En slapp måndag…

Men det blev både middag med Fredrik och Agneta på Tre indier och sedan gjorde jag en skogschampinionsoppa till matlådor. :) Nu får jag slappa lite innan jag snart ska packa löparkläderna för morgondagens pass. :)

Träning

Så här såg mailet ut från Friskis idag som sammanfattar förra veckan. Så ska det se även framöver hoppas jag. :)

Morbror

Jag ska bli morbror. Och det var inte äldst som var först ut utan yngst som blev först. Gissa om mor nu är glad! :) Alla vi andra också förstås. ;)

Stort grattis Emma och Marcus!

Hjärtslag

Ikväll har jag efter träningen fikat med Anders och sen gick vi på Zita och kollade in filmen Hjärtslag (Les Amours Imaginaires) av Xavier Dolan. Men jag blir så arg för att jag ibland har så svårt att hålla mig vaken. Fast efter denna dag är jag inte förvånad. Men jag vågar nog ändå sätta ett relativt bra betyg. En svag fyra! Men jag ska nog ladda ner den och se den igen.

Betyg

Effektiv söndag

Nu har jag hunnit jobba lite, shoppa med Andreas och Fredrik på Farstacentrum, laga matlådor (20 st) och spela kort med samma sällskap.

Nu ska jag åka och träna med Petri på ett Nick-pass. Sen ska jag fika och gå på bio med Anders.

Förresten – två slipsar blev det för min del idag på shoppingen.

Schlager & Ren

Ikväll har jag, även denna helgen, varit hos Petri och Morten på middag och schlager.

Melodifestivalen kan verkligen kvitta nu för tiden!

Men ren äter jag gärna. Näst efter köttet var nog salladen med äpple och blåbär det bästa på middagen. Och efter sällskapet förstås. :)

Fika & träning

Oj oj oj! Det krävs både självdistans och koordination för att ge sig på Step. Men det var riktigt roligt ändå.

Efter träning fikade jag med Alexia, Bengt och Fred som inom kort ska flytta till Malmö. Oj, det var länge sedan och jätte jätte trevligt!

Vuxet med tidig bio?!

Ikväll har jag och Daniel varit på bio. Vi såg Winter’s bone. 1 timma och 40 minuter konstant lidande men trollbindande. Jag är imponerad hur välfilmat och spelat det var. Men det var nog tur att vi gick och käka lite efter. Hade inte pallat att åka hem ensam direkt efter all sorg och lidande som filmen innehöll.

För att inte vara allt för trött tog vi en bio redan kl 17.30. Skönt!

En stark fyra trots lidandet.

Träning & Fika

Dagen började lite hängigt. Kände mig inte alls på humör men det tog sig efter lite träning med mig själv och fika med Anders. Fika och shopping på Pub alltså! Gott.

På möbelspan

Idag har jag börjat med frukost på Saturnus. Underbart café för er som inte varit där. Sen har det spanats snygga möbler på Nordiska Galleriet, Asplund, Design House Stockholm, Illum och NK inredning. Lunch i Gallerian och sen köpte jag ett par snygga jeans på NK.

Nu slappa framför TVn.

Företagsrock

Ikväll är det företagsrocken och min arbetsgivare är med och tävlar även i år. :) Jag är lite av en värd för vår arrangemang på Södra Bar med våra kunder och partners.

The Kings speech

Stark trea eller svag fyra. Ja det är frågan. OK, det blir en svag fyra för Colins skull då. :)

Klassiskt bra brittiskt producerat. Kan rekommenderas!

MacBook Pro

Tanken var att denna skulle bli min idag. Men så blev det inte. I sällskap av Fredrik och Agneta har jag varit på Elgiganten och Mediamarkt. Som tur är var den slut på EG och på Mediamarkt var de snorkiga så jag ville inte köpa den där. Då hann min Appleanställda vän SMSa och rädda mig. I veckan beställer jag den via honom i stället.

Tack Micke för hjälpen med dator och tack Agneta och Fredrik för trevligt sällskap.

Förresten, hade nästan velat haft en bild på när ni hittade mig i massagestolen på Elgiganten idag. Gissa om jag har en SJUK träningsvärk efter skottningen igår.

Schlager hos Petri & Morten

Ikväll har jag varit hemma hos Morten och Petri på en mysig kväll med lite italiensk mat och schlager.

Ja, och rätt låt vann. Eller rättare sagt om någon nu skulle gå vidare så var det just Brolle och Sanna tycker jag.

Nu sova. Natt!

Sprickor

Har precis varit ute hos mina kompisar hus och skottat snö i två timmar. Puh säger jag bara! Jag kanske inte vill ha hus i alla fall. :)

Det hemska var att jag noterade ett stenskott i deras bil när jag lånade den förra helgen och idag när jag skottat bort all snö och borstat rent bilen och värmt upp den har sprickan spridit sig. Suck! Jag skickade ett SMS och enligt dem så hade de stenskottet redan. Men ändå, det känns inte bra när man lånat något. :( Inte nog med det, de  hade en lykta på trappan som jag pajade när jag skottade. Ingen bra start på den här helgen och dagen.

Nu hem och byta om till torra kläder.