Cirkelfys

Alex är kvar i Götet, jag är här och jobbar och ikväll körde jag mitt vanliga måndagscirkelfyspass. :) Nu leta lite boende i Tel Aviv för semestern.

Sköna söndag i Göteborg

Idag har vi bara slappat, frukost, serier och sen en promenad till en loppis i Majorna. En go middag på terassen och sen fick jag skjuts till stationen och landade hemma sent. Tyvärr med insikten att jag bokat fel biljetter till USA. En vecka för sent. :( Men det får jag lösa i morgon.

Lindholmen & Billdal

Det krävdes ett ordentligt försök att sova ut i morse. Sen mötte vi upp Christoffer på Lindholmen för lunch och solning på Foodtruck market där. Minna, Robin och Samuel var med också. Sen tog vi bussen direkt till Christoffer och Anna för att slappa och grilla i deras trädgård i Billdal. Sen drog vi mot Fee fi fo fum igen. :)

Mot Göteborg

Jobb hela dagen och nu har jag tagit mig till Götet. Middag, häng på Fee Fi Fo Fum har varit ett fint nöje ikväll! Sen blev det lite efterhäng på efterstängning. :)

Jobb & Hemmapyssel

Igår var jag ute en sväng så man behövde sova ut en stund. Men efter det har jag jobbat och sen fixat och pulat lite hemma. Ikväll kom Annie förbi en sväng på kaffe och vin efter hennes stängning på jobbet. :)

Solig onsdag

Ikväll har jag hängt med lite kollegor och druckit vin efter jobbet och sen käkade jag middag på Göteborg. Kvällen avslutade jag på Slakthustaket med Efraim och Linny – mysigt.

Cirkelfys

Ikväll skulle jag fått träna med Auas och äta middag med honom och Alex. Men så blev det inte. :( Ändrade planer höll honom kvar i Sofia.  Men jag fick träna och äta mat i alla fall.

Top Boy & Anton

Idag har vi legat och slappat i soffan hela dagen och sett den brittiska serien Top Boy! Kvällen avrundade vi med middag med Anton och lite balkonghäng.

Mmmm

Jag fick följa med Alex när Mmmm öppnade och nu var det redan dags för stängning. Vi var där från 18 till 24. Käk, vin och schysst musik.

Uranus

Fika i Sjöstan med Alex och Robin. Sen matlagning här hemma och sen lunch med Efraim innan vi drog till Sundbyberg för lite förfest där och sen ut mot Solna och Technogayklubben Uranus. Sen natt tillbringade vi sängen med tända ljus och legat och snackat en massa. :) :)

Kulturgården

Ikväll har vi hängt på Kulturgården, vi drog dit direkt när Alex kom hem från Göteborg. Innan hade jag hängt med Anton och Yandee och sen lite vin på Göteborg med Annie.Robin och Efraim spelade asgrymt b2b.

Främlingsleguanen

Ikväll har jag varit och sett främlingsleguanen med Niclas på Lilla Brunnsgatan 4. Efter tog vi ett glas vin och sen åkte jag och hängde med Alex som väntade på ett försenat tåg.

Föreställningen tog med mig på en liten resa och påminnelse om hur det kan kännas att vara barn. :)

betyg4

Cirkelfys

Måndag = Cirkelfys. :) Men idag är det inte vilken måndag som helst. Idag har Alex kommit hem! Mysigt och nu ska jag dra hem till honom och hänga där ikväll.

Vila

Idag har jag vilat och fnulat hemma. Det krävs när man har kul på nätterna. :)

Cykel, fika & fest

Jag hann med mycket idag. Jag har cyklat fram och tillbaka till Sundbyberg för att vattna hos Alex, fikade på vägen med Anders. Ikväll har jag hängt med Johanna Efraim och Linny på Trädgården, med Efraim på Decibell och sen med Efraim, Annie och gänget på Fomo på Kulturgården. :) What a night. :)