Massage & terapi

Ikväll efter jobbet har jag hunnit med både en timma massge (250 kr via Groupon) och två timmars terapi. I terapin kom vi fram till att jag har en konflikt i mig mellan rädsla, detet (som vill en massa) och överjaget (som tänker som rädslan och vill skydda den genom att stoppa detet från allt den vill)

Så är det nog. Frågor på det? :)

Löpning

Tisdag och första löpningen med Friskis sedan i juni. Förändrade tider gjorde att jag missade 90 minuterspassen men jag fick i alla fall hänga med på ett 55 minuters pass med löpning. Det gick bra och var roligt. Hoppas nu mina knän håller!

För övrigt har jag haft en skön andra kursdag. Idag har vi varit på Lidingö och gjort bland annat det roligast i dessa utbildningar. Gruppövningar utomhus med lösa problem och sedan jobba med analys om varför det gick som det gjorde.

Men jag har också fått lära mig något jag inte jobbat med förut och ack vad svårt det kan vara när man inte kan. Vi har lärt oss lite om coachande. Intressant och det blir uppenbart hur min chef använder sig mycket av den ledarinstrumentet. Hoppas jag blir duktig på det också.

Ledarskap

Utbildningen fortsätter. Idag började vår sjätte dag och vårt tredje tillfälle för utbildningen.

Idag har vi jobbat med att dels repetera, mycket värdefullt, men också med kommunikation i form av övningar inom NVC (Non Violent Communication) och varg- och giraffspråket. Detta har jag gjort förut därför kändes inte eftermiddagen så engagerande och jag jäspa mycket. Men i morgon blir det spännande då ska vi jobba med coachning vilket jag inte fått utbildning i tidigare.

Mac Mini

Nu är den levererad, upphämtad, upppackad och installerad. Vackrast är nog tangenbordet som pryder mitt vita vardagsrumsbord. :)

Stort tack Micke för all hjälp!!! Jag är så nöjd. Nu har jag tre Apple produkter. iPhone, iPad och nu Mac mini. * HAPPY *

Hejdå Göteborg

Ikväll har jag lämnat göteborg och landat hemma i Stockholm igen efter två veckor på resande fot.

Hej då Göteborg, syskon, mamma, pappa, Christoffer, lOla, Jenny, Ivar Göran och Therese och alla andra!

Midnattsloppet i Göteborg

Kvällens resultat, 54 minuter. Inget bra men helt ok. Detta var ju året då jag skulle ner under 50. Så blev det inte på grund av mina knäproblem. Det var verkligen inget höjdarväder ikväll heller men jag tog mig runt Göteborgs alla gator och torg.

Bowling

På dagen idag har jag slappat men ikväll har jag spelat bowling med bror, syster och deras kompisar Anna och Cristoffer. Jag vann inte direkt. :) Efter spelade vi Chicago hos Anna och Cristoffer.

I morgon kommer mamma och pappa ner till oss i Göteborg.

Liseberg med familjen Malm

Ikväll har jag hadt en supertrevlig kväll med Göran, Therese, William och Viktor på Liseberg, spel, mat och bland the Arks sista uppträdande.

Gissa vem som vann hästkapplöpningen. William förstås. :)

Även Christoffer dök upp och vi tog ett glas i Gothia towers efter uppträdandet.

20110826-105925.jpg

20110826-105954.jpg

Potiche en fransk troféfru

Idag äntligen blev det av. Jag fick med mig brorsan på filmen jag funderat på så länge.

En mysig, enkel och lite annorlunda film. Glad jag såg den men inte mer än en tre i betyg.

Betyg:

Vega

Ikväll har tillsammans med Per hälsat på hemma hos Ivar och Frida och deras dotter Vega.

Gott sällskap, god mat och spännande diskussioner.

20110825-113739.jpg

Leif-lunch

Två gånger. Nu är det en tradition. Har käkat lunch med min fd kollega Leif som bor här i götet. Go lunch, gott sällskap och en liten lunchpromenad. Nu slappa lite på mitt andra hem denna vecka – Espressohouse.

Slö shoppingdag

Idag har jag strosat på stan nästan hela dan med Christoffer, frukost på espressohouse, en kavaj inköpt och lunch på supersushi och en massa annan windowshopping.

Ska jag köpa ett par höga vita converse också?

20110825-120518.jpg

Tryffel

Ikväll middag hemma hos Niklas och Elina och sesserten tog vi på operans sommar terass en tryffel.

20110822-101728.jpg

Maia

En slapp dag på stan med syster och man. Kvällen avslutades på Göteborgskalaset med en konsert med Maia Hirasawa.

20110821-135357.jpg

Göteborg

Nu är jag på plats i Götet. Kvällen bjöd på slutet av en konsert med Timo Räisänen och Göteborg synfoniker men också party på Beebar med Christoffer, Christoffer, Anna, Markus och Ulrika.

Timo kommer tålas att lyssna på mer.

20110821-190435.jpg

20110825-113949.jpg

Fågelfors ToR

Idag har vi avlagt den årliga visiten hos mormors gamla kusin Ulla. En lång biltur för i och för sig väldigt trevlig lunch.

Men vi brukar passa på att besöka Jessica och Peter också. Så även i år. Men i år adderade vi ett besök hos ett gamalt sommarsyskon, nämligen Lars.

Nu skutt i säng när vi kommit fram. Pappa kör bilen det sista.

20110820-132146.jpg

Fotvård

Idag har provat något nytt. Fotvård! Mamma fixade en tid hos hennes och pappas terapeut.

Gott! Det kommer garanterat snart ske igen. ;)

20110820-132841.jpg

Vedklyvning

Dagens sysselsättning blev vedklyvning. :) Oj vad kul det var och vad mycket muskler det krävdes trots att det var ganska maskinellt.

20110817-215758.jpg