Vilar & laddar

Har bara lega hemma idag. Jag ligger och laddar och väntar på att få gå på nyårsfest. Tack Otrivin Comp för att du ger mig möjligheten. :)

Popkult hos Niclas

Jag stod inte för de många av Niclas och mina poäng. Ensam inte en enda faktiskt. Jävla skitspel. :) Men jag kunde i alla fall att basket inte var ett av spelen som inte ingår i Nintenti Wiis grundutbud. :)

 

Semester & krasslig

Usch. Det är inte roligt att vakna krasslig. Nu har jag i alla fall tagit mig ut för lite lunch, klippning och andra nyårsinköp.

Jag ääääälskar att käka och sitta och hänga här på Finefood.

20111230-143042.jpg

20111230-143056.jpg

Dödsdansen

Ikväll har jag varit på stadsteatern igen och sett föreställnignen Dödsdansen med Allan Svensson, Pia Johansson och Niklas Hjulström. Helt ok. Kanske till och med bra. Versionen på Dramaten på stadsteatern för några år sedan var betydligt kämpigare att ta sig igenom.

Ikväll gick jag ensam och överraskande träffade jag Fredrik som numera bor i Bryssel med sin kille där som tillfällligt var på besök i Stockholm över julen.

20120102-190033.jpg

Betyg:

Ingen Mans Land

Niclas ringde tidigare och fråga om jag skulle med på teater. Alltid kul! Vi har sett Ingen Mans Land av Harold Pinter (Nobelpristagare 2005) Framför allt Lars överraskade med hur bra han här. Men även Peter Haber och de andra levererade på scen.

Tänk med kärnfullt en del kan skriva. Något jag borde ta efter. Jag måste använda alldeles för ånga ord för att beskriva något.

Löpning blev Gym

Ingen löpning idag trodde jag. Men det visade sig vara en liten grupp som skulle ut i alla fall. Själv körde jag drygt en timma på gymmet i alla fall.

Pinsamt!!!

Detta skrev jag på tåget på vägen till Stockholm. Jag tyckte han kollade på mig lite konstigt när jag klev av. Vad jag inte visste då var att när jag klicka att jag gillade honom på hans fansida på Facebook var att han kunde se mina statusar. Pinsamt!? Mycket om du frågar mig. Men jag hoppas och tror att han förstod att det var som en enda stor komplimang till honom. :)