Vilar & laddar

Har bara lega hemma idag. Jag ligger och laddar och väntar på att få gå på nyårsfest. Tack Otrivin Comp för att du ger mig möjligheten. :)

Popkult hos Niclas

Jag stod inte för de många av Niclas och mina poäng. Ensam inte en enda faktiskt. Jävla skitspel. :) Men jag kunde i alla fall att basket inte var ett av spelen som inte ingår i Nintenti Wiis grundutbud. :)

 

Semester & krasslig

Usch. Det är inte roligt att vakna krasslig. Nu har jag i alla fall tagit mig ut för lite lunch, klippning och andra nyårsinköp.

Jag ääääälskar att käka och sitta och hänga här på Finefood.

20111230-143042.jpg

20111230-143056.jpg

Dödsdansen

Ikväll har jag varit på stadsteatern igen och sett föreställnignen Dödsdansen med Allan Svensson, Pia Johansson och Niklas Hjulström. Helt ok. Kanske till och med bra. Versionen på Dramaten på stadsteatern för några år sedan var betydligt kämpigare att ta sig igenom.

Ikväll gick jag ensam och överraskande träffade jag Fredrik som numera bor i Bryssel med sin kille där som tillfällligt var på besök i Stockholm över julen.

20120102-190033.jpg

Betyg:

Ingen Mans Land

Niclas ringde tidigare och fråga om jag skulle med på teater. Alltid kul! Vi har sett Ingen Mans Land av Harold Pinter (Nobelpristagare 2005) Framför allt Lars överraskade med hur bra han här. Men även Peter Haber och de andra levererade på scen.

Tänk med kärnfullt en del kan skriva. Något jag borde ta efter. Jag måste använda alldeles för ånga ord för att beskriva något.

Löpning blev Gym

Ingen löpning idag trodde jag. Men det visade sig vara en liten grupp som skulle ut i alla fall. Själv körde jag drygt en timma på gymmet i alla fall.

Pinsamt!!!

Detta skrev jag på tåget på vägen till Stockholm. Jag tyckte han kollade på mig lite konstigt när jag klev av. Vad jag inte visste då var att när jag klicka att jag gillade honom på hans fansida på Facebook var att han kunde se mina statusar. Pinsamt!? Mycket om du frågar mig. Men jag hoppas och tror att han förstod att det var som en enda stor komplimang till honom. :)

 

Julafton

Hur ser er jul ut. Min såg ut så här.

09.00 kolla julstrumpan
10.00 frukost
11.00 till Töreboda med pappa och tända ljus på kyrkogården
13.00 jullunch
14.30 till Älgarås med mamma, syster och vincent och tända på gravarna
15.00 Kalle Anka
16.00 julklappar och tomte
17.00- fritid

20111225-185241.jpg

20111225-185256.jpg

20111225-185315.jpg

20111225-185327.jpg

20111225-185344.jpg

20111225-185404.jpg

Ankommen till Töreboda

Äntligen får jag vara med familjen. En lugn och skön dag i stan hade jag i alla fall innan. Hjälpte pappa med en sista julklapp till mamma, jag fika på espressohouse och slappade i loungen på Centralen.

The girl with dragon tatoo

Ikväll var det äntligen filmdags igen. Ikväll var det premiär på den amerikanska versionen av Män som hatar kvinnor. Jag tycker nog vare sig den var bättre eller sämre än den svenska. Fast det å andra sidan är ett bra betyg med tanke på hur mycket jag tyckte om den svenska versionen.

Plus var att det fanns en och annan annorlunda tolkning av olika händelser i boken. Minus var själva amerikaniseringen av filmen.

Bilden är en scen där Lisbeth syr Micke med tandtråd i huvudet efter han skadat sig. Det var för övrigt enda gången som jag blundade i filmen.

Och förresten… En fråga… Varför är man så noga med att visa att förvaltar Bjurman sätter på sig kondom innan våltäkten och intr när Micke och Lisbrth har sex?

