Avbruten pjäs

Idag jobb, träning och teater. Jag och Annie skulle se Chorus line. Med så mycket tur med goa tanter som fixade bra platser på en pjäs som inte var utsåld så var det klart att något skulle hända… Någon blev sjuk och de avbröt föreställningen. :(

Bastu & Trädgården

Idag har jag bastat i Vinterviken och sen shoppat hem diverse med bilen. Sen tog vi en sväng till trädgården för att lyssna på Shatrax.

Köpte finvin på systemet

Scopes

Efter möte på stan med jobbet så hade jag en vanlig jobbdag. Alex är krasslig men jag hängde med Vidar, Yandeh och Annie på Porshe Scopes. Cool lokal med många olika perfomances i Bredäng.

Middag med Anna

Idag efter att jag kört mitt pass på Friskis kom Anna. Middag och Elefantpojken tillsammans och sen i säng för att gå till jobbet tillsammans med Anna i morgon!

Jag och Annie torkar svett mellan varven.

Framme hos mamma

Nu hos mamma, tog tåget vi Hallsberg idag. Svalt men jag vill sitta uta och grilla. :)

Ikväll har vi fixat på pappas grav när syrran med familj också kom fram.

Skön fredag

Idag har jag tränat på jobbet och fixat en mysig avslutningsdrink bestående av limoncellospritz. Ikväll har vi haft picknick vid Sofia kyrka. Dagens outfit blev den blå skjortan.

Träning & bröllop

Jobb och sen körde jag mitt pass på Friskis. Och idag kände jag på mig på kuvertet att det var ett bröllop. Grattis till Johanna och Tobias och tack för inbjudan. :)