Från Småland till Stockholm

Idag har vi bara slappat, spelat spel, varit ute och gått, lagat mat tillsammans och bara haft det fint. Nu efter fem timmas körning är vi tillbaka i Stockholm efter en underbar helg på landet. I morgon jobb igen.

Hur bra får man ha det?

Frukost i det stora lantliga huset, löpning i friskluften, lunch runt det stora fina bordet med vin, likaså middagen och däremellan leka, spela spel och ha det fint. Det här är sååå avkopplande. :)

Mot Småland

Bilen hämtad, maten inhandlad, vinet likaså. Nu ska vi hämta upp Alex brorsa och köra ner mot Småland där vi ska hänga med Alex brorsas familj i helgen. Mysfaktor hög!

Hedda Gabler

Ikväll har vi sett Hedda Gabler på scen. Och det var verkligen bara Hedda på scenen. De andra var inspelade och sågs bara på en duk. Tur att den något annorlunda tekniska idén höll annars hade det fallit platt.

betyg3

Fantomen

Åhh! Äntligen fick jag se honom i Stockholm igen 22 år senare. Det är verkligen musikalernas musikal. Trevlig middag i båt vid Djurgårdsbryggorna innan. Coolt!

betyg 5

Larm på Centralen

Idag har jag haft ledningsgruppsmöte på jobbet först och sedan operativ ledningsgrupp ute på stan. Efter blev det middag med kollegor på Lucette på centralen. Tur vi hade hunnit äta klart när larmet gick och vi fick utrymma och betala vid dörren utanför innan vi kunde åka hem.