Izakaya

Igår käkade vi middag med fint sällskap med en tjej från festivalen och hennes vänner. I övrigt hängde vi på stan med lite jobb på distans och shopping.

Strosat på stan

Idag har vi susat runt på stan och på kvällen käkade vi min älskade köttbit wagyu. Så gott när en köttbit smälter i munnen. :)

Contact & Spread

I eftermiddags har vi sovit en redig middag och ikväll och natt har vi hunnit med båda klubbarna Contact och Spread. Lite oroligt när brandlarm utlöstes och brandmän fick komma stänga ned en stund. Men det gick bra till slut. :)

Sushi omakase

Idag har vi både varit på Mori Art Museum, ätit riktigt bra sushi, tagit en promenad och checkat in på motsvarigheten till Berlins Michelberger här i Tokyo. Dagens sällskap Ruben och Atsushi.

Strosat på stan

Idag har jag strosat på Stan. Alex har haft en redovisning i skolan. Hittat någon slags bättre motsvarighet till Lagerhaus och shoppat speglar och presenter.

Shinjuki garden

Idag har vi tagit oss upp till Shinjuki garden och varit på lyxvaruhus. Så skulle vi lyxa till det med sashimi men lyckades inte riktigt. :) Skämdes så över alla små bläckfiskar vi behöver lämna. :)

På kvällen var vi på Bonobo, en klubb som en tjej jobbar på som vi träffade på festivalen. Innan klubben hittade vi en jättemysig koreansk resturang. :)

Frukost på rummet

Lite trötta och sega efter festivalen. Slött, slappt och take away lunch på rummet på morgonen. Men också bästa köttet ever, wagyu. Såååå gott.

Alex spelning

Efter några timmars sömn på det mysiga bergshotellet har vi åkt tillbaka till festivalen. Alex hade en lyckad spelning och sen tog vi oss tillbaka till Tokyo.

Mot festivalen

Mysig resa med hela crewet på några timmar. Men nu är vi på plats. Souncheck done och festen kan börja! Vi ska bara få till några timmar sömn i natt mellan festtimmarna.

Vi får inte glömma berätta om det mysiga lite Onsen badet. :)

Sov till 14 lokal tid

Nu är första natten avklarad och det blev en lång sömn. Idag strosat runt, Alex pluggat lite, jag jobbat lite. Så fint, tyst och lugnt, rent och samtidigt så fruktansvärt stor stad. :)

Shibuya Crossing

Nu är vi framme

Soft resa tack vare att inte så många som var på planet men kämpigt att komma in.

Station 1 provrör. Station 2 spotta. Station 3 kolla appen. Station 4 kontrollera appens inställningar få ett kompendium med checklista för appen. Station 5 få mitt health card. Station 6 beslut om karantän. Station 7 stol reception, nu sitter jag på stolen och väntar på resultat. 

På av världssitutionen blev det minst sagt en omväg också. Men vinkade åt tomten på Nordpolen.

Nu är vi framme i alla fall. Första middagen med crewet avklarad. :)

Via nordpolen
Seafood dinner. :)

Jobb & träning

Kroppen var i och för sig tränad tack vare jobb i trädgården. Men ville ändå få in ett pass med Annie innan vi åker. :)

Låtsas vara fotbollsfarsa

Idag har vi hängt lite hemma hos mamma och pappa och fixat lite i växthuset innan vi stack till skövde för att ta Idun till fotbollen och sen en tidig middag med familjen hos Ulrika.

Idun på fotbollen
Grillat till middag.

Hemma och fixar

Medans Alex låg hemma krasslig har jag åkte jag ner en sväng till mamma och pappa. Vi lämna Emma hos Ulrika och tog med oss Idun. Sen fixa vi växthus, byggde paviljong och la om stensättning. Åt grillad mat och hängde framför tvn på kvällen med Eurovision och godis.

Jesus & Födelsedag på jobbet

Idag har vi firat min kollega ordenligt på jobbet som fyller 50 på måndag. Ikväll har jag varit på Jesus Christ Superstar på Globen. Helt anpassad för Aren och kanske den bästa Jesus-musikalen jag sett.

Chefen fyller år
Jesus Christ Superstar på Globen