TV-kväll

Ikväll har jag bara legat framför tvn. Jobbade över lite med Inger och vi hann i alla fall klart med det vi hade planerat.

Cykeltvätt & tapet

Idag har jag tvättat cykeln ren, smörjt och fixat. Sen har jag och Fredrik lekt fotografer på jobbet. Detta blir sannolikt en tapet i köket. :) Vad tror ni?

montage-3

Shopping, flytt & vänner

Oj! Idag har jag inte jobbat. Skönt! Jag har ätit långfrukost på Sign, varit på Dustins IT-mässa, klippt mig, shoppat tights och cykelkedja, jag har hjälpt Niclas flytta och varit på fest hos Youssef. Vilken härlig dag.

Visst är de snygga förresten!?

2xu-tights

20140331-225553.jpg

Hälsoundersökning & massage

Jag började med ett morgonmöte på bygget, sen raskt iväg till Cityakuten för en hälsoundersökning och raskt därifrån för lite kaffeinköp, lunch med Auas och sedan massage. Min födelsedagspresent till Auas blev en duobehandling på Grand Hotell. :)

Byt the way, Jag hade bra blodtryck, bra syn, bra hörsel. Jag är enligt BMI inte längre överviktig. Det ni!

Ikväll har jag haft Remy här, intressant diskussioner till Let’s dance i bakgrunden.

20140331-223549.jpg

Nya lokalen

Det händer verkligen mycket på bygget nu och det kommer bli så kul att få flytta in där i juni. Väl på kontoret så blev det ett långt samtal och arbetsbelastningen som rådit. Trots detta jobbade jag extra på kvällen hemma men det är för att kunna vara ledig i morgon. I morgon ska jag fira Auas.

Total obalans

Idag nådde jag nog botten. Hoppas det i alla fall. Så less så less så less! Har avslutat med ett långt mail till min chef. Vi får se vad efterdyningarna blir i morgon. :(

Tack Auas som stod ut med mig och följde med mig på träningen. Hade jag inte tränat hade undergången varit närmre.

Bonus & Löpning

Idag var en ganska rolig dag. Dels fick vi vår bonus utbetald så nu kan jag shoppa! Jag har också varit och tränat. Men fortfarande tokigt och obalanserat mycket på jobbet.