En slapp måndag…

Men det blev både middag med Fredrik och Agneta på Tre indier och sedan gjorde jag en skogschampinionsoppa till matlådor. :) Nu får jag slappa lite innan jag snart ska packa löparkläderna för morgondagens pass. :)

Träning

Så här såg mailet ut från Friskis idag som sammanfattar förra veckan. Så ska det se även framöver hoppas jag. :)

Morbror

Jag ska bli morbror. Och det var inte äldst som var först ut utan yngst som blev först. Gissa om mor nu är glad! :) Alla vi andra också förstås. ;)

Stort grattis Emma och Marcus!

Hjärtslag

Ikväll har jag efter träningen fikat med Anders och sen gick vi på Zita och kollade in filmen Hjärtslag (Les Amours Imaginaires) av Xavier Dolan. Men jag blir så arg för att jag ibland har så svårt att hålla mig vaken. Fast efter denna dag är jag inte förvånad. Men jag vågar nog ändå sätta ett relativt bra betyg. En svag fyra! Men jag ska nog ladda ner den och se den igen.

Betyg

Effektiv söndag

Nu har jag hunnit jobba lite, shoppa med Andreas och Fredrik på Farstacentrum, laga matlådor (20 st) och spela kort med samma sällskap.

Nu ska jag åka och träna med Petri på ett Nick-pass. Sen ska jag fika och gå på bio med Anders.

Förresten – två slipsar blev det för min del idag på shoppingen.

Schlager & Ren

Ikväll har jag, även denna helgen, varit hos Petri och Morten på middag och schlager.

Melodifestivalen kan verkligen kvitta nu för tiden!

Men ren äter jag gärna. Näst efter köttet var nog salladen med äpple och blåbär det bästa på middagen. Och efter sällskapet förstås. :)

Fika & träning

Oj oj oj! Det krävs både självdistans och koordination för att ge sig på Step. Men det var riktigt roligt ändå.

Efter träning fikade jag med Alexia, Bengt och Fred som inom kort ska flytta till Malmö. Oj, det var länge sedan och jätte jätte trevligt!