20111222-185401.jpg

Smygläsning av nya numret av QX

Ikväll har jag varit med Petri och Fredrik för att läsa det nya numret av tidningen QX. Vi fick också lite av den blivande gallerian Mood Sthlm där själva smygläsningen ägde rum på en byggarbetsplats.

Den största nyheten i tidningen var nog att Kajsa kom ut som homosexuell. ;)

Efter hängde jag med grabbsen över till Kungsholmen för att välkomna Micke till Sverige och tog ett glas vin med gänget på Göken.

Träning blev ett spännanande möte

Tanken var att jag skulle träna idag men så blev det inte. Istället träffade jag Martin och diskuterade en massa spännande livserfarenheter. Ibland går det inte stoppa spännande diskussioner och nu är klockan alldeles för mycket med tanke på att jag ska jobba imorgon.

Fika på kaffeverket

En skön och trevlig söndag. Jag och Anders har varit på snickarverkstan och fikat på kaffeverket. Vilken häftig lokal! Här skulle jag vilja få indreda och bo.

Jag har också haft en mysig glöggkväll med Agneta och Fredrik.

Nu är det slut på en trevlig födelsedags helg med ännu mer sköna extra lediga vardagar. Imorgon jobb igen och en aning av vardagsångest infinner sig. ;)

20111222-165352.jpg

Middag på La famiglia

Ikväll har jag ätit middag med goa vänner på La Famiglia på Ahlströmergatan. Det var snälla och goa Petri, Morten och Lina som hängde med och firade att jag blivit 34.

Käkade en go mozzarellasallad och ännu goare pasta med kyckling till huvudrätt.

Nu vidare i detta regnrusk. De andra hemåt och jag utåt i klubbnatten.

Med vänner på Rosendal

Har haft en underbart lugn och skön förmiddag hemma och efter det en ännu mysigare eftermiddag med lunch på Rosendal med Oscar, Ann och Linn. Soppa, morotskaka och skönsång från en barnkör som sjöng för oss. ;)

20111222-161653.jpg

Prebirtday party and dinner

Ikväll har jag varit och ätit upp pengarna på ett presenkort som Niklas hade och sen stack vi till Sidetrack en sväng för lite mer och dricka. ;) En trevlig kväll, nu hem och sova för imorgon är det min födelsedag. ;)

Min spadag

Idag har jag gjort av mina sista slantar på friskvårdspengen och spenderat några timmar på Grand Hotel Spa.

Den uthålliga massösen och den lilla stackars jag hade aldrig känt så stumma vader. Det var vad hon sa och jag nästa skrek ibland. Om i te så gjorde jag tydliga läten ifrån mig för att visa att det inte längre och alltid var full njutning.

För er som inte varit där – gå dit. Så skönt! Fråga efter Eva. Hon var outstanding. Jag hade förstås lite extra lyxigt som fick minbehandling i en av deras spasviter. Lite tur ska man ha. ;)

En ledig dag

Har haft en skön ledig dag. Jag har nämligen så mycket semester över att jag måste pressa ut allt innan årsskiftet. ;)

Jag har pysslat hemma, käkat en trevlig lunch med Fredrik, njutit av Rosendal ännu en gång, slagit in julklappar och fixat hemma.

20111222-155900.jpg

Naket på teater

Ikväll skulle jag fira att jag har två dagars semester och jag gick spontant och ensam på Stadsteatern och såg föreställningen Blev det inte mer än så här. Jag hittade en billig sista-minuten-biljett.

Föreställningen handlade om två par mitt i sin fyrtiårskris och det gestaltades på ett roligt sätt, nämligen helt naket och genom mycket rekvisita i form av leksaker.

Inte fantastisk men bra. Så fick en bög som jag se lite av det kvinnliga könsorganet live. (Jag satt påandra raden.)

20111222-155144.jpg