Bröllopsförberedelser

Ikväll tog jag tåget från Stockholm och lämnade stadens puls för pulsen inför ett bröllop i Töreboda. Hemma var förberedelserna långt gångna och i full fart. I morgon är jag ledig från jobbet och ska göra mitt bästa för att bidra till bröllopet. Jag hoppas på lite uppehåll i morgon så jag hinner klippa gräset och göra det riktigt fint i trädgården.

Må vädergudarna vara med oss och det blir fint på lördag. Jag kollar yr.no varje timma snart.

En lugn räkmacka på Medis…

Ja, ikväll skulle jag träffa Per, en kompis från Göteborg, som är på besök i Stockholm. Vi hade bestämt oss för en drink och lite käk på Medis. När klockan var 19 kommer Danne och hans vänner tillbaka in till stan då deras teaterföreställning hade ställts in. Då började det beställas in hela flaskor med vin och inte bara en flaska utan typ fyra eller fem innan det blev för kallt och vi gick till Malmen.

Klockan 2, typ för fem minuter sedan kom jag hem och ska jobba som vanligt i morgon (läsa idag).

Vilken fest det blev. Tack tjejer och killar! Nu ska jag försöka sova lite.

Anna-Maria och Tina, 22.30

Drinkar på Malmen, 00.15

Tina och Danne på Mc Donalds, 01.30

Bröderna Karlsson

Jag har hittills haft 100% utdelning på att vara med i Taxi Stockholms tävlingar. Den här gången vann jag biljetter till smygpremiären av Bröderna Karlsson.

Till mitten av filmen kändes många av de komiska incidenterna väldigt förutsägbara men sen mot slutet vill jag nog ändå säga att det var en väldigt rolig och bra film på många sätt. Danne tyckte det var som en fars men det tycker inte jag. Eller ja, kanske de som är känsliga upplever det så men inte jag. :)

Jag älskar ju svenska filmer hur ensam jag än vet att jag är om detta. Jag ger filmen ett högt betyg, fyra B’n.

New York

Ikväll har min kille berättat lite om New York inför vår resa dit. Bland annat berättade han om ”flygvärdinnan” på Liberty Isalnd och var ”Elton John” sköts utanför Dakota Building.

Han påstår att han bott där.

Undrar vad av allt detta som är sant. Oavsett ser jag fram emot att åka dit snart.

Slipsmode

Enligt min pojkvän är det smala slipsar som gäller. Och med det som utgångspunkt var det många som lades i högen för att bäras ner i källaren.

Ja, de skulle nästan kunna fungera som haklappar. :)