Träning & 2 filmer

Jobbat hemma och sen tränat.

Ikväll har jag plöjt två filmer på Göteborgs digitala filmfestival, Gabi, 8 till 13 år och Magisterlekarna

Betyg på Gabi, 8 till 13 år
Betyget på Magisterlekarna

Har också testat 3D-scannern på telefonen. :)

Mot Stockholm

Snart hemma i Stockholm. Idag legat och slappa i soffan i Grimmered och kollat på filmer från Göteborgs Filmfestival. Jag har sett Kupé 6 och Den stora friheten. Nu är det en skön filmvecka framför oss.

Alex och hans familj har varit och kollat in den nya lägenheten för familjen och jag har fått sett min första 3d-scanning. Nu vill jag hem och 3D-scanna med min mobil och iPad.

Den stora friheten
Kupé 6

Spa & middag

Slappat hemma i soffan sen till Hagabadet för lite bad, massage och gunga i gungstol. :) Sen efter det middag på Hello Monkey med vänner och bekanta. :)

Anna och Alex dansar
Middag på Hello Monkey

Mot Göteborg

Inställt möte vid lunch gjorde att jag hann med ett ultrasnabbt pass på Friskis. Sen några flaskor från systemet för att fylla på hyllan hemma.

Nu sitter vi på tåget på väg mot Göteborg. Hälsa på Alex familj och träffa lite kompisar.

Hemmajobb & träning

Jobb hemma och sen träning. Ikväll var det lite segt på löpbandet. Kroppen var lite trött så jag slumrade en stund efter Svenska mästerkocken och Australian Masterchef.

Träning & film

Idag har jag samordnat flera möten på jobbet. Efter det träning med Annie. Sen middag med Vincent, Annie och Alex. Och till slut höjdpunkten Utvandrarna på bio med Annie, Vincent och Linnea.

Wow. Vilken bra film det var. Ville se den som ”en film man bör se” men känner efter den var sååå fin och så sevärd oavsett hur klassiska böckerna eller första filmen var.

Sällskapsspel med Vidar & Yandeh

Har haft en hemma dag. Städat, tvättat, gått och handlat blommor och lyssnat på podar. Ikväll har vi varit och spelat spel hemma hos Vidar och Yandeh med Ida.

Vinhyllorna blev klara under dagen också. :)

Middag med Auas

Jobb hemma och träning på lunchen var stora delar av dagen. Sen tog vi en promenad och köpte viner på rekommendation från personalen på Systembolaget.

Ikväll middag med Auas och Andreas på Sidetrack.

Jag också börjat måla de sista på vinhyllorna.

Foto: Auas

Hemmajobb

Jobbat hemma. 9 möten på en dag med kort lunch. Nu har jag precis tränat. Resten av kvällen får blir tv och serier.

Hemmakontor

Jobbat hemma hela dagen och sen till gymmet men det dröjde ända till 17.30. Ikväll serier, mat och jobb.

Middag med Henrik

Idag har jag slappat hemma och sovit länge. Och sedan shopping i Kungenskurva med Auas. Ikväll har vi avslutat med storkok och middag med Henrik. Men innan middag blev det bastu och vin.

Shopping & middag med Annie

Efter en jobbdag hemma med lunchträning åkte jag till NK för att byta en födelsedagspresent och sen ett glas vin med Annie, Viktor och hans arbetsgivare på Brunells. Sen mat från Elefantpojken och middag hemma med Annie och Alex. :)

Vi snackar maskiner.
Viktor tvättar och reparerar kristallkronor

Middag med Auas

Efter att ha köpt coviddtester för att vi fått fler fall på jobbet och jag kunnat testa negativt hemma kunde jag gå och käka middag med Auas på Bleck. Mysigt. Sen Australian Masterchef och andra serier.

Träning & hemmakväll

En go och lagom jobbdag och träning på vägen hem. Middag på äggsmörgås och fortsatt med både Australian Masterchef, Sveriges mästerkock och Grand Designs house of the year. Snart läggdags.

Grand Designs

Har hittat en massa bra tv. Utöver Grand Designs har jag hittat Grand Designs House of the year.

Grand Designs är lite av en tv-favorit.

Annars hann jag med träning efter jobbet idag.