Massage & terapi

Ikväll efter jobbet har jag hunnit med både en timma massge (250 kr via Groupon) och två timmars terapi. I terapin kom vi fram till att jag har en konflikt i mig mellan rädsla, detet (som vill en massa) och överjaget (som tänker som rädslan och vill skydda den genom att stoppa detet från allt den vill)

Så är det nog. Frågor på det? :)

Löpning

Tisdag och första löpningen med Friskis sedan i juni. Förändrade tider gjorde att jag missade 90 minuterspassen men jag fick i alla fall hänga med på ett 55 minuters pass med löpning. Det gick bra och var roligt. Hoppas nu mina knän håller!

För övrigt har jag haft en skön andra kursdag. Idag har vi varit på Lidingö och gjort bland annat det roligast i dessa utbildningar. Gruppövningar utomhus med lösa problem och sedan jobba med analys om varför det gick som det gjorde.

Men jag har också fått lära mig något jag inte jobbat med förut och ack vad svårt det kan vara när man inte kan. Vi har lärt oss lite om coachande. Intressant och det blir uppenbart hur min chef använder sig mycket av den ledarinstrumentet. Hoppas jag blir duktig på det också.

Ledarskap

Utbildningen fortsätter. Idag började vår sjätte dag och vårt tredje tillfälle för utbildningen.

Idag har vi jobbat med att dels repetera, mycket värdefullt, men också med kommunikation i form av övningar inom NVC (Non Violent Communication) och varg- och giraffspråket. Detta har jag gjort förut därför kändes inte eftermiddagen så engagerande och jag jäspa mycket. Men i morgon blir det spännande då ska vi jobba med coachning vilket jag inte fått utbildning i tidigare.

Mac Mini

Nu är den levererad, upphämtad, upppackad och installerad. Vackrast är nog tangenbordet som pryder mitt vita vardagsrumsbord. :)

Stort tack Micke för all hjälp!!! Jag är så nöjd. Nu har jag tre Apple produkter. iPhone, iPad och nu Mac mini. * HAPPY *

Hejdå Göteborg

Ikväll har jag lämnat göteborg och landat hemma i Stockholm igen efter två veckor på resande fot.

Hej då Göteborg, syskon, mamma, pappa, Christoffer, lOla, Jenny, Ivar Göran och Therese och alla andra!

Midnattsloppet i Göteborg

Kvällens resultat, 54 minuter. Inget bra men helt ok. Detta var ju året då jag skulle ner under 50. Så blev det inte på grund av mina knäproblem. Det var verkligen inget höjdarväder ikväll heller men jag tog mig runt Göteborgs alla gator och torg.

Bowling

På dagen idag har jag slappat men ikväll har jag spelat bowling med bror, syster och deras kompisar Anna och Cristoffer. Jag vann inte direkt. :) Efter spelade vi Chicago hos Anna och Cristoffer.

I morgon kommer mamma och pappa ner till oss i Göteborg.