TV-kväll

Ikväll har jag bara legat framför tvn. Jobbade över lite med Inger och vi hann i alla fall klart med det vi hade planerat.

Cykeltvätt & tapet

Idag har jag tvättat cykeln ren, smörjt och fixat. Sen har jag och Fredrik lekt fotografer på jobbet. Detta blir sannolikt en tapet i köket. :) Vad tror ni?

montage-3

Shopping, flytt & vänner

Oj! Idag har jag inte jobbat. Skönt! Jag har ätit långfrukost på Sign, varit på Dustins IT-mässa, klippt mig, shoppat tights och cykelkedja, jag har hjälpt Niclas flytta och varit på fest hos Youssef. Vilken härlig dag.

Visst är de snygga förresten!?

2xu-tights

20140331-225553.jpg

Hälsoundersökning & massage

Jag började med ett morgonmöte på bygget, sen raskt iväg till Cityakuten för en hälsoundersökning och raskt därifrån för lite kaffeinköp, lunch med Auas och sedan massage. Min födelsedagspresent till Auas blev en duobehandling på Grand Hotell. :)

Byt the way, Jag hade bra blodtryck, bra syn, bra hörsel. Jag är enligt BMI inte längre överviktig. Det ni!

Ikväll har jag haft Remy här, intressant diskussioner till Let’s dance i bakgrunden.

20140331-223549.jpg

Nya lokalen

Det händer verkligen mycket på bygget nu och det kommer bli så kul att få flytta in där i juni. Väl på kontoret så blev det ett långt samtal och arbetsbelastningen som rådit. Trots detta jobbade jag extra på kvällen hemma men det är för att kunna vara ledig i morgon. I morgon ska jag fira Auas.

Total obalans

Idag nådde jag nog botten. Hoppas det i alla fall. Så less så less så less! Har avslutat med ett långt mail till min chef. Vi får se vad efterdyningarna blir i morgon. :(

Tack Auas som stod ut med mig och följde med mig på träningen. Hade jag inte tränat hade undergången varit närmre.

Bonus & Löpning

Idag var en ganska rolig dag. Dels fick vi vår bonus utbetald så nu kan jag shoppa! Jag har också varit och tränat. Men fortfarande tokigt och obalanserat mycket på jobbet.

XC70

Ikväll har jag varit ute och racat i min kompis nya volvo. Efter en kaffe med Niclas.

100 årskalas

Ikväll har jag varit Britts respektive och hängt på Waterfront på Wiktor Hanssons 100 årskalas. Det är ett byggbolag alltså som heter så. :)

20140331-221818.jpg

Cross

Jobb och sen Cross, idag hade jag mitt ordinarie pass med Therese och det till att jobba i snöstorm kan jag lova. :)

Running

Allt rullar på hysteriskt på jobbet. Jobb jobb och jobb. Avkoppling med löpning ikväll som motionär. Har till och med hunnit med både spinning och Core på lunchen med bästa Alexia.

Familjehelg

Här kommer lite bilder från lördagen i Gråbo. Vi har varit på lite Loppis samt en lantgård och lekt med djuren.

_MG_8107
_MG_8113 _MG_8141 _MG_8142 _MG_8148 _MG_8153 _MG_8156 _MG_8165 _MG_8177 _MG_8074 _MG_8085

Från Stockholm till Göteborg!

Denna Volvo fick transportera mig till Göteborg denna gång. Ett kort stopp i Linköping blev det för lite presentshopping. Hämtade bror med fru och sedan for vi till Gråbo för lite häng med familjen här.

011105b088e164b430543b29d18b71d7689a969c62

Sardin

Ikväll har jag hängt med Fredrik och käkat middag på Sardin. Det är en mysig tapasrestaurang vid Nytorget. I övrigt en vanlig dag på jobbet. :)

21 personer på Cross

Ikväll hade vi ett bra rekord för att vara kall marskväll. Det kom 21 modiga deltagare till passet på Kungsholmen som jag hade tillsammans med Therese och vickade för Andreas.