med uppföljning på mitt ledarskap.

Midsommarnattsdröm

Alex har jobbat och jag har varit på teater. Vi såg Deformerad persona, inspirerad av Bergmans film och en handling om vårdare och brukare. Gripande och tankvärd föreställning.

betyg3

Ikväll har jag vi varit på Midsommarnattsdröm igen med Anna och Christoffer. Kvällen avrundade vi med middag, besök på Slakthuset och Under bron.

Mmmm

Jobb, middag hemma och besök av Efraim och trötta gav vi oss upp på ett besök på säsongsöppningen av mmmmm.

Men idag var inte vilken jobbdag som helst. Vi har avslutat konferensen med turridning på Islandshäst. :)

Konferens

Idag har jag haft med hela mitt gäng på konferens. Vi har handlat, lagat mat, jobbat, käkat middag och badat i bubbel :)

Cross

Efter jobbet var det dags för ett höstpass med Cross på Hornstull. Sen tillbaka och jobba lite extra igen.

Hälsat på Olle

Idag har jag vilat ut lite efter friskisfesten, hälsat på Lina och deras nya Olle. Selma har fått en lillebror. Kvällen blev det både lite jobb och slappande framför webbtvn.

Återhämtning & Friskisfest

Idag har jag försökt jobba lite på förmiddagen men gårdagen med så mycket kul gjorde det lite segt. Så småningom stack jag i väg på lite Friskisfest i vår nya lokal i Sundbyberg. Grymt fint och kul! Kvällen avrunda jag med Karin, Max och John på Scandig Continental för en drink. :)

Barberare & middag

Efter en intensiv jobbvecka började jag med ett avslappnande barberarbesök hos Nenad. Efter åkte jag ut till familjen Ales för middag och drinkar. Oj, det blev en väldigt rolig kväll. :) Inte så sen men lite snurrigt i taxin på väg hem. :)

Egen träning

Så ikväll kom jag äntligen i väg på ett pass där jag fick vara motionär på ett Cirkelfyspass. Det behövde jag! I morgon kommer jag ha träningsvärk. :)

Cirkelfys & jobb

Idag har jag haft en ledig förmiddag med Alex innan han reser bort en vecka. Sen lunch i stan med Anders, jobbmöte i stan sen till kontoret. Ikväll har jag både tränat och jobbat lite till.

Bio

Idag har jag jobbat lite på förmiddagen och för första gången på länge har jag varit på bio. Jag och Tomas har sett Florence Foster Jenkins. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta åt ödet för tanten. Jag visste inte heller om jag skulle ogilla eller gilla filmen. Det slutade ändå med att jag småfnissade då och då och hade en hyfsad filmstund. :) Men det kan inte bli mer än en svag trea.

betyg3

Ikväll kom Alex hem och vi har softat med te, smörgås och tvserier. :)

Ensam och Esmeralda

Förmiddag på jobbet för att komma i kapp. Efter lunch såg vi den fina barnföreställningen Ensam och Esmeralda på Dramaten. Oj barnteater är viktigt inser jag. Jag får själv så många tankeställare. Klockren femma. :)

betyg 5

Ikväll skulle vi sett Den goda viljan men någon var sjuk av skådespelarna så det blev inställt. :( Vi hade redan påbörjat vår långlunch för att fördriva tiden mellan föreställningarna så den slutförde vi i alla fall i solen på hotell Skeppsholmen. Trevligt värre. Resten av kvällen blev en hemmakväll. :)

_er_0888kl