Från Småland till Stockholm

Idag har vi bara slappat, spelat spel, varit ute och gått, lagat mat tillsammans och bara haft det fint. Nu efter fem timmas körning är vi tillbaka i Stockholm efter en underbar helg på landet. I morgon jobb igen.

Hur bra får man ha det?

Frukost i det stora lantliga huset, löpning i friskluften, lunch runt det stora fina bordet med vin, likaså middagen och däremellan leka, spela spel och ha det fint. Det här är sååå avkopplande. :)

Mot Småland

Bilen hämtad, maten inhandlad, vinet likaså. Nu ska vi hämta upp Alex brorsa och köra ner mot Småland där vi ska hänga med Alex brorsas familj i helgen. Mysfaktor hög!

Hedda Gabler

Ikväll har vi sett Hedda Gabler på scen. Och det var verkligen bara Hedda på scenen. De andra var inspelade och sågs bara på en duk. Tur att den något annorlunda tekniska idén höll annars hade det fallit platt.

betyg3

Fantomen

Åhh! Äntligen fick jag se honom i Stockholm igen 22 år senare. Det är verkligen musikalernas musikal. Trevlig middag i båt vid Djurgårdsbryggorna innan. Coolt!

betyg 5

Larm på Centralen

Idag har jag haft ledningsgruppsmöte på jobbet först och sedan operativ ledningsgrupp ute på stan. Efter blev det middag med kollegor på Lucette på centralen. Tur vi hade hunnit äta klart när larmet gick och vi fick utrymma och betala vid dörren utanför innan vi kunde åka hem.

Cirkelfys

En vanlig måndag, jag har fått till lite träning på Skanstull. Inte nog med mitt pass, efter körde jag och Alex lite egen cirkelträning.

What a night

I natt fick jag SMS om att jag var på väg att bli upphämtad i Taxi och vi skulle på fest. Spontanitet så de förstår och kul blev det. :)

I eftermiddag har jag hängt på Dramaten och sett Medea med gänget. Nu är A hemma igen efter sin spelning. Nu slappa!

Djuret

Ikväll har jag fått hänga med mina Derbyvänner Malin och Andrew. Vi åt en supermiddag på Djuret. Gissa vem som åt den vegetariska menyn på en restaurang med det namnet! :)

Presidentskorna

Ikväll har jag hängt med teatergänget på Presidentskorna. Efter hängde vi runt lite på stan jag och Alex med vin och sen promenad hemåt i natten.

Zelda

Ikväll har jag varit på en trevlig och annorlunda upplevelse. Jag har lyssnat igenom musiken till TV-spelet Zelda fast i en symfoniorkester version på hovet. Tack Christoffer. :)

Cross

Ikväll har jag varit och kört Cross på Hornstull. I övrigt en vanlig tisdag. :)

Ledig söndag

Idag har vi bara strosat runt på stan, kollat jackor, käkat och sen avrundade vi med några glas med Fabian som var på väg hem från Uppsala. Väl hemma har vi lagat matlador för en hel vecka för oss båda. :)

Hemmakväll

Strosat på stan idag och bara haft en lugn dag. Nu har A kommit hem och vi hänger hemma honom ikväll och vilar och ser på film.

Klippning på fredagkväll

Jobbade på under dagen och ikväll var jag hos barberare som är i källaren på Morfar Ginko. På väg hem shoppade jag på mig lite ost och nu är det ost och marmelad som gäller.

Mot Brastad

Idag vaknade jag upp i Götet, vi tog bilen till Brastad och en konferensanläggning där. Vi har jobbat i hop med kunden hela dagen och hunnit med både middag och bad på kväll. Nu sova, i morgon får jag åka hem mot Stockholm igen. :)

Från Oslo till Göteborg

Efter möte med en leverantör i Olso under förmiddagen satt jag i cafeet på operahuset och jobbade några timmar. Ikväll har jag flugit till Landvetter  där jag hämtade ut en hyrbil och plockade upp en kollega. Ikväll har jag hängt med Christoffer och några vänner till honom.