Middag hemma

Efter jobbet idag flyttade stockholmsgästerna in i min lägenhet. Vi gick ut och köpte takeawaymat på lite olika ställen och satt sen hemma och käkade. Sen stack jag hem till Alex för att sova där och hänga lite med honom och Ida.

Don Juanita

Ikväll har vi käkat en middag på Åhléns och det var gott som vanligt. Kvällens föreställning av Don Juanita var däremot ingen höjdare. Jag har sedan barnsben blivit välvaccinerad mot att tycka om fars och detta var verkligen farsartat. De händer sällan men jag gick i pausen.

Betyg 2

Ledig & jobba på cafe

Idag har jag haft en dag med lite återhämtning från en hektisk jobbperiod. Lugn morgon hemma, fika på stan, lämna kläder på second hand och sen jobbat på cafe resten av dagen. Ikväll har jag som vanligt kört mitt cirkelfyspass och sen med uppföljning på mitt ledarskap.

Midsommarnattsdröm

Alex har jobbat och jag har varit på teater. Vi såg Deformerad persona, inspirerad av Bergmans film och en handling om vårdare och brukare. Gripande och tankvärd föreställning.

betyg3

Ikväll har jag vi varit på Midsommarnattsdröm igen med Anna och Christoffer. Kvällen avrundade vi med middag, besök på Slakthuset och Under bron.