Mot Malmö

Tog ledigt men hade ändå ett kort möte hemma hos Helena och Göran. Sen tog vi vagnen till bussen och ikväll har vi checkat in i Malmö. Vi har också varit och käkat middag med Göran, Jonas och Robin. Vi besökte Soi 29 brevid Inkonst.

Middag med Anna

Jobbat halvdag och sen checkade jag in på Hagabadet. Ikväll har vi käkat middag med Anna på Bar La Lune. Bra mat absolut. Men för dyrt för att kalla det prisvärt. Efter middag en ök med Jocke på vägen hem.

Middag i Billdal

Idag har vi strosat genom Sjöbergen Koloniområde på morgonpromenaden. Kvällen tillbringa vi med Christoffer och barnen i Billdal. Blev bjudna på Okonomiyaki, japansk pannkaka.

 • 5 ägg
 • 2 dl bovetemjöl
 • 1 dl mjölk
 • 100 g finstrimlad vitkål
 • Sesamolja
 • Soya

  Topping
 • Morot
 • Vitkål
 • Majonäs
 • Den japanska såsen
 • Sesamfrön
 • Koriander

Middag med Helena & Göran

Ikväll tog med Helena och Göran på middag på Enotica. Tackade för skjuts och mat och annat smått och gott.

Vi fortsätter vår strike med en mil om dagen.

In till stan

Vi tog det säkra före det osäkra och åkte in till Göteborg från Risö idag. Ikväll har vi käkat middag med hela familjen Berg och deras vänner Cattis och Kerstin som var på besök.

Sista kvällen på ön.

Skönt att vara ledig. Vi har rett ut en vattenläcka på vinden med Carl och Therese då kolla jag på bryggan ur ett nytt perspektiv. Annars bara slappa, promenera och basta. Det vanliga men lite mindre jobb.

Äntligen fredag

Jag har hängt med på Alex upplägg att ta in mindre energi och röra sig mer. Inget godis eller choklad på hela veckan. Inget vin. Ingen juice och måttfulla portioner. :) Men idag fick jag äta choklad. Och vi satte rekord med över 20 000 steg och över 13,5 km.

Över 20 000 steg

Vi fortsätter vårt promenadrace. :) Idag över 20 000 steg. Mat, bastu, promenader, poddar och sova LÄNGE(!).

Annars har vädret varit underbart idag.

Onsdag på ön

En vanlig dag på ön.
06.30 Kliva upp & se på nyheterna
07.00 Frukost
08.00 Jobba på vinden
12.00 Lunch och promenad, 6000 steg
13.00 Jobba på vinden
17.00 Promenera, 8000 steg
18.00 Middag
18.30 Bastu
20.00 Lägga sig, kolla på något och sen somna

Heldag jobb

Idag blev det en bra heldag med jobb på vinden. 4 km promenad på lunchen och 6 km på kvällen. En mil uppnått och totalt 16000 steg.

Vädret håller en konstant föreställning utomhus.

På kvällen har vi börjat på serien Kära barn på netflix.

Till Risö

Idag har vi kommit ut till Risö. Göran var snäll och körde oss hela vägen. Promenader, bad, bastu, jobb, sova och serier står på schemat.

Wicked

Idag har vi varit på stan och shoppat lite. :) Även deltagit i en demonstration för att hedra och stötta iranska kvinnor. Kvällen avslutade jag på premiären av Wicked med teaterkompisarna och sen ett glas vin med Mia, Helena och Alex.

Föreställningen får en trea i betyg. Tekniskt och musikaliskt bra men det är ju en story för barn.

Till Göteborg

Jobba hemma på fm och sen em åka till Göteborg. Alex har varit lite krasslig så vi har haft en lugn kväll hemma och försökt se på Barbiefilmen.

Långpromenad

Ikväll har Alex kommit hem igen efter en dryg veckas resande. Efter träning käkade vi middag och såg på en ny serie och sen tog vi en lång promenad. 11 km i ett temp av ca 10 minuter per km. Det känns i låren efter. :)

2 timmar hemresa

Trött efter en rolig kväll igår. Hjälpa till och städa, mysig lugn frukost och sen påbörjade vi bussresan hem på över 2 timmar. Sen bara slappa hemma.