Mötesfri dag

Vet inte när det hände senast. Men skönt var det. Inte ett enda möte. :)

Efter jobbet träning med Annie. Vi provade Hampus Cirkelfys på Skrapan

Tippen & annat pyssel

Idag har vi pysslat hemma och sett på serier. Efter att ha kört saker till tippen, handlat mat och gjort matlådor låg vi bara och slappade på sängen.

Jag hann även med en bastu och lite löpning på bandet

Lång afterwork

Vinlotteri redan vid 15 och drog aw’n ut på tiden. Till slut bara Erik och jag kvar. Ikväll kom Alex hem från sin praktik i Göteborg.

Träning med Annie

Jobbat och sen träna med Annie. Ikväll vila hemma, sova middag och hänga med Alex. :) Nu är vi gång med våra Robinson frukostar hemma. :)

Alex födelsedag

Grattade Alex med väckning och presenter. Frukost till Robinsson och sen frukost två och jobb på cafe String. Eller före detta. Sen hänga kort med Anna, Chris och barnen och sen bara slappa hemma.

Tidig födelsedagsmiddag

Trötta och bakis har vi hängt hemma hela dagen. Men ingen dålig bakismiddag. Jag dribblade Alex till Matbaren där vi åt så supernice middag och efter det rulla vi hem i en taxi för att äta glass i sängen. :)

Nighttime sessions

Ikväll hade Alex knopat i hop ett gott gäng till underbron. Tora vinter, han själv, Gerd Jansson och Violet. Inklusive middag som jag blev medbjuden på blev det hel helkväll längre än en helarbetsdag. Men vilken kväll! :)

Teater

Ikväll har vi sett Natthärberget på Dramaten. Innan det middag med kompisarna.

Har också hittat den nya perfekta tröjan. :)

Vallentuna

Efter sista mötet på jobbet vid 17 åkte jag hem, hämtade en bil och åkte ut och hälsa på Andreas och Fredrik i deras nya hus. När man köper hus på landet får mycket många hus, ytor, rum och mark. :)

Strosat hemma & på stan

Slappa framför tvn, sen ut på stan, lämna tillbaka skjorta, köpa lite inredning och present till Alex. Ikväll slappat i sängen, i badet och framför tvn. :)