Töreboda till Stockholm

En heldag hemma med mamma och pappa. Vi har fixat och donat i deras sovrum. Sen bestämde jag mig för att åka hem lite tidigare. Så jag hann med alla roliga fester i Stockholm. Först lite SLM med kompisar och sen slutet på Alex spelning på Under Bron.

Mot Töreboda

I morse körde jag ner till Töreboda. I eftermiddags har jag hängt med pappa och resten av kvällen så var mamma också med och vi besökte syrran och hennes kids.

Book of mormons

Ikväll har jag hängt med ett gäng kompisar och en massa andra mediaigenkändapersoner på premiären av Book of mormons. Trevligt, lättsmällt och det var precis vad jag behövde.

Cirkelfys x 2

Idag skulle jag hängt med en kompis och druckit drinkar och när det ställdes och det samtidigt kom en förfrågan om att vicka på ett pass i Hornstull var det lätt att tacka ja och hjälpa till.. Jag gick och tränade själv på passet innan och ledde det andra efter. Det blir bra träning. Idag har också varit och fixat skägget och provat en ny kille hos den ny barbersallongen i Sjöstan.

Cross & jobb

Mycket på jobbet. På plats tidigt och sen iväg och leda Crosspass med 1 (!) deltagare och sen tillbaka och jobba igen.

Jobb & Cirkelfys

Ibland kan livet låta enkelt och tråkigt här. Idag: Jobb, leda pass på Friskis och sen lite jobb. Jag började i en varm och skön säng och avslutar där nu med.

Jobb & slappa

Ja det är inte ofta jag gör det men det känns på sätt och vis skönt att ha fått jobb i kapp men det tar på krafterna. 8 timmar i går och 8 timmar idag. Nu ska jag bara slappa på soffan och sova tidigt.

Arbete & Vänner

Jobb på en lördag, jag passar på när Alex är bortrest. Men jag har ändå haft trevligt under tiden och efter. Lunch med Anders och planering inför USA och drinkar med Youssef på kvällen. Nu sova. :)

Jobb, träning & Indiskt

Äntligen fredag, full fart på jobbet men efter jobbet hängde jag med Max och körde Box på Kungsholmen. En träningsform jag inser att jag aldrig provat. Och det var överraskande kul! Efter mötte vi upp Max tjej och en kompis till henne och käkade indiskt vid Hornstull.

Total trygghet

Jobb och sen tog Efraim med mig på teater. Vi såg Total trygghet på Brunnsgatan. Sen sprang vi på Yandeh vid Gullmars och tog ett glas med henne där. Mysigt med nya och fina vänner!

Teatern var liten i sitt format men på ett annat sätt inte. Jag gillar i alla fall en intim lokal och få i publiken.

betyg3

Cirkelfys för båda

Det är inte så ofta vi kommer i väg och kan träna i hop men det gjorde vi idag. Jag och Alex körde på så bra vi kunde med Katrin. Lasse var ledare och försökte inspirera till att träna och led Cardio Mix.

Sen kom Efraim hem och vi lagade mat ihop. :) Mysigt med enkla men fina vardagsmiddag med vänner.

Cirkelfys i Sundbyberg

Idag har jag haft vikarie på mitt pass och i stället har jag tränat med Ywonne i Sumpan och gett henne återkoppling på ledarskap. :) Det är en förmån att få komma på andra ledares pass och även jag får reflektera kring mitt ledarskap och på det sättet bli bättre själv och bli inspirerad.

Storhandla, vänner & återhämtning

Det blev ganska sent igår. :) Men efter lite återhämtning har vi hälsa på Jocke och Madde. Efter drog vi till Citycross och storhandlade. Nu är våra förråd påfyllda ordentligt. Vi har också lagat mat och gjort några matlådor.

Från Trysil till Stockholm

Efter den sista konferensdelen i morse satte jag och Anders oss i bilen och åkte mot Stockholm. Väl hemma var det så mycket rastlöshet i kroppen att jag var tvungen ut och springa och det blev en mil till slut. Sen har vi firat Anton med att laga mat och dricka bubbel i hop hemma. Kvällen försökte vi först avrunda på Spybar, men det var inte vår kopp te, och sen på Under Bron. Men det slutade med lite efterfest hemma hos mig. :)

I Trysil

Idag har vi konfererat på förmiddagen. Eftersom jag åker hem redan i morgon förmiddag såg jag ingen idé att hyra skidor för en eftermiddag så jag har varit ute och promenerat och fikat med några kollegor. Innan middagen har jag varit och provat spat på hotellet.

Från Stockholm till Trysil

Idag är det dags för vinterkonferens med jobbet. Jag har förhinder att delta i hela så jag tar en bil uppåt. Och det var en skön körning med mycket tid för reflektion och sköna podcasts. :) Total 6,5 timmar körning.

Teater & Vin

Ikväll har jag varit med Niclas och c:o på teater. Vi har sett Ritter Dene, Voss på Dramaten. Avslutade kvällen på Black and Brown med Anton och Alex.

Föreställningen får en trea.

betyg